Poikamies ihmisen kehitykseen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ihmisen kehitys on monitieteinen ohjelma, joka tutkii ihmisen kasvua, kehitystä ja muutosta, ja että conceptualizes se elinikäinen prosessi. Prosessi tapahtuu useita ja moninaisissa yhteyksissä ja liittyy biologisia, kognitiivisia, emotionaalisia, sosiaalisia ja moraalista kehitystä.

Ihmisen kehitys on sopiva suuri tai vähäinen opiskelijoille, jotka aikovat tahansa uran, joka liittyy ihmisten kanssa työskentelemisestä ja auttaa ratkaisemaan inhimillisiä ongelmia. Koska se on vapaiden taiteiden merkittävä, uramahdollisuudet ovat vaihtelevia, mutta monia vaihtoehtoja kuulu laajoja asiakokonaisuuksia ihmisten palvelut, koulutus, ja liike. Alumni on toiminut toimihenkilöille perheväkivallan turvakoti, kyseessä johtajien sosiaalisen palvelun toimisto, ja koska työntekijöiden tukiryhmittymien kuten AARP. Muut valmistuneet ovat mukana koulutukseen liittyvissä uraa, kuten koulutus- tukea, päivähoito ja esikouluissa, ja college tunnustukset. Toinen alue, jossa monet suuret yhtiöt pyrkivät työpaikkoja on yritysmaailmassa, onko myynti, asiakaspalvelu, tai jopa henkilöresursseja. Human Development opiskelijat myös harjoittaa jatko ja ammatillista koulutusta muun muassa inhimilliseen kehitykseen ja perheen tutkimuksia, gerontologian, yhteisö ja kansanterveys, korkeakoulujen / opintosihteeri, avioliitto ja perheterapia, laki, ja muilla aloilla. Pääsymaksu on hyvin selektiivinen ja vaatii erittäin vahva akateeminen valtakirjaa. Tiedekunnan neuvojat voivat auttaa opiskelijoita räätälöidä valinta akateemisen suunnitelman ja valittavien omiin uraan liittyviä tavoitteita. Koska vain yksi esimerkki, vaikka alaikäinen ei tarvitse valmistua Human Development merkittävä, alaikäisiä tai kaksinkertaisen suurten sellaisilla aloilla kuten Business, Human Biology, julkiset ja ympäristöasiat, naisten ja sukupuolten Studies, ja psykologia voi olla apua pyrkiessään tiettyjä uran tavoitteita tai sovellettaviksi tiettyihin Tutkijakoulun ohjelmia.

Yksi erityinen etu Human Development-ohjelma on mahdollisuus opiskelijoille saada käytännön kokemusta, ja monet työtä tiedekunnan riippumattomaan tutkimushankkeita tai tutkimusavustajina tai opetuksen avustajia. Human Development pyrkii kouluttaa opiskelijoita, jotka ovat sitoutuneet ja harjoittavat yhteisöissään. Siksi opiskelijat kehotetaan saattamaan harjoittelun hyväksytty yhteisön elin tai hakea soveltavaa kokemusta osa-aikatyön tai vapaaehtoistyötä. Kaikki nämä kokemukset ovat myös hyödyllisiä tullessaan työmarkkinoille tai hakeutuva valmistua ja ammattikouluja.

Joten haluat olla inhimillisen kehityksen merkittävä? Hienoa! Mutta ensin on olemassa muutamia asioita harkitsemaan, ennen kuin julistaa suuria.

  • Varmista, että sinulla on vakaa tunne, miksi haluat olla inhimillisen kehityksen merkittävä.
  • Tutkitaan kurssin vaatimukset ja ehdotti aikataulu ottaen kursseja.
  • Tutustu uravaihtoehtoja.
  • Ole tietoinen riippumattoman tutkimuksen vaihtoehtoja.
  • Tunnista neuvonantajana.
  • Noudata huolellisesti julistamista merkittävä.
  • Kun teet julistaa suuria liittyminen Psykologia / Human Development ylioppilaskunnan ja tekee vapaaehtoistyötä yhteisössä voisi auttaa saat mukana ja antaa sinulle lisää uran ja ajo!

Kenen pitäisi olla inhimillisen kehityksen merkittävä?

Human Development suuri voi olla suuri valmistelu tahansa uran, joka liittyy ihmisten kanssa työskentelemisestä ja auttaa ratkaisemaan ihmisten ongelmia, kuten monia vaihtoehtoja ihmisille, business, ja oppilaitokset. Ura mahdollisuudet ovat erilaisia, ja jotkut lähtötason näyte työpaikat voisivat olla toiminnan kehittäminen ikääntyneille hoitokotiin tai pikkulapsille koulun jälkeen ohjelma, joka toimii asiakkaan puolestapuhujana tai tapauksessa johtaja yksityisen ihmisen palvelujen virasto, tai käsitellään jäsen kysymyksiinne suuren terveyden vakuutusyhtiö. Jotkut uraa, kuten college akateeminen neuvonantajana, avioliitto ja perhe terapeutin, kehitysjohtaja voittoa tavoittelematon järjestö, tai henkilöstöpäällikkö voi vaatia maisteria tai tohtorin tason valmisteluun. Sisäänpääsy tutkijakoulu on hyvin selektiivinen ja vaatii erittäin vahva akateeminen valtakirjaa. Sinun neuvonantaja ja ura- voi antaa sinulle enemmän tietoa siitä, miten valmistautua uran tai tutkijakoulu.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive int ... Lue lisää

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive internship opportunities; get a job that pays in multiple ways as a student employee on campus; have fun with like-minded people by joining one of our 100+ clubs and organizations; make the most of your college years living on campus; become a leader through student government; better your world with community service; and see more of it via our many opportunities to study and travel around the globe. Näytä vähemmän