Poikamies ohjelmistotuotannon - peli ohjelmointi

Yleistä

5 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Tullessaan peli ohjelmoijaOpit parhaiten, kun teemme. Saat koodin, voit veneet ja, lopulta, sinun valmistuu pelaamista portfolio kuin mikään muu. Loppuun mennessä kolmannen vuoden median suunnittelu School, sinun on työskennellyt muiden samanmielisten ohjelmoijille ja taiteilijoita kehittämään alan tason peli, antaa sinulle täydellisen showreel käynnistämään työurastasi.

Vielä parempi, Media suunnittelu School on ainoa koulu Uudessa-Seelannissa, joka tekee yhteistyötä Sony Computer Entertainment Europe PlayStation ensimmäinen Academic kehittämisohjelma, Annamme opiskelijoille mahdollisuuden kehittää pelejä PlayStation alustalla.

peliohjelmointi alumni

Ura & Industry

Ollakseen pelin kehittäjä sinun sekä kokemusta ja käytännön taitoja voidakseen työskennellä useissa pelilaitteilla ja kyky tehdä yhteistyötä ryhmässä, joka simuloi teollisuuden ympäristössä.

Tässä tietenkin sinun on oppimista C ++ yhdessä muiden koodaus kieliä, jotka auttavat sinua menestymään pelialan. Vuonna kolmas vuosi, koet lopun vuoden projekti, joka on lähimpänä kokemus pääset liiketoimintaympäristö tahansa kolmannen asteen tarjoaja Uudessa-Seelannissa. Sinulta kanssa sekä ryhmässä muiden ohjelmoijien ja taiteilijoiden luoda kaupallisesti kannattava peli, jonka voit sisällyttää oman salkun ja näyttää kiekon mennessä menet töihin kuin ammattilainen.

Sinulla on myös mahdollisuus työskennellä PlayStation pelin alustaa. Media suunnittelu School tekee yhteistyötä Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) tulla vain kolmannen asteen instituutin Uudessa-Seelannissa, jossa opiskelijat voivat kehittää PlayStation alustoille, antaa sinulle reuna, kun olet valmistunut.

Valmistuneista mennä töihin peli studiot täällä ja ympäri maailmaa, kuten Game Loft, jauhaminen Gear Games, Pik Pok ja Krome Studios.

Tutkinto Software Engineering voisi viedä sinut alas Seuraavassa urapolkuja:

 • peli ohjelmoija
 • Ohjelmistoinsinööri
 • grafiikka ohjelmoija
 • moottori ohjelmoija
 • Tekoäly Ohjelmoija
 • Tekninen Lyijy
 • Pelattavuus Ohjelmoija
 • Työkalut / UI ohjelmoija
 • Verkko-ohjelmoija
 • Physics ohjelmoija
 • ääni ohjelmoija
animaatio

Pääsyvaatimukset

Pääsylippu

Saadakseen Pääsylippu, sinun vähintään pätevyys NCEA yliopiston sisäänkäynti tai vastaavaa, kuten asianmukainen pätevyys alkaen ulkomailla lukion tai korkea-asteen oppilaitoksessa, katsotaanko median suunnittelu School riittävänä ottamista osaksi alemman ohjelmaan.

 • CIE (University of Cambridge International Examination)
 • IB (International Baccalaureate)

Plus, on suositeltavaa olla seuraavat: - 24 NCEA Laajuus, Level 3, matematiikan, fysiikan tai Computing and Technology.

Jos enroled at New Zealand lukion ja eivät ole vielä suorittanut NCEA (CIE tai vastaava) pätevyys, voit silti hakea nyt ottamista. Kun NCEA Tulokset ovat saatavilla tammikuussa, me tarkistaa ne ja yhteyttä.

International Students

Jos olet kansainvälinen opiskelija, sinun täytyy todistaa olet riittävän Englanti kielitaito voidakseen suorittaa tämän kurssin. Me etsimme Academic IELTS 6,0 (minimi), tai vastaava pätevyys jos Englanti ei ole ensimmäinen kieli.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Näytä vähemmän
Auckland , San Diego , Milano , bangkok , adelaide + 4 Lisää Vähemmän