Poikamies hallinnossa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

UNIT KURSSI kuukausiarvoihin KANSSA 35% (20% + 15%) *

  • Keltainen talo R $ 259,35
  • Magdaleena (AAMU) R $ 356,85
  • Magdaleena (NIGHT) R $ 369,85

Nykyinen yhteiskunnallinen tilanne on tuonut muutoksia eri aloilla inhimillisen toiminnan. Teknologian kehittyminen ja globalisaatio edellyttävät ammattilaisten yhä valmis enemmän kilpailluilla markkinoilla.

Navigoida aallokossa Talouden yhä enemmän globalisoituvassa edellyttää valmiita ja aistimaan ennustavan ylläpitäjät. Se on ylläpitäjän olla taju johtaja paitsi globaalien muutosten, mutta myös ihmisiä, jotka johtavat, kannustimien, kiinnittäen huomiota niiden tarpeisiin, joten ne tuntuvat tärkeiltä työntekijöinä ja ihmisinä.

Työmarkkinat

Ylläpitäjä yhä edellytetään työmarkkinoilla, mahdollisuudet ovat todellisia aloilla julkisen ja yksityisen sektorin. Brasiliassa vuonna 2005 kirjattiin kaupan yhdessä noin 8.915.890 (kahdeksan miljoonaa yhdeksänsataaviisitoistatuhatta, kahdeksansataayhdeksänkymmentä) yhtiöt.

Korostamme, että vaikka huomattava tarjous kandidaatin tutkinto-ohjelmia on selvä ero, että yritysten ja kysynnän tyydyttämiseksi.

kenttä

Skenaariossa taloudellisen globalisaation, organisaatiot pyrkivät päivittäin nostamaan kilpailukykyä.

Ylläpitäjä, kulmakivi yrityksen, sen tulisi toimia strategiseen suunnitteluun yhtiö, analysoimista ja rakennuksen strategioita varmistaa parhaat tulokset; markkinointi, jotta asentoon merkkiin ja mahdollistavat kannattavan suhteita; varainhoito, likviditeetti laitoksen, jossa arvioidaan luottotapahtumia, kartoitus investointilähteitä ja hallintaan markkinariskit; hallintaan henkilöresurssien kehittämiseen urasuunnittelu, rekrytointi, valinta, arviointi ja koulutuksen valtuuttaa joukkuetta; tai tiloissa, kuten logistiikan, toiminta, myynti, ulkomaankauppa, tietojärjestelmät jne

Sen lisäksi, että kehittyvien toimintoja, kuten hallinta luovuuden ja innovaation, hallinnon ja kestävän hoidon. Ammatillinen koulutus FACIPE, mahdollistaa suorituskykyä useilla aloilla, onko mikro, pieni, keskikokoinen tai suuri; julkisen, yksityisen tai kolmannen sektorin. Jos olet yrittäjä, voit avata liiketoimintaa ja suunnitella sitä aikana. Konsultit on myös taattu markkinoilla tilaa. Voit myös seurata akateemista uraa, ajatellaan olevan lehtori tai opettaja? Valinta on sinun!

Yleinen tavoite:

Kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy yhdistämään ammattitaitoa kriittiseen tietoisuuteen, kun otetaan huomioon suuntaukset tuotteiden tuotantoon tietämyksen johdon tietoa alueiden hankinnan erityisten ammattitaitoa muodostunut se, ja erityisesti rakentamisen yrittäjähenkisyydelle voi tuottaa kasvun ja sosiaalisen kehityksen ja valmistella, laajassa mielessä ihmisen elämään.

Erityinen tavoite:

• Juna johtajia painottaen yrittäjyyttä osaa: suunnitelma, valvoa, suora ja hallita hallinnon palveluihin yleensä; • Interact luovasti käsittelevät organisaation eri ja sosiaalisiin yhteyksiin; Käsittelevät innovatiivisia johtamismallit, toimintavalmius suotuisissa ympäristöissä, kannustaa ja laajentaa mahdollisuuksia luoda uusia yrityksiä, jotka vaikuttavat etenemistä yhteiskunnassa, jotka vaikuttavat pääasiassa tarpeet Pernambuco yhteisön; • Antaa opiskelijoille rakentamisen teoreettista ja käsitteellistä tietoa ja sen soveltaminen markkinoinnissa suhteita, jotka ovat yrityksille; • Tarjoa teknisiä välineitä, jotka tarjoavat perustiedot toimet ja menettelyt yhdenmukaisia ​​vaatimuksia markkinointi; Rakentaa henkisen pohja, artikuloimaan politiikan ja tekninen ammatillinen autonomia mahdollisuudet ja tehokkaan Toiminnassaan markkinoilla; Valmistaa kansalaisia ​​eettiseen toimintaan ja kriittistä ja luovaa ajattelua, ja prosessointi ammattilaismarkkinoilla ja yhteiskuntaan; • Kannusta opiskelija armoton harjoittamisesta tiedon muodostaen ammattilainen, joka on ominaista jatkuvasti päivittää johdon tiedot.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Näytä vähemmän