Poikamies luovan teknologian - peli art

Yleistä

5 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Luo kauniita ympäristöjä ja merkkien ja käyttää näitä varoja kehittää kuulijan kokemuksia jakaa ihmisten alalla, joka on suurempi kuin musiikin ja elokuvien aloilla yhteensä. Mistä 2D hyppele - 3D Brawlers, Sinun on suunnitella ja luoda omia interaktiivisia tarinoita, digitaalikuvituksien, konseptitaide ja pelejä, jotka voi katsella kansainvälinen yleisö harrastajille. Ensimmäisten kuusitoista viikkoa ensimmäinen vuosi, sinun luonut ikioma 2D peli ja siihen mennessä olet lopettanut aste, sinun ovat yhdessä muiden pelin taiteilijoiden ja ohjelmoijat samankaltaisia ​​kehittää toimialakohtaisia peli.

peli art alumni

Ura & Industry

Jos olet tosissaan nopeuttamalla tiensä tähän monen miljoonan dollarin globaali teollisuus, sinun kannattaa tehdä beeline oma kurssi, joka heijastaa teollisuuden ympäristössä. Kannattaa myös saada rinnalle luennoitsijoita alan kokemusta, joka voi antaa sinulle teollisuudelle oivalluksia. Kolmen vuoden, tämä kurssi auttaa sinua kehittämään taiteellinen tyyli ja teknisiä taitoja yhdistämällä perinteisen taiteen käytännöt ja käyttämällä alan vakio-ohjelmiston.

Viimeisenä vuonna, sinun on yhteistyössä ryhmä taiteilijoita ja ohjelmoijia suuret peli projekti, aivan kuten todellisessa maailmassa. Tämän salkun ja kokemusta takataskussa, sinun on tarvittavat taidot tulla teollisuuden, joko Game Studio tai indie kehittäjä.

Game Art urapolkuja ovat:

  • peli Artist
  • muovailija
  • Texture Artist
  • Tekninen johtaja
  • Taiteellinen johtaja
animaatio

Pääsyvaatimukset

Pääsylippu

Saadakseen Pääsylippu, sinun vähintään pätevyys NCEA yliopiston sisäänkäynti tai vastaavaa, kuten asianmukainen pätevyys alkaen ulkomailla lukion tai korkea-asteen oppilaitoksessa, katsotaanko median suunnittelu School riittävänä ottamista osaksi alemman ohjelmaan.

  • CIE (University of Cambridge International Examination)
  • IB (International Baccalaureate)

Plus, on suositeltavaa olla seuraavat: - 24 NCEA Laajuus, Level 3 Tekniikan Art and Design (minimumm) Jos kirjoilla New Zealand lukion ja eivät ole vielä suorittanut NCEA (CIE tai vastaava) pätevyys sinulle voi silti hakea nyt ottamista. Kun NCEA Tulokset ovat saatavilla tammikuussa, me tarkistaa ne ja yhteyttä.

International Students

Jos olet kansainvälinen opiskelija, sinun täytyy todistaa olet riittävän Englanti kielitaito voidakseen suorittaa tämän kurssin. Me etsimme Academic IELTS 6,0 (minimi), tai vastaava pätevyys jos Englanti ei ole ensimmäinen kieli.

Study in San Diego

Media suunnittelu School tekee yhteistyötä muiden Laureate suunnittelu University, NewSchool Arkkitehtuurin ja Design San Diego, USA, tarjota palkitun Game Art kurssi Kaupunki tunnetaan käsittää digitaalisen ja luovia tekniikoita. Sijaitsee samassa kaupungissa kuin ikoni San Diego Comic-Con International, kandidaatin Game Art antaa opiskelijoille luovia ja teknisiä taitoja tulla pelialalla.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Näytä vähemmän
Auckland , San Diego , Milano , bangkok , adelaide + 4 Lisää Vähemmän