Poikamies kirjanpidon & varainhoidon

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Bachelor of Arts in Accounting & Financial Management

GMIT Castlebar Campus


Ohjelma tarjoaa opiskelijoille erikoistunut koulutuksen kirjanpidon ja varainhoidon. Se on ammattikoulutukseen ja uran kirjanpito ja varainhoidon eri organisaatioille. Se toimii pohjana edelleen akateemisen ja ammatillisen koulutuksen ja pyrkii tuottamaan sellaisia, mukautuva, joustava, ja itsevarma tutkinnon kanssa kyky itsenäiseen ajatteluun ja harkintaa.

ohjelman moduulit


Ohjelman moduulit voivat olla esimerkiksi seuraavat:

Tilastot, markkinointi; Communications, PC Applications, Accounting, Talousmatematiikka, Mikrotaloustiede, makrotaloustiede, Law, Management, Business Information Systems, Social & Organisaation Psychology, henkilöstöhallinto, Business Research, Financial Reporting Ympäristö, Operations Management, Small Business Management, Management Information Systems, päätöksenteon & Quantitative Analysis, ja Organisaatiokäyttäytyminen.

Avoimet työpaikat


Tutkinto toimii valmistautuminen monenlaisia ​​uravaihtoehtoja alalla laskentatoimen ja rahoituksen: yksityisen käytännössä, teollisuus, kauppa, pankki, rahoituspalvelut, kaupallisten palvelujen alalla sekä vapaaehtoista ja hallinnonalojen.

Jatkotehtävä Studies


Opiskelija voi edetä Bachelor of Business (Honours) Koulutusohjelmat tässä tai muissa laitoksissa ja yliopistoissa Irlannissa ja muualla.

Muita tärkeitä tietoja


Poikkeukset ovat saatavilla ammattiryhmille kuten:

  • Chartered Institute of Management Accounting (CIMA)
  • Chartered Association of Certified Accountants (ACCA)
  • KHT Irlannissa (CPA)
  • Institute of Chartered Accountants Irlannissa (ICAI)
  • Institute of Chartered sihteerit ja ylläpitäjät (ICSA)
  • Institute of Accounting Technicians Irlannissa (IATI)
  • Institute of Bankers Irlannissa

Pääsyvaatimukset


Pass (Grade D3 tai parempi) viidessä (5) Leaving Certificate aiheita kuten matematiikan ja Englanti tai irlantilainen vähintään 140 pistettä.

Myös saatavilla aluelennonjohtokeskusten tilassa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) is based at five locations in the west of Ireland. At the largest campus situated in Galway, we look out on the Atlantic Ocean and are reminded of Francis Ba ... Lue lisää

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) is based at five locations in the west of Ireland. At the largest campus situated in Galway, we look out on the Atlantic Ocean and are reminded of Francis Bacon's observation: "They are ill discoverers that think there is no land when they can see nothing but sea." As a centre of higher education, we are engaged above all else in discovery. We hope that you will join with us in the voyage of learning which, for all of us, now extends throughout our lives. Näytä vähemmän
Galway , Westport , Galway + 2 Lisää Vähemmän