poikamies kuvataide

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Bachelor in Fine Arts

Elämme aikakautta, jossa tarkoituksesta ja taiteen säännöllisesti kyseenalaiseksi. Visuaalinen kulttuuri on maailmanlaajuinen, arvot ovat usein ristiriitaisia, teknologia etenee jatkuvasti, muutosvauhti on nopeampaa ja uudet taidemuodot ovat katoamassa väliset rajat kuvataidetta, joukkotiedotusvälineet, muotoilu, elokuva ja viihde.

Mielekäs taidekasvatus on tarjottava muutakin kuin rikas käsitys taiteen menneisyyden voittaa. Se antaa käsityksen tämän sukupolven kehittyvien arvojen ja kysymys vallitsevan oletukset taiteen tekemiseen. Samalla olisi edistettävä ympäristön itsetutkiskelun ja innovaatioita. Taide opiskelijoita Art Centerissä nähdä taidetta paitsi ilmeikäs harjoittamisesta, mutta henkinen tutkimus pystyy tuottamaan tietoon.

Taiteilijat tekevät asioita. Art Center, opetamme oppilaita arvo tehdä asioita hyvin.Meidän merkittävä tiedekunnan sisältää taitava taiteilijoita ja tutkijoita, jotka jakavat oivalluksia ja omistautumista innostaa. Koska olemme osa todennäköisesti kaikkein tärkein ja innovatiivinen muotoilu koulu maan, meidän opiskelijat pääsevät johtavien suunnittelijoiden, hienostunut teollisuuden kauppoja, huippuluokan tietokoneen labs, laaja taidelainaamo ja erilaisia ​​työpajoja yleensä ole opiskelijoiden saatavilla.

Meidän core taide ohjelmassa korostetaan luovan, käsitteellinen ja tekninen kasvun yksittäisen taiteilijan kautta kattavan etsintä kaikki tyylilajit-maalaus, valokuvaus, kuvanveisto, per ¬ tystä, asennus ja kokeellinen elokuva / video. Kaksi muuta raitaa-taide Maalaus ja kuvitus ja taide Valokuvaus ja Imaging-opiskelijat voivat keskittyä heidän opintojaan henkilökohtaisen osaamisen ja kiinnostuksen.

 

Viimeksi päivitetty Huhti 2013

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution.

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution. Näytä vähemmän
pasadena , Santa Barbara + 1 Lisää Vähemmän