Poikamies matematiikan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

poikamies matematiikan

Kerää ja tulkita tietoja valtion virasto tai tuotekehitysosasto. Hallitse talous suuryritys. Ryhdy opettaja tai yliopiston professori ja juurruttaa opiskelijoiden intohimo oppimiseen, numeroita ja analyyttistä ajattelua. Matematiikka on perusta monia erilaisia ​​uran. Koska matematiikka merkittävä klo BVU, sinulla on pääsy erilaisia ​​haastavia kursseja, joiden avulla voit teroittaa analyyttinen ja ongelmanratkaisun taitoja ja ymmärtää paremmin maailmaa määrällisiä prosesseja.

Matematiikan ohjelma BVU kannustaa yhteistyötä ja tiedon soveltaminen. Osana opintoja, sinun on alttiina tiukka työselostus, suorittaa matemaattinen tutkimus, ja työskennellä yhdessä asiantuntija tiedekunnan, jotka ovat sitoutuneet opetuksen ja opiskelija menestys. Matematiikka opiskelijat myös hiomaan taitojaan osallistumalla himoitun kesäharjoittelua merkittäviä tutkimuslaitoksia. Opiskelu matematiikan BVU antaa sinulle kilpailuetua useilla aloilla. Matematiikan tutkinto voi myös antaa sinulle hyvän pohjan lisätutkimuksia matematiikan tai useita muita tieteenaloja.

Laitteet

Estelle Siebens Science Center on 70000 neliön jalka rakennus 18 laboratorioiden ja kolme tutkimusaloilla. Koska matematiikka opiskelija, sinulla on säännöllinen pääsy Matematiikka Lab. Lab - joka on suunniteltu erityisesti by BVU matematiikan tiedekunta - on kolme seinät lähes lattiasta kattoon valkotaulu ja on ihanteellinen paikka yhteistyötä, ongelmanratkaisua ja treenata lauseet.

Viimeksi päivitetty Helmi 2015

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Welcome to Buena Vista University in Storm Lake, Iowa. Our picturesque campus covers 60 acres and is located on the shores of a 3,200-acre natural lake.

Welcome to Buena Vista University in Storm Lake, Iowa. Our picturesque campus covers 60 acres and is located on the shores of a 3,200-acre natural lake. Näytä vähemmän