Poikamies sisustus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kandidaatin Sisustussuunnittelu

Sisustus on tieteenala, joka huolehtii luoda sisäinen ympäristö tavata sen toimintaa, toimintoja ja vaatimuksia, samalla kun se on esteettisesti miellyttävä koordinoimalla kaikki olennaiset sisustuselementtejä ja rakentamisen menetelmiä rinnakkain. Ohjelman opetussuunnitelma rakenteellisella asteittain alkaen opiskelun suunnittelun perusteet ja suunnittelu ilmaisun kielen käsikirja laatiminen CAD ja 3D-mallinnus, vieressä valokuvauksen perusteet näyttämään & asiakirjaan malleja sekä opiskelun eri teemaa, sisältöä historiallinen kautta contemporary futurismi. Ohjelmassa keskitytään suunnittelun elementtejä, kuten väri - materiaali ja kankaat - akustiikka - Valaistus johtavat suunnittelu- avulla tutkijat ja analysointi eri toimintoja, kuten: asuinrakennusta, vähittäiskaupoissa, toimistoja, vieraanvaraisuus rakennukset, huonekalujen suunnittelu, kestävä ja terve suunnittelu, ja suurten hankkeiden. Tärkein ohjelman tavoitteena on vähentää kuilua tutkijantyötä tuottaa opiskelijoille, joilla on käytännön tietoja ja taitoja tarpeisiin ammatillinen suunnittelu markkinoilla ja saavuttaa tämä ohjelma tarjoaa live kokemus retkiä, vierailevia puhujia, yhteisö palvelu hankkeita, osallistumalla eri kilpailuun ja lopulta työskentelemällä live hankkeita erottaa työharjoittelu. Lopputulos Tulokset kehittämisessä laaja näkemys, avoin mieli, sopeutumiskykyä ja joustavuutta uusien uutuuksia tässä muuttuvassa maailmassa, jotta voidaan poistaa jäykkyyttä mielenterveyden puitteissa.

Ohjelma Tavoitteet

 1. Tarjoaa vankan perustan, joka yhdistää tiedon, integroiva ajattelu ja taidot luoda innovatiivisia suunnittelun käsitteitä ja hankkeita.
 2. Valmistaa opiskelijoita riittävän visuaalinen ja verbaalinen sanastoa tarvitaan tehokkaasti kommunikoida suunnitelmasta ja toteutuksesta asianomaisten henkilöiden ja ryhmien.
 3. Kouluttaa kohti ymmärrystä fyysisen, psyykkisen ja kulttuurinen luonne suunnittelu käyttäjät voivat arvioida ja vastata heidän tarpeisiinsa ja vaatimuksiin.
 4. Tarjota oppimisympäristö jäljittelemällä reaalimaailman tilanteita valmistella tutkinnon luovan työelämässä.

Ohjelman tulokset

 • Osoittaa ymmärrystä taiteen ja muotoilun, suunnittelun teorioita, kurinalaisuutta liittyvä historia ja kulttuuri taustat vaikuttavat sisustus.
 • Käsitteellistää ja kommunikoida ideoita selkeästi suullisesti, kirjallisesti ja visuaalinen muotoja.
 • Soveltaa asianmukaisia ​​suunnittelu lähestymistapoja täyttävät erilaiset toiminnalliset tarpeet alkuperäisestä inspiraation täysin valmis projekti.
 • Toteuta malleja eri kiinteistötekniikan ja soveltaa rakennusteollisuudelle asetukset vakuuttaa kansanterveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia
 • Tunnistaa ja käyttää materiaaleja, kankaita, väri, valaistus, muut osat ja aiheiden mukaan suunnitteluun ja sisustus tilaa
 • Hallussaan ja harjoitella tarvittavia taitoja ja ominaisuuksia onnistuneen vuorovaikutuksen sisustus ammattilaisia ​​heidän tulevalla urallaan ympäristössä.
 • Integroida eri suunnitteluprojekti se voi päätellä ja arvioida suunnitteluun liittyviä tehtäviä simuloivat ammatillisen käytännön ympäristössä.

Tutkinto tarjoaa

Osasto tarjoaa Bachelor of Arts in Sisustussuunnittelu akkreditoitu opetusministeriön korkeakoulu vuodesta 2006. Valmistuneet ovat yhtä valmiita jatkamaan M.Sc. ja Ph.D. astetta liittoutuneiden aloilla Sisustussuunnittelu.

Tutkintovaatimukset

Enimmäismäärä lukukauden op on 18

 • General Study Kurssit 30 op
 • Säätiö Study Kurssit 27 Laajuus
 • Erikoistuminen kurssit (myös työharjoittelu) 57 ov
 • Valinnaisia ​​kursseja 9 Tekijät

(120 opintopistettä kampuksella plus 3 opintoviikkoa työharjoittelun off-kampuksella)

Uramahdollisuudet

Valmistuneet ovat valmiita uran sisustus ja siihen liittyvien tieteenalojen. Tutkinnon voi halutessaan perustaa oman Sisustussuunnittelu käytäntö tai freelance sekä työskentelee sisustus projektin johtamista, konsulttiyritykset, ja urakointi.

MIKSI AGU Bachelor of Interior Design?

 • Sisustus osasto kouluttaa opiskelijoita dynaaminen ja vaativa käytännön suunnittelu.
 • Sisustus opetussuunnitelman rakenteellisella vähitellen alkaen suunnittelusta perustekijöiden suunnittelu- tutkimuksen ja analyysin eri kulttuurin taustoja ja toimintoja.
 • Sisustussuunnittelu ohjelma valmistuneet ovat valmiita liittymään ammatillinen suunnittelu markkinat onko perustamalla omia käytäntöjä, jotka työskentelevät sisustus projektinhallinta, valvonta, konsultointi, urakointi, tai muilla läheisillä aloilla.
 • Solid sidonnaisuudet suunnittelu yhdistysten ja teollisuudelle.
 • Akkreditoitu Arabiemiirikuntien opetusministeriön korkeakoulu ja tieteellinen tutkimus vuodesta 2006.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Al Ghurair University is committed to serve the educational needs of the community by sustaining quality educational experience for students, engaging in outreach activities, and contributing to knowl ... Lue lisää

Al Ghurair University is committed to serve the educational needs of the community by sustaining quality educational experience for students, engaging in outreach activities, and contributing to knowledge building through inquiry and research. The educational programs of the University are aimed at developing student's intellectual, practical and creative abilities to enhance learning capability and employability of graduates. Näytä vähemmän