Poikamies musiikkiesitys

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelmassa korostetaan

Bachelor of Music säveltaiteen kehittää huippuosaamista säveltaiteen ja valmentaa uran ammatillinen muusikko tai yksityisen opetuksen soveltavan musiikkia. Applied alueita ovat: piano, ääni, kitara, viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, huilu, oboe, fagotti, saksofoni, trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritonitorvi, tuuba, ja lyömäsoittimet. Tämä tutkinto antaa mahdollisuuksia saada yksi-on-one pedagogista opetusta ainutlaatuinen soittimesi tai ääni, suorittaa junioreiden ja kappaleessa, ja ottaa jatkokursseja musiikin teoriaa ja musiikkitiede. Lisäksi opiskelijat saavat työkokemukset kautta opetusta Millikin University Preparatory osasto, harjoittelupaikkoja ja palvelu oppimisen hankkeiden ja mahdollisuuksia toimia ammattimuusikko alueella yhtyeitä.

Painopistealueita

On kolme painopistettä, että voit valita tähän ohjelmaan.

  • Vocal Performance
  • Instrumentaali Suorituskyky
  • Piano Performance

Oppimistavoitteet tämän ohjelman

  • Kehittämään tiukat suorituskyky pätevyys (soolo ja Ensemble)
  • Kehittää laajennettu osaamista historia, teoria ja johtamiseen
  • Oppia pedagogiikan ja kirjallisuutta tietyn Applied suorituskyky alue

Yksi Passion, monia vaihtoehtoja

Millikin osastolla tarjoaa monia mahdollisuuksia musiikin harrastajille kasvaa taitojaan ja edetä uransa musiikkialalla. Tarjoamme viidessä koulutusohjelmassa, yksi pieni, ja monia instrumentaali ja laulu yhtyeitä ja yhtyeitä. Olitpa toimeenpanon kokopäiväisestä musiikin tai vain haluavat laajentaa taitosi kautta mukana kokonaisuus, meillä on vaihtoehtoja, jotka sopivat tarpeisiisi ja etuja.

Näyte Suunnitelma Tutkimus

Tämä suunnitelma tutkimus osoittaa tyyppisiä kursseja voit ottaa opiskelijaksi tässä merkittävä. Tämä on esitetty yksinkertaisesti tarjota realistinen esikatselu kursseista. Kun ilmoittautua Millikin, tiedekunnan neuvonantajana opastaa valintaprosessi kursseja, jotka auttavat sinua jatko-aikaisesti tästä ohjelmasta. Vaikka tämä näyte osoittaa suunnitelman tutkimuksen, joka kattaa kahdeksan lukukautta, jokaisen opiskelijan akateeminen polku on ainutlaatuinen ja aikajanalla voi näyttää erilaiselta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Millikin is an independent, four year university that is privately funded and has an enrollment of approximately 2,200 students in traditional and non-traditional undergraduate and graduate degree pro ... Lue lisää

Millikin is an independent, four year university that is privately funded and has an enrollment of approximately 2,200 students in traditional and non-traditional undergraduate and graduate degree programs. Located in Decatur, Illinois, you will quickly discover that the signature of a Millikin education is a unique experience we like to call Performance Learning. Näytä vähemmän