Perus / jatko tutkinto biologisen tekniikan ja ruoka
Castelo Branco University of Applied Sciences
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Castelo Branco, Portugali
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Tavoitteet
Opiskelijan tulee tietää perusteellisesti ruokaa, jotta hallita muutosta raaka-aineiden, joilla pyritään optimointiteknologian säilyttää niiden ravintoarvo ja aistien arvo, ottaen huomioon kaikki näkökohdat laatu-, ympäristö- ja elintarviketurvallisuuteen.
Pitäisi pystyä suorittamaan karakterisointi ja valvonta biologisia parametrejä ja fysikaalis-kemialliset, mikrobiologiset ja aistien ruokaa.
Lopuksi teknikko muodostumista Biological Engineering ja elintarvikkeiden olisi voitava käyttää hankkimiaan tietoja kerätä, valitse, analysoida ja tulkita asiaa koskevat tiedot perustella ratkaisuja työpaikalla.
Ura
- Business - biotekniikan tuotteet - elintarvikkeiden kanssa oleellisesti fyysisen tai fysikaalis-kemiallisia prosesseja - elintarvikkeiden lihanjalostus, kala ja kalatuotteet - Lääketeollisuus - jätevedenpuhdistamot, jätevedenpuhdistamot ja jätteiden käsittelylaitoksia kiinteä - Laboratorioanalysointia - Konsultointipalvelut Business - tieteellinen tarvikkeet myyntiyhtiöt ja tekniikka - T & K-toiminta - maataloustuotteiden markkinointi yrityksille tai tuotteille maataloudessa - Julkishallinto - Laadunvalvonta ruokaa - Tekninen valvonta - Disclosure ja Tietoa - opetustoiminta eri tasoilla, lukion koulutuksen tai ammatillisen raita korkeakoulutukseen