Poikamies Arkkitehtuuri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Loistavaksi yliopiston perusopetuksen, yliopisto noudattaa periaatetta uudistusten viljeleminen tilassa parantamalla opiskelijan osaamisen, korotettu taloudellinen panos opetukseen, jotta voidaan vastata yhteiskunnan tarpeisiin ja hallinnon parantaminen eri aloilla, kuten tieteenalojen , kursseja ja käytännön opetusta. Jonka tavoitteena on pitkän aikavälin kehitystä, yliopisto suorittaa useita ohjelmia kykyjä koulutuksen ja opetuksen innovoinnissa, jotta voidaan täyttää yhteiskunnan kuten teema "Teaching Week", jonka tarkoituksena on luoda harmoninen kampuksen kulttuuria "palvelevat opiskelijoiden ja kunnioittaen opettajien".

Viime vuosina opiskelijat yliopiston saanut ihmeellisiä saavutuksia eri kansallisissa kilpailuissa, kuten Saksan Red Dot -palkinnon, China Youth Teknologinen Kilpailuviraston "Challenge Cup" ja teknologisesta kilpailusta, kilpailuun matemaattisen mallinnuksen ja Contest Electronic Design. Osallistumalla tällaisten kilpailujen, paljon opiskelijoita kuten Huang Jiahou, Yin Peimeng, Liucheng olivat paitsi palkittiin eri palkintoja, mutta myös haastatteli valtion johtajat. Lisäksi yliopisto on viljelty monia erinomaisia ​​opiskelijoita, jotka ovat olleet kuuluisia koko maassa, kuten He Ping - "Sunflower Girl" sekä "National Malli ylioppilaskuntien 2011", ja Wu Liqiang ja Li Jin - "Rakkaus Sanansaattaja".

Tarkistuslista hakemusasiakirjat (skannattu kopioita)

 • Voimassa oleva passi Valokopio (vakiolomake)
 • Lääkärintarkastus lomake (vakiolomake) (Ole hyvä ja tulosta se ja vie se sairaalaan lopettaa kaikki kohteet tutkimus, saat sen allekirjoittavat lääkäri ja leimaama sairaalan, skannaa se yliopistolle. Muista pitää kaikki alkuperäiset lääkärinlausunnot ja muotoa ja tuoda sen tullessaan Kiinaan. )
 • Diploma korkeimman opetuksen (Certified Englanti Translation)
 • Virallinen Transcript (Certified Englanti Translation)
 • Muut kuin rikollisen toiminnan Certificate (Ota koske paikallispoliisille työvaliokunnan virallista todistusta.)
 • Hakulomake (vakiolomake)
 • Hakulomake Scholarship (vakiolomake)
 • Neljä Digitaalinen kuva (koko: 2 tuumaa; muodollinen)

Muut tarvittavat asiakirjat opiskeluun

 • Kaksi kirjainta suosituksen professorin tai apulaisprofessorin (jatko-opiskelija)
 • Tutkimussuunnitelma peräti 400 sanaa (jatko-opiskelija)
 • HSK 4 todistus (tutkinto tutkimus)

Ulkomaalaisten pitäisi ottaa lääkärintarkastus ennen lähtöä kansalliseen tai alueellisen julkisen sairaalan ja saada raportin kaikista luetellut muodossa allekirjoitus lääkärin ja leima sairaalaan. Jos tarkistus tehdään yksityisessä sairaalassa tai klinikalla, raportti tulee notaarin jonka julkinen notaari. Lomake lähetetään pitäisi olla alkuperäisen kopion ja kuva tutkittavan ja tukemalla dokumentaatio kuten laboratorioseloste levyt, röntgenfilmit ja tarvittavat testaus raportteja.

Hallinto laadunvalvonnan, tarkastusten ja Quarantine kaksinkertaistaa tarkistaa toimitettu muodossa ja liitteenä dokumentaatio saapuessaan ja päättää, onko se hyväksyttävä vai saaneet ottaa ylimääräisiä tai toisella lääkärintarkastus. Jos ylimääräisiä tarkistaa tai uudelleen tarkastus on tehtävä, opiskelijan tulee noudattaa vaatimusta ja maksavat omat. Kaksinkertainen sekkimaksu on RMB 160,00 yuania olisi kuuluttava opiskelijoiden itse.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Hunan University of Science & Technology (HNUST), co-constructed by the State Administration of Science, Technology and Industry for National Defense and People’s Government of Hunan Province, is ... Lue lisää

Hunan University of Science & Technology (HNUST), co-constructed by the State Administration of Science, Technology and Industry for National Defense and People’s Government of Hunan Province, is a comprehensive and key provincial university with multidisciplines and distinctive characteristics. It is honored as an “Outstanding College” of the undergraduate teaching evaluation by the Ministry of Education; a college among the “Excellent Engineer Training Program” by the Ministry of Education. Furthermore, it is among the first “Top 50 Universities for Innovation and Entrepreneurship” and one of the “Top 50 Universities for Graduates Employment”. Näytä vähemmän