Poikamies espanjaksi

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Tavoitteet vieraan kielen kurssit ovat kehittää vieraan kielen taitoja, joiden avulla opiskelija harjoittaa suullisen ja kirjallisen viestinnän muiden maailman kansojen ja antaa ylimääräisiä taitoa ammateissa; kehittää opiskelijoiden kielellistä tunnetta riittää opiskelijat pystyä vertailemaan äidinkielenä muihin kieliin; antaa opiskelijalle kautta lukemat vieraskielinen taustalla kulttuuria käyttävien valtioiden tätä kieltä; jotta oppilasta lukemaan tieteen, kirjallisuuden ja muihin teksteihin vieraalla kielellä.

Kurssien kuvaukset

101-102 Elementary Spanish I-II: (3 tuntia kukin)

Opinnoilla tarkoitettu opiskelijoille, joilla ei ole tai on hyvin vähäinen etukäteen tietoa Espanjan. Opiskelijat, joilla on ollut vähintään yksi vuosi lukiossa Espanjan olisi harkittava SPA 106. Opiskelijat, joilla on ollut vähintään kaksi vuotta lukiota Espanjan olisi harkittava SPA 201.

106 Korkea Aloittelija espanja: (3 tuntia)

Intensiivinen tarkastelu tietenkin tarkoitettu opiskelijoille, joilla on ollut vähintään vuoden lukion espanja. Opiskelijat täyttämällä tämä luokka voisi mennä Intermediate espanja. Tämä luokka on tarkoitettu korvaamaan, ei tule ottaa lisäksi SPA 101 ja 102.

201-202 Intermediate Spanish I-II: (3 tuntia kukin)

Opinto joka tutkii espanjan kielen ja kulttuurin, jossa painotetaan erityisesti vuorovaikutustaidot. Edellytys: SPA 102 tai vastaava. Opiskelijat, joilla on ollut vähintään kaksi vuotta lukiota Espanjan olisi harkittava SPA 201.

303 Reading Espanjan Kirjallisuus: (3 tuntia)

Tutkimus Espanjan kirjallisuuden painottaen luetun ymmärtämistä. Edellytys: SPA 202 tai vastaava.

305 Advanced Kielioppi ja Koostumus: (3 tuntia)

Intensiivinen tarkastelu kieliopin ja koostumus. Edellytys: SPA 202 tai vastaava.

307 Puhekielen espanja: (3 tuntia)

Laaja käytäntö suun Espanjan kuten pora sanaston, muotokieli, ja perus kielellinen rakenne. Edellytys: SPA 201 ja lupaa ohjaaja.

309 Occupational espanja: (3 tuntia)

Kurssi opiskelijoille, jotka haluavat tutkia, oppia ja harjoitella erikoistunut sanastot tarvitaan toimitettava espanjaksi työpaikalla. Ei vaadita edeltäviä opintoja.

311-312 Survey espanjalaisen kirjallisuuden I-II: (3 tuntia kukin)

Edustaja mestariteoksia. Edellytys: SPA 202.

313 Espanjan ja Latinalaisen Amerikan Cinema: (3 tuntia)

Kurssi, jossa opiskelijat tarkastella ja analysoida paras Espanjan ja Latinalaisen Amerikan elokuvia. Edellytys: SPA 202 tai vastaava.

350 Life ja kulttuuri Latinalaisen Amerikan: (3 tuntia)

Tutkimus kaikilla Latinalaisen Amerikan elämää. Edellytys: SPA 202 tai vastaava.

360 Elämä ja kulttuuri Espanjassa: (3 tuntia)

Tutkimus kaikilla elämänalueilla Espanjassa. Edellytys: 202 tai vastaava.

417 opetusmenetelmiä espanja: (3 tuntia)

Kurssi, jossa opiskelijat tutustuvat opintoja teorioita, tekniikoita ja materiaaleja opetuksen Espanjan. Edellytys: SPA 201 tai vastaava.

480 Espanjan praktikum Yhdysvalloissa: (3 tuntia)

Valvottu oppimiskokemus työskentelystä espanjankielisten henkilöitä tai ryhmiä kirkon ja / tai koulunsa toimintaa. Edellytys: SPA 202 tai vastaava. Erityistä lupaa ohjaaja on rekisteröitävä.

482 Espanjan Practicum ulkomailla: (3 tuntia)

Valvottu oppimiskokemus työskentelystä espanjankielisten yksilöiden tai ryhmien tehtävä työtä espanjankielisessä maassa. Edellytys: SPA 202 tai vastaava. Erityistä lupaa ohjaaja on rekisteröitävä.

Standardit Pääsymaksu

  • Freshmen Täytä hakemus suorittaville tunnustukset - Lähetä teidän 40 dollaria hakemusmaksu - Lähetä omassa virkatoimen tai SAT tulokset - Lähettäkää oman virallisen lukion opintosuoritusote - Lähetä todistaakseen tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko (MMR) rokotukset (on täytynyt yksi MMR ammuttiin kymmenen viime vuoden tai kaksi MPR-laukausta elämäsi aikana.) - Jos olet ottanut college luokkia lukion aikana, soita college ja pyytää heitä lähettää meille virallinen ja lopullinen college transkriptio.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their div ... Lue lisää

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their diverse Näytä vähemmän
Mississippi City , Biloxi + 1 Lisää Vähemmän