Poikamies elintarviketeknologian
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Jakarta, Indonesia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Jul 2024
* International Scholarship Saatavana
Johdanto
Bachelor in Food Technology
Food Technology on osa elintarvikkeiden tiede, joka käsittelee varsinaisen tuotantoprosessien tehdä elintarvikkeisiin. Täyttämään ja ylläpitää ravitsemuksellista laatua, elintarvikkeiden on oltava sekä turvallisesti tuotettua ja turvallisesti toimittaa kuluttajalle. Tämä edellyttää jalostustekniikat muuntaa raaka-aineet elintarvikkeet sekä säilyttäminen tekniikoita lisätä säilyvyyttä elintarvikkeiden.
Elintarviketeollisuus on erittäin kilpailukykyinen ja muuttuu jatkuvasti vastaamaan kuluttajien vaatimuksiin ja käyttämään teknologisia innovaatioita. Nykyaikaiset kehittynyttä teknologiaa mahdollistavat tuotannon terveellistä ja turvalliset elintarvikkeet, joka pystyy vastaamaan vaatimuksiin nykypäivän nopeatempoisessa kuluttajien rakentuvassa taloudessa. Monet näistä teknologioista ovat nyt sovitettu Indonesian nopeasti kasvava elintarviketeollisuuden, ja on yhä tarvitaan uusia ratkaisuja kilpailukyvyn vahvistamiseksi Indonesian elintarvike- ja juomateollisuus, joka lupaa jännittävä tulevaisuus opiskelijoille elintarviketeknologian alueella. Teollisuus ja hallitusten on erittäin päteviä ammattilaisia, jotka voivat yhdistää tietoa elintarvikkeiden tieteen ja teknologian kykyä soveltaa ja ylläpitää kehittyneet laatujärjestelmiä kansainvälisten odotuksiin.
Ainutlaatuinen Arvo Pisteet
- Ohjelma Study of Food Technology IL3 on erinomainen opetussuunnitelman ohjelma, joka on kehitetty erityisesti valmistella tutkinnon valmis työskentelemään elintarviketeollisuudessa tai valtion. Opetussuunnitelma on kehitetty yhteistyössä osaston Food Science and Technology SLU, Ruotsi.
- Food Technology IL3 suunnitellaan olevan ruoan innovaatioiden ja tutkimuksen tilat, jotka on varustettu etukäteen elintarviketeollisuuden yksikköä ja välineitä, joissa opiskelijat saavat käytännön koulutusta läpi käytännön kokemuksiin työpajat ja tutkimushankkeita.
- Ohjelma Study of Food Technology IL3 on yhteistyössä useiden Food Technology osasto muissa kansainvälisten yliopistojen ja instituutioiden kannalta opiskelijavaihto, työharjoittelu, työpajat ja akateemista toimintaa.
- Tiedekunnat of Food Technology ohjelma ei ainoastaan tarjota luentoja vaan myös on tutkimushanke keskittyi maito ja tuotteita, välipalat ja leipomo teknologia, hedelmät, vihannekset, ja juomat tuotteet, vilja- ja palkokasvien käsittelyä, sovellusten toiminnallisten ja terveellisiä ainesosia, älykkäät pakkaukset , ja prosessiautomaation ja robotiikka.
- Oppimisprosessissa IL3 on toisiinsa akateemista huippuosaamista, teollisuuden kokemuksia ja valtiollisten merkintä jota kutsutaan kolmoiskierteen koulutusta.
- Kanssa Englanti kuten kielen, valmistuneet sijoitetaan korkeammalle verrata valmistuneille muiden toimielinten Indonesiassa ja niiden pitäisi olla valmiina, kun he haluavat jatkaa koulutusta edelleen.
Ohjelma Oppimistulokset
Food Technology Ohjelman tarkoituksena on saavuttaa yksittäisiä oppimistuloksia on tehokkain perusta ammatillisen kehityksen, tuottaa kilpailukykyisen tutkinnon teollisuuden ja julkisen sektorin työpaikkojen ja sisäänpääsy alkuun kansainvälistä etenemistä ohjelmia.
Tutkinnon IL3 Food Technology ohjelman on: 1. Kuvaile lähde ja vaihtelevuutta raaka ruoka-aineiden ja niiden vaikutusta elintarvikeliiketoimintaamme.
- Selitä kemia taustalla ominaisuuksia eri elintarvikkeiden ainesosien, keskustelemaan suuria kemiallisia reaktioita, jotka tapahtuvat aikana elintarvikkeiden käsittely ja varastointi, sekä valita sopivimmat laboratorio- tekniikoita ja käytännöllinen ratkaisu yksittäisten ongelmien ratkaisemiseksi elintarvikkeissa 3. Keskustele tärkeitä taudinaiheuttajia ja pilaantumista mikro-organismit elintarvikkeissa, todennäköisin lähteistä näiden organismien, ja olosuhteet, joissa ne kasvavat, mikä voi selittää vaikutuksia yhteisten elintarviketeollisuuden järjestelmät ja elintarvikkeiden säilytysolosuhteet eloonjäämiseen ja kasvuun mikrobikontaminanttien 4 . Ymmärtää perusperiaatteet elintarvikkeiden säilyttäminen menetelmiä, kuten korkean ja matalan lämpötilan, kuivaus ja veden aktiivisuus ohjaus, korkea paine, puristamiseen, käyminen, ja aseptinen käsittely, voi siten tunnistaa ja kuvata asianmukaiset yksikköoperaatioiden tarvitaan tuottamaan erilaisia elintarvikkeita tuotteet 5. Selitä perinteisiä ja uudenlaisia pakkausmateriaaleja / koneet, sulkemiset, varastointi- ja jakelujärjestelmiä 6. Selitä toiminnot spesific ravintoaineita ja ainesosia terveyden ylläpitämisessä ja selvitettävä, mitä elintarvikkeet ovat hyviä lähteitä, mitä ravintoaineita ja funktionaalisia ainesosia 7. Keskustele vaste mikrobien ympäristön stressitekijöitä, ja periaatteet puhtaanapito käytäntöjen hallita mikro-organismeja, ja ymmärtää rooli hyödyllisten mikro-organismien elintarvikkeissa ja niiden käyttö fermentointiprosesseissa.
- Selitä pilaantumista ja heikkeneminen mekanismit elintarvikkeissa, ja oikein käyttää asianmukaisia laboratoriotekniikoiden luetella, eristää ja tunnistaa mikro-organismeja elintarvikkeissa.
- Käytävä asianmukaista aistinvaraisen arvioinnin testit vastaamaan kysymyksiin koskien elintarvikkeiden attribuutteja tai kuluttajien mieltymykset. On perustiedot tulkita tilastotietoja käytetään elintarvikkeissa teknologian sovelluksia sekä käyttää asianmukaisia tietokoneohjelmia suorittamaan vaaditut tehtävät tai ratkaista ongelmia ravitsemustieteen.
- Yhteenvetona ja kriittisesti keskustella ajankohtaisista aiheista merkitystä elintarviketeknologian, joka kuuluu soveltaen periaatteita eri puolista elintarviketeknologian ja niihin liittyviä alojen kehittää uusia innovatiivisia elintarvikkeita ja ratkaisemaan käytännön, tosielämän ongelmia.
Ura Prospect
Ruoka teknikot ovat tärkeä rooli elintarvikkeiden valmistuksessa yritykset kuten laadunvalvonnan sekä elintarvikkeiden tutkimukseen ja kehitykseen. Teollisuus ja hallitusten on erittäin päteviä ammattilaisia, jotka voivat yhdistää tietoa elintarvikkeiden tieteen ja teknologian kykyä soveltaa ja ylläpitää kehittyneet laatujärjestelmiä kansainvälisten odotuksiin. Food Technology ohjelman IL3 on tarkoitus saavuttaa tiettyjä oppimistulokset, jotka tarjoavat vahvin pohjan ammatilliseen kehittymiseen, jotka tuottavat kilpailukykyisen tutkinnon teollisuuden ja julkisen sektorin työpaikkojen ja sisäänpääsy alkuun kansainvälistä etenemistä ohjelmia.
Ainutlaatuinen kokemus työskentelee aktiivisesti globaalien yhteyksien state-of-the-art hankkeissa yhdessä kansainvälisten tutkijoiden, asiantuntijoiden, teollisuuden johtajia ja yrittäjiä antaa todellinen vahvuus tulevaisuuden uraa valmistuneiden molempien työnhakija tai saamassa yritysidea. Uramahdollisuuksia laajentuvat opiskelijat myös hankkii osaamista ja mukavuutta master puhetta, keskustelu, tietotekniikan ja bio-yrittäjyyttä, jotka auttavat IL3 opiskelijat voivat tulla tulevaisuuden johtajia.
Tutkinnon ohjelmamme vuonna Food Technology on valmis ottamaan vastuussa johtotehtävissä tutkimukseen ja kehitykseen, elintarvikkeiden turvallisuuteen, laadunvarmistus ja laadunvalvonta elintarviketeollisuudessa. Muita uran vaihtoehtoja ovat tehtävissä julkisia tai yksityisiä terveydenhuollon organisaatioiden päätöksenteossa, ja sääntelyn noudattamista asioita, tai tutkimustehtäviin. Ohjelma myös valmistelee tutkinnon edelleen jatko-opintoihin tai uran kansainvälisessä yrittäjänä.
Kurssit
-
- Fundamentals of Life Sciences
- Molecular & Celular Biology
- Yleinen & Organic Chemistry
- Biostatistics
- Tieteellinen kirjoittaminen
- Periaatteet Food Science and Technology
- ICT in Life Science
- Yleinen mikrobiologia
- Perusteet Bioinformatiikan
- Principles of Biotechnology & Bioentrepreneurship
- Scientific Writing & esiintymistaidot
- biokemia
- Periaatteet Biolääketieteen
- Genes & Development
-
- Ominaisuudet Food and Processing I
- Elintarvikekemia I
- Prosessinohjaus ja automaatio I
- Analyyttinen menetelmä Food I
- Food Microbiology
- Ominaisuudet Food and Processing II
- Prosessinohjaus ja automaatio II
- Elintarvikekemia II
- Teknologia hedelmiä ja vihanneksia
- Analyyttinen menetelmä Food II
- Teknologia lihas-pohjainen elintarvikkeet
-
- Viljateknologia
- Maito ja maitotuotteet teknologia
- Elintarviketurvallisuusvirasto ja toksikologian
- Sensory Evaluation
- Elintarvikkeiden lisäaineet
- Valinnaiset kurssit 1
- Food Packaging
- Laadunhallinta ja elintarvikelainsäädännön
- Ruoka Enzymology
- Etiikka, yhteiskuntaopin ja sosiaalinen vastuu
- Juoma Teknologia
- Tieteen filosofia
- Kokeellinen suunnittelu
- Valinnaisia kursseja 2
-
- Indonesia: Kulttuuri, kieli, ja tulevaisuus
- Työharjoittelu *
- Käyminen-pohjainen Food Technology
- Business Simulation
- Tuotekehitys ja markkinointi
- Valinnaiset kurssit 3
- Tutkielma
Valinnaisia kursseja
- Ruoka paistamiseen & ekstrudointiteknologian
- Terveellisen ruoan Technology
- Ruoka Biotekniikka
- Makeiset, suklaa, & Cream Teknologia
- Ice Cream Technology
- Advanced Elintarvikkeiden jalostus
- Advanced Dairy Technology
- Ruoka Reologia & Texture