Poikamies huonekalujen & Puutekniikan

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Kandidaatin huonekalut ja Wood Technology

GMIT Letterfrack Campus

Valmistuneet ovat varustettu taitoja Huonekalujen ja puun teknologioita, joita tarvitaan nykyaikaisen tuotannon ympäristöihin. Ne kehittävät tietämys ajankohtaisista valmistustekniikoita ja voivat osoittaa selkeä käsitys liiketoiminnan ja työkäytäntöjä kanssa kyky valmistaa huonekaluja ja puutuotteita laadun ja tarkkuus kilpailukykyinen kaupallisten yritysten.

Valmistuneet on selkeä käsitys luonteesta ja materiaalien ominaisuuksien ja päättyy käytetään teollisuudessa. Ne voivat pätevästi ja turvallisesti käyttää erilaisia ​​tavanomaisia ​​ja automatisoitu tuotantolaitteet ja voivat toteuttaa tehtaan suunnittelu, taitto, työn organisointi ja tuotannon virtaa.

Luennot ja laboratoriot tukevat workshop perustuva tehtävä ja vain keskeisistä liitetty osia. Nämä hankkeet ja toimet tukevat intensiivinen lohko työharjoittelua, jotka voidaan toteuttaa Irlannissa, Britanniassa, Yhdysvalloissa, Euroopassa, Australiassa ja muualla maailmassa.

ohjelman moduulit


Vuosi 1: oppimaan oppiminen, Foundation Piirustus, materiaalit, Manufacturing Technology, Technical Graphics, matematiikka, huonekalut historian ja suunnitteluprosessi, huonekalut Rakentaminen ja projektit 1

Vuosi 2: Applied Science, Applied grafiikka ja Computer Applications, hallinta ja Economics, Advanced Manufacturing Technology, Operations Management 1, Projektit 2

Vuosi 3: CAD / CAM, tuotekehitys, Operations Management 2, Automation, kaupalliset projektit ja Harjoittelu, markkinointi ja rahoitus ja sääntely-ympäristön

Avoimet työpaikat


Valmistuneet työllistyvät eri puutuotteiden ja huonekalujen tuotanto missä tietoa valmistus- ja tuotantotekniikoita tarvitaan. Kokemuksen jatko on hyvät mahdollisuudet työskennellä valvonta- ja johtamisen tasoilla.

Muita tärkeitä tietoja

  • Tämä ohjelma sisältää koulutusta käytön erilaisia ​​puutöitä koneita.
  • 1. vuoden opiskelijoiden täytyy ostaa työkalu, turvallisuus ja muotoilu sarjat rekisteröidyttyään tätä ohjelmaa, jotka hankkivat ja määritelty GMIT.
  • On suositeltavaa, että hakijat ovat eurooppalainen tietokoneen ajokortti (ECDL).
  • Laaja työharjoittelu on myös sisällytetty vuoden kolmen ohjelman, joka voi tapahtua Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa tai muissa paikoissa.
  • Termi opiskelun kolmannessa tasolla instituutin ulkomailla voidaan myös harkita sijasta tällä alalla sijoitus.
  • Level 6 Higher Certificate on upotettu tämän ohjelman ja opiskelijat voivat halutessaan poistua tämän palkinnon päätyttyä vuoden yksi ja kaksi.

Jatkotehtävä Studies


Valmistuneet voivat hakea paikkoja vuoden neljän kandidaatin (Honours) in huonekalut ja Wood Technology GMIT Letterfrack.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) is based at five locations in the west of Ireland. At the largest campus situated in Galway, we look out on the Atlantic Ocean and are reminded of Francis Ba ... Lue lisää

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) is based at five locations in the west of Ireland. At the largest campus situated in Galway, we look out on the Atlantic Ocean and are reminded of Francis Bacon's observation: "They are ill discoverers that think there is no land when they can see nothing but sea." As a centre of higher education, we are engaged above all else in discovery. We hope that you will join with us in the voyage of learning which, for all of us, now extends throughout our lives. Näytä vähemmän
Galway , Westport , Galway + 2 Lisää Vähemmän