poikamies spcom

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Bachelor SPCom

&nbsp

Suoritettuaan kahden vuoden opiskelun markkinoinnin, viestinnän, graafisen tai suunnittelu, opiskelijat voivat ilmoittautua suoraan 3. vuoden erikoistunut tutkimus: SPCOM ... Tänä vuonna erikoistuminen tarjoaa 5 vaihtoehtoa Pariisissa ja 2 vaihtoehtoa Lyon ja Bordeaux ja pääsee opiskelijoita, jotka onnistuvat ohimennen kilpailukykyinen pääsykoe.

&nbsp

&nbsp

5 BACHELOR tarjoamia Pariisissa, Lyonissa tai Bordeaux

&nbsp


LUOVA


Vuoden suunniteltu auttamaan opiskelijoita hankkimaan erilaisia ​​teknisiä välineitä ja taitoja käytetään luovaa työtä. Tietokoneavusteinen suunnittelu ja sen sovellukset, graafinen ja web luominen ja myös video-tekniikka.

&nbsp


STRATEGIA


Tämä on alkuperäinen koulutusaloittain klo Sup de Pub, joka on omistettu branding.Tämä vaihtoehto keskittyy strategiseen ajatteluun ja tarkastellaan markkinoinnin sen kaikissa muodoissa.

&nbsp


DIGITAL (vain Pariisissa)


Suunniteltu hallitsemaan eri osa digitaalisen universumin, web-, mobiili-ja uuden uusmediasijoittelun yhteydessä 360 ° viestintää. Tämä vaihtoehto on erittäin houkutteleva suhteen työmahdollisuuksia markkinoilla.

&nbsp


Yritys (vain Pariisissa)


Tämä vaihtoehto sisältää sisäisen viestinnän, PR ja tapahtumien hallinta ja vastaa kasvaviin tarpeisiin yritysten huolehtia niiden julkisuuskuvaa avulla moderni ja monipuolinen viestintävälineitä.

&nbsp


AUDIOVISUAALIALAN (vain Pariisissa)


Perusti kolme vuotta sitten, tämä vaihtoehto vastaa kasvaviin tarpeisiin median maailman kannalta audio-visuaalisen viestinnän kaikissa muodoissaan, televisio, internet, ja lukuisat mobiililaitteet (tabletit, älypuhelimet .....), jota yleisö.

Viimeksi päivitetty Huhti 2013

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Sup de Pub is the INSEEC Group famous school specialized in Communication, Advertising & Marketing.

Sup de Pub is the INSEEC Group famous school specialized in Communication, Advertising & Marketing. Näytä vähemmän
Pariisi , Lyon , Bordeaux , Lontoo , Chicago + 4 Lisää Vähemmän