poikamies Photography & Imaging

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Bachelor in Photography & Imaging

Arviolta 300 miljoonaa kuvia otetaan joka päivä ympäri maailmaa, signalointi arjen rooli valokuvauksen kulttuurissamme. Mutta kun melkein kuka tahansa voi ottaa valokuvan, hyvin harvat saavuttaa suurta valokuvaus.

Art Centerin Valokuvaus ja kuvankäsittely laitos auttaa valokuvaajia hankkimaan taitoja ja luovaa sujuvuus tarvitaan luomaan kaikuva visuaalinen asiakirjoja, ei vain hyvin muotoillun esityksiä. Poikkeuksellisia kuvia voi kulkea tilaa ja aikaa menettämättä niiden merkitys-ovatko ne näytetään matkapuhelin tai rakennuksen sivulle.

Lisäksi käsitteellinen ja studio luokkaa, meidän opiskelijat opiskelevat teknologia, kuvataiteen, historian ja mainonta sekä kursseja liiketoiminnan suunnitteluun, brändäys ja markkinointi. Opiskelijat voivat kumppani peeriä muilta suurilta yhtiöiltä kautta yksittäisten hankkeiden ja yritysten tukema poikkialaiset Studios.Valokuvaus ja Imaging opiskelijat myös yhteistyötä Designmatters hankkeita hyödyttää humanitaaristen järjestöjen ja perehdyttäisi yhteiskunnallisia kysymyksiä.

Meidän state-of-the-art perinteisen ja digitaalisen labs tukea monenlaisia ​​valokuvaus prosesseja. Opiskelijat pysyä ajan tasalla jatkuvan teknisen muunnokset vaikuttavat valokuvausta, kuten miten kuvat on otettu, parantaa ja jakaa. Ohjelmamme myös dissects kysymyksiä kuten tekijän ja omaperäisyys suhteessa digitaalitekniikkaan.

Koska Valokuvaus ja Imaging opiskelija, tulet ymmärtämään, että mitä tapahtuu ennen sulkimen on yhtä merkittävä, jos ei enemmän niin kuin mitä sen jälkeen tapahtuu. Meidän tiedekunnan Suoritettujen valokuvaajia opastaa sinua kehitykseen, auttaa sinua artikuloi ideoita ja erityisiä aikomuksia laajemmalla yhteydessä kuva päätöksenteon tulevaisuuden.

Viimeksi päivitetty Huhti 2013

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution.

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution. Näytä vähemmän
pasadena , Santa Barbara + 1 Lisää Vähemmän