Perustutkinto kielitiede

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Perustutkinto kielitiede

&nbsp

Profile: teoria ja menetelmät opettaa vieraita kieliä ja kulttuureja.

&nbsp

Kielet: Basic - Englanti, saksa, ranska, espanja.


Jatko Laitokset: metodologian kieltenopetusta.

&nbsp


Profile: Theory and Practice of Intercultural Communication

&nbsp

Kielet: Venäjä Englanti

Jatko Laitokset: Vieraiden kielten laitos Kansainvälisen

&nbsp


Profile: teoreettisen ja soveltavan kielitieteen


Kielet: Englanti-Saksa / Kiina

&nbsp

Jatko Laitokset: soveltavan kielitieteen

&nbsp

&nbsp

"> Profiili: Käännös-ja kääntämistyökalut

Kielet: Basic - Englanti, saksa, ranska, espanja


Jatko Laitokset: käännös, käännös-ja kulttuurienvälisen viestinnänNykyään kielitaito on välttämätön ja liikemiehiä, ja poliitikot ja johtajat - kaikki ne, joille se on tärkeää kyky neuvotella. Tapaa paitsi "leninki menestys", mutta myös puheen.Kielitieteilijä tietää, miten käytämme kieltä vaikuttaa toisiinsa (tässä peräisin salaisuuksista manipuloinnin neurolingvistinen ohjelmointi ja menetelmät suojan manipulaation muut), koska tutkimus kielen vaikuttaa kehitykseen kykyjen chelovESA, ja enemmän.

Opetus venäjän kielen ulkomaalaisille pystyä puhumaan yleisön edessä (sen pitäisi olla kaikille!) Ja ensimmäisen luokan mestari kirjoitettu sana on hyötyä tulevia toimittajia, toimittajat, copywriters.Opiskelija saa tietoja ja taitoja kasvatustieteen, psykologian, venäläistä ja ulkomaista kirjallisuutta, venäjän ja vieraiden kielten, kääntämisen teoria, ja jopa laskennallinen kielitiede.

Neula opettaa opiskelijoita hankkimaan taitoja julkinen puhuminen, johto keskustelua, muokata tekstejä ammatillista ja sosiaalista sisältöä, vieraan kielen tasolla, joka vastaanottaa ja arvioida tietoja Professoriessionalnoy toimintaa ulkomaisista lähteistä, joita käytetään nykyaikaista tietotekniikkaa.

Työ kielitieteilijä - ammatillinen liittyy aina henkilökohtaiseen kasvuun, tavata mielenkiintoisia ihmisiä missään maailman maassa, vaihtaa kokemuksia.Valmistuneet voivat jatkaa koulunkäyntiään jatko neula ja rakentaa uraa millään alalla: tietotekniikan, joukkoviestinnän, suhdetoiminta, mainonta, matkailualaa ja tietenkin koulutuksen ja tieteen.

&nbsp

&nbsp

Hakuaika päättyy

Hakemusten asiakirjojen ensimmäisen vuoden kokopäiväinen, osa-aika (ilta), etäopiskeluohjelmia ja jatko alkaa 20 kesäkuu ja päättyy:

  • 5. heinäkuuta - opiskelijoiden - valmistuneet edellisten vuosien ilman käytön tulokset
  • 10. heinäkuuta - ja vammaisille opiskelijoille - on ihmisiä, jotka ovat valmistuneet toisen asteen ammatillisessa oppilaitoksessa ja kirjoittamalla vastaavat tiedot saadaansuunta - potilailla, joilla on sekundaarinen (täysi) koulutus oppilaitoksissa ulkomailla - niistä on toissijainen (täysi) koulutuksen saanut ennen 1. tammikuuta 2009 ja kirjoittamalla täysipäiväinen koulutus
  • 25. heinäkuuta - henkilöt postupayuschis vain tuloksista CSE on täysipäiväinen koulutus
  • 15 elokuu: - tulevien henkilöiden etäopiskelu; ihmisiä tulossa Masters
  • 1. syyskuuta - henkilöihin, jotka tulevat osa-aikaisesti (ilta) muoto koulutus

&nbsp

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Irkutsk State Kielellinen University vuodelta 1948. Aiemmin kuluneet nimet: Irkutsk pedagogisen vieraiden kielten instituutti, Irkutskin pedagoginen vieraiden kielten instituutti. Ho Shi Mina. Tilan ... Lue lisää

Irkutsk State Kielellinen University vuodelta 1948. Aiemmin kuluneet nimet: Irkutsk pedagogisen vieraiden kielten instituutti, Irkutskin pedagoginen vieraiden kielten instituutti. Ho Shi Mina. Tilan yliopiston NEULALLA vuodesta 1996. Vuonna 2009 yliopisto on läpäissyt sertifioinnin ja akkreditoinnin prosessi, joka vahvistaa tilan yliopistossa. Yli 60 vuotta neulaa - ainoa kieli lukion koko alueella Siperiassa ja Kaukoidässä, yksi neljästä kielellisen yliopistojen Venäjällä. NEULAN tänään - on: Yli 3000 maksamatta opiskelijoiden 2 laitokset ja 6 tiedekuntaa 10 liittyvän koulutuksen ja jatko 9 jatko suurten Väitös neuvoston 3. kielellinen erikoisuuksia 12 tieteellistä kouluissa Yli 10 vieraita kieliä, jotka opiskelevat opiskelijamme! Yhteistyö yliopistojen Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa tehtävä Tavoitteenamme on tuottaa korkeamman ammatillisen henkilöstön koulutusta varten Siperian ja Kaukoidän alueilla Venäjällä alalla koulutuksen, kulttuurien väliseen viestintään ja johtaa perustutkimuksen ja soveltavan tutkimuksen hankkeisiin, joiden tarkoituksena on tarjota kulttuurien ja rajat kieli vuoropuhelua Venäjän ja Itä- ja Länsi-kansalaisten globalisoituneessa maailmassa. saavutukset Vuodesta 2009, yliopisto kehittyy kansainvälisten standardien mukaisesti laatujärjestelmä, joka mahdollisti yliopistossa vuonna 2011 läpäisseet sertifiointiprosessi ja vahvistaa vaatimusten noudattaminen on laadunhallintajärjestelmän ISO 9001: 2008, ISO 9001-2008 Venäjän rekisterissä järjestelmä, IQNet ja GOST R. Yliopisto on osa konsortion humanitaarisen yliopistojen Shanghain yhteistyöjärjestön sekä aluekeskukseen (haara Base Organization) kielistä ja kulttuurin IVY-maissa. Vuonna 2011 yliopisto perustettiin Department of ammattitaito, jotka kuuluvat julkisuuden henkilöt, menestyneitä liikemiehiä, ammattijohtajia, joiden tietoa ja kokemusta edistää koulutusta yliopistosta valmistuneiden. Näytä vähemmän