Poikamies koneenrakennuksen arvosanoin

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Koska korkea-asteen tekniikan oppilaitosta, Mekaaninen tiedekunta (FKM) tarjoaa tällä hetkellä akateemisen ohjelmia ensimmäisen asteen tasolla, Master -ohjelman tutkimuksen sekä tutkinto-ohjelma kouluttaa ihmisiä Mekaaninen.

Nykyisiä ohjelmia akkreditoitu Engineering Akkreditointi neuvoston (EAC) ensimmäisen asteen ja Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) tutkintotodistukseenkin. Kesto kursseja on 4 vuotta ensin asteen tasolla ja pääsyvaatimukset ovat Sijil Tinggi Pelajaran Malesia (STPM) tai ylioppilastutkinnon ohjelman tai muiden kelpoisuutta hyväksymä senaatin UTEM. Samaan aikaan, kesto tutkinto-ohjelma on 3 vuotta. Keskipitkän opetuksen ja viite materiaalit ovat malaijin ja Englanti.

Opetusta ja oppimista, FKM on luennoitsijoita ja tutkijoita, jotka ovat asiantuntijoita omalla alallaan sekä ottaa laaja teollinen kokemuksia. Tulevaisuudessa on odotettavissa, että suurin osa akateemisen henkilöstön kunkin osaston ovat täysin päteviä akateemisesti ja ammatillisesti. Diploma ohjelma tukee kaikkia akateemisen henkilöstön, jotka ovat mukana myös perustutkintoa ohjelmia. Kaikki ensimmäisen asteen ohjelmat tehdään yhteinen opetussuunnitelma rakenne neljän ensimmäisen lukukauden. Nämä opetussuunnitelmia koostuu ytimen ja yliopiston pakolliset kurssit. Vuonna 3, opiskelijat kokevat opetussuunnitelman ohjelmia, jotka kattavat erikoistuvat aiheista sekä pakolliset yliopisto aiheista. Opiskelijoita läpäistävä teollisen koulutuksen vähintään 12 viikkoa, on lyhyt lukukausi (kun lukukausi 6) valituilla toimialoilla. Tavoitteena on edelleen parantaa tietämystä ja tekniikan teoriaa ja sekä niiden käytännön taitoja. On odotettavissa, että tämä koulutus varustaa korkeakoulututkinnon tekninen tietämys Koneenrakennus ja ympäristön edistyneet taidot ja todellinen uran teollisuudessa. Neljännen vuoden opiskelijat suorittavat päättötyön Konetekniikan alalla.

Viimeksi päivitetty Tammi 2015

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

As a Focus University, UTeM boasts strengths in technical fields – namely Engineering, IT, and Management Technology. UTeM has cemented a reputation of being a source of high-quality engineering gradu ... Lue lisää

As a Focus University, UTeM boasts strengths in technical fields – namely Engineering, IT, and Management Technology. UTeM has cemented a reputation of being a source of high-quality engineering graduates with the capability of meeting the requirements of high-tech industries. UTeM also has research competencies in areas that it has identified as being key to enhancing the University’s unique proposition and also contributes to the nation such as Green Technology, Systems Engineering, Human-Technology Interaction, and Emerging Technology. UTeM Engineering programs are also accredited by Washington Accord. In addition to the Bachelor programs, UTeM offers also Master, PhD and Engineering Doctorate Program. Näytä vähemmän