Poikamies informaatiotieteet

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Keski järjestäytymiskokouksessa käsite tämä tärkeä on tieto - sen rakenteita sanallista, visuaalista, välittämä, ja määrällinen muodoissa; sen varastoinnin, analyysi, arviointi, käsittely ja viestintä sekä koneita ja ihmisiä. Ohjelma riippuu nykyisten tekniikoiden ja edelleen kehittyä teknologian muutos. Opiskelijat voivat odottaa opetussuunnitelman lisäyksiin, ja kuultava neuvonantaja aikaisin ja usein olla tietoisia vireillä muutoksia.

Opetussuunnitelma vaihtelee suuresti useiden tieteenalojen, jotka kaikki ovat edustettuina keskeiset vaatimukset. Niihin kuuluvat computing, kielitiede, kognitiivinen psykologia, viestinnän teoriaa, yhteisöviestinnän ja hallinta, matematiikka, data ja tietotekniikka, ja kieli.

Computing edustaa tärkeä osa tätä suurta, mutta opiskelijat myös arvioidaan perusteellisesti maadoitettu ihmisen kielellä, ihmisen tietojenkäsittelyä ja viestintä. Tämä auttaa varmistamaan vastaan ​​kapea teknistä valmistelua, joka liian usein johtaa nopeasti vanhanaikaisia ​​nopeasti muuttuvissa aloilla, ja se valmistaa opiskelijoita tekemään luovin ja hyödyllisiä sovelluksia eri tietotekniikan.

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita käsitteellistää ja ratkaista tietoa ongelmien tieteidenvälistä tilanteissa. Ydin alkeiskurssi keskitytään tiedon ongelmista; Suurin osa kursseista vaativat hankkeet, ja monet vaativat ryhmätyötä. Tutkimushanketta tai työharjoitteluun tarvitaan myös kaikkien suurten yhtiöiden. Lisäksi jokainen opiskelija neuvottelee yksittäisen painopistealueena. Tämä vaatimus on mahdollisuus hakea tietoja periaatteita erityinen ongelma-alue tai saada lisää työkaluja uran suunnan. Opiskelijat myös kehittää henkilökohtaisia ​​portfolio, joka dokumentoi monia taitojaan ja osaamisalueita. Lopuksi opiskelijat suorittavat kehittynyt tietoa ongelmista huippukivi kurssi, joka integroi ja taitoja hankittu merkittävä.

Urapolkuja Tiedot Sciences valmistuneet muuttuvat nopeasti ja UW-Green Bay valmistuneet raportissa, että leveys tämä ohjelma on ollut tärkeä. Jotkut ovat lähinnä luoneet omia kantoja. Jotkut ovat pyrkineet jatko työtä. Toiset ovat tulleet monenlaisia ​​työpaikkoja valmistumisen jälkeen aloilla kuten ohjelmointi ja ohjelmistojen suunnittelu, mainonta, markkinointi ja myynti, systeemianalyysin, ja henkilöresursseja. Vaadittu portfolio on osoittautunut erinomaisen keino houkutella huomiota ja kiinnostusta mahdollisille työnantajille tai ottamista tutkijakoulujen.

Painopistealue

Opiskelijan tulee suorittaa vaatimukset jollakin seuraavista painopistealueista:

  • Information Science Painopiste - Tietotekniikka Korostus
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive int ... Lue lisää

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive internship opportunities; get a job that pays in multiple ways as a student employee on campus; have fun with like-minded people by joining one of our 100+ clubs and organizations; make the most of your college years living on campus; become a leader through student government; better your world with community service; and see more of it via our many opportunities to study and travel around the globe. Näytä vähemmän