Poikamies ja johtamisesta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

BSc Taloustieteen & Management

Johtamisen laitos St Martin instituutti tarjoaa valikoiman astetta tutkinut ja kehittänyt London School of Economics & Political Science (LSE). Tämä tutkinto antaa sinulle käsitteitä ja menetelmiä taloustieteen, jotka ovat merkityksellisiä hallinnan ja näyttää, miten soveltaa niitä. Se antaa myös mahdollisuuden hankkia perustan täydentävien tieteenalojen kuten rahoitus, kirjanpito, sosiologia, sekä tarvittavia kvantitatiivisia menetelmiä.


 
Kenelle se on?

Tämä tutkinto on tarkoitettu monenlaisia ​​opiskelijoita niidenkin, jotka:

• Jos haluat työskennellä kirjanpidon, tilintarkastuksen, pankkien, yritysten, talous ja hallinto.

• Jos olet parhaillaan haluaisi kehittää ammattitaitoa ja osaamista entisestään.

• Jos omistat yrityksen ja haluavat edetä itsesi ja yrityksesi korkeammille tasoille.


Piirteet Degree

Tämä tutkinto antaa vankka käsitys eri toimintayksiköiden yrityksen organisaatio ja tarjoaa hyvän pohjan uran ja lisätutkimuksia.

Yhteiskuntatieteelliseen painopiste voit kehittää perinpohjaista tuntemista liikkeenjohdon laajemmassa ympäristössä.

Tutkinto on tarkoitus kehittää erinomaisia ​​analyyttisiä taitoja, jotka ovat korvaamattomia päätöksentekoon roolia johdon ja jatkotutkimuksiin.

Viimeksi päivitetty Kesä 2017

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

St. Martinin Institute of IT on lisensoitu (Lisenssi nro: 196) yksityinen asteen koulutukseen toimielimen kansallinen komitea täydennys- ja korkeakoulutuksesta Maltan, tarjoaa valikoiman MQF Taso 5 tu ... Lue lisää

St. Martinin Institute of IT on lisensoitu (Lisenssi nro: 196) yksityinen asteen koulutukseen toimielimen kansallinen komitea täydennys- ja korkeakoulutuksesta Maltan, tarjoaa valikoiman MQF Taso 5 tutkintotodistus ja taso 6 & 7 astetta tietokone ja yhteiskuntatieteissä myönnetty yliopiston Lontoossa. St. Martinin perustettiin vuonna 1985, ja aloitti tukemalla ohjelmia tarjotaan kautta University of London International vuonna 2000. St. Martinin on vakiinnuttanut asemansa ainutlaatuinen oppilaitoksessa Maltalla perustuu sitoutuminen laadukkaan koulutuksen. Tämä on vahvistettu kautta kirjattua erinomaisia ​​tuloksia viime vuosien aikana, joka huipentui 70% valmistuvien opiskelijoiden 2006 saavuttaa ensimmäisen luokan arvosanoin, jossa kaksi opiskelijaa sai kolme lukuvuotta palkintoa niiden välillä. Kahden edellisen vuoden myös oli menestystarina 50% valmistuvia aluksi luokan arvosanoin. On välttämätöntä laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Malta on pienin Euroopan unionin jäsenmaa, joiden yhteenlaskettu väkiluku on hieman yli neljä sataa tuhatta kanssa, vaikka yksi vanhimmista yliopistoista perustetun Knights of St John 16-luvulla. Kilpailu opiskelijoille on siis erittäin työläs ja menestys on saanut St Martinin valmistuneista on ottaa merkittävä vaikutus avaamista korkea-asteen koulutuksen alalla Maltalla, mistä todellinen monopoli osaksi moniarvoisessa ympäristössä, joka on myönteinen vaikutus väestön malta. Tuhannet kansainväliset opiskelijat ovat houkutelleet Maltalle opiskelemaan Englanti vuosittain, ja monet näistä opiskelijoita valitsevat St. Martinin lukea varten tutkintojen kautta tarjottavien University of London eikä mennä takaisin kotimaahansa. Tämä enteilee hyvää tulevaisuuden instituutin, ja University of London International ohjelmien Maltalla. Näytä vähemmän