Poikamies rahoituksen ja laskentatoimen (FTMS)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Rahoitus ja kirjanpito (FTMS)

Vastauksena kysyntään huippuluokkaa henkilöresurssien laskentatoimen ja rahoituksen Vietnamissa, NIIE tekee yhteistyötä FTMS (Singapore) tarjoaa ohjelman talous ja kirjanpito.
Vuonna 1986, FTMS Global Academy (FTMS) on yksi Singaporen oppilaitosten tarjoamalla akateemista ja ammatillista ohjelmien toiminta verkosto 10 maassa Aasiassa, Euroopassa ja Afrikassa.

Ohjelma Finance ja kirjanpidon FTMS korostaa käytännön tietoja ja taitoja, joilla varmistetaan opiskelijat menestyksekkään uran taloushallinnon ja kirjanpidon valmistumisen jälkeen. Ohjelma on myös tunnustettu Association of Chartered Certified Accountant UK (ACCA) tentti vapautus CPA.

OPETUSSUUNNITELMA


Ohjelma on suunnattu varustaa opiskelijoille vankka tuntemus rahoitus, kirjanpito, ja tilintarkastuksen sekä standardien ja rahoitus- ja kirjanpitokäytännön käytetään yleisesti yrityksissä. Se luo myös suuri ponnahduslauta opiskelijoille lisätutkimuksia viime vuonna saada kandidaatin tutkinto tai korkeampi, ja tuo opiskelijoille mahdollisuuksia saada ammatillista kirjanpito ja tilintarkastus todistuksen ACCA.

Koulutusohjelma kestää 2 vuotta. Opiskelijat, lukuun ottamatta kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja, on varustettu kirjanpito Vietnamin.

Jotkut näyte moduulit opetussuunnitelmaan:

 • Intermediate Financial Accounting
 • Taloushallinto
 • Taloudellinen raportointi ja tarkastus
 • Kustannuslaskenta
 • johto
 • Human Resource Management
 • Johdon laskentatoimi
 • Advanced Financial Accounting
 • Tilintarkastus Sovellukset
 • Investoinnit ja Financial Analysis
 • Yhtiöoikeus


TUTKINNON


Valmistumisen jälkeen opiskelijat jaetaan Higher Diploma Laskentatoimen ja rahoituksen mukaan FTMS Global Academy, Singapore, joka on kansainvälisesti tunnustettu ja on samat oikeudet ja etuoikeudet kuin ne saamat opiskelevien Singaporessa.

PÄÄSY


On 4 termejä vuosi, ilmoittautuminen lokakuussa, tammikuussa, huhtikuussa ja heinäkuussa. Sisäänpääsy perustuu tarkistaa hakijoiden lukion selostukset ja Englanti kielitaito tasolla. Hakijoiden (ilman todistusta Englanti kielitaito) tarvitaan istua Englanti tasokoe ja ottaa Englanti kursseja NIIE jos niiden Englanti taso on alle 4,5 IELTS (tai vastaava).

URA


Valmistuneet voivat työskennellä kuin kirjanpitäjä, taloudellinen analyytikko, tilintarkastaja, vero upseeri, luotto upseeri, pankkiiri, jne. Kansainvälisen standardin tietoa talouden ja kirjanpidon ja korkea taitoa Englanti, valmistuneet ovat edullisia työnantajat, ja voi hakea työtä ulkopuolella Vietnam.

TUTKIMUS PATHWAY


Paikallinen top-up kandidaatin tutkinto Nguyen Tat Thanh yliopisto

 • Kansainvälinen Top-up kandidaatin aste NIIE n kumppaneiden NIIE (Coventry Univeristy-1 vuosi)
 • Kansainvälinen Top-up kandidaatin tutkinto Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Singaporessa (1-1,5 vuosi)
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Welcome to NTT Institute of International Education, or in short NIIE - a new model of international education here in Vietnam.At NIIE, we seek to provide students with a world class education that wi ... Lue lisää

Welcome to NTT Institute of International Education, or in short NIIE - a new model of international education here in Vietnam.At NIIE, we seek to provide students with a world class education that will equip them with the skills, knowledge and personal attributes for a very successful future career. Näytä vähemmän
Ho Chi Minhin kaupunki , Gloucester + 1 Lisää Vähemmän