Poikamies valtiotieteen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bachelor in Political Science

Neuvo hallituksia, järjestöjä tai yrityksiä poliittisista kysymyksistä. Jatka oikeustieteelliseen ja tulla liittovaltion syyttäjä tai riita asianajaja. Tarjoile kampanja toimihenkilön seuraavien presidentinvaalien aikana. Sen lisäksi, että vankka perusta jatketaan tutkijakouluun tai lakikoulun valtiotieteen tutkinnon voi johtaa jännittävä uran hallituksen, yritysten, koulutuksen tai politiikasta jälkeen valmistumisen BVU.

Osana opintoja, voit työskennellä tiiviisti erittäin päteviä tiedekunnan ja saada runsaasti ymmärrystä poliittiset voimat muokkaavat elämäämme. Voit kehittää kriittistä ajattelua, tutkimus ja viestintätaitoja sekä hankkia hienostunut tietoa poliittinen käyttäytyminen, riippumattomat prosessit, perustuslaillisia periaatteita, laki, ja globaaleista asioista. Varhain, voit kehittää ammattitaitoaan maailmanluokan harjoittelupaikkoja, tutkimushankkeita, co-ajan toimintaa ja matkailu mahdollisuuksia. Nämä käytännön, käytännön sovelluksia parantaa yleistä oppimiskokemus, laajentaa näkökulmia ja antaa sinulle arvokasta valmistautuminen monenlaisia ​​uran. Koska poliittinen pääaineen klo BVU, voit hioa analyyttistä ja ongelmanratkaisun kykyjä ja tulla sosiaalisesti vastuullinen ja aktiivinen kansalainen. Koska poliittisen tieteen suuri täydentää useita muita ohjelmia, kuten Englanti, julkishallinnon, tieteen tai liiketoiminnan, monet opiskelijat usein julistaa sen toinen merkittävä.

Ohjelman ominaisuudet

Washington keskus Työharjoittelu ja akateemisia seminaareja

BVU on pitkäaikainen suhde Washington Center for Työharjoittelu ja akateemisia seminaareja, organisaatio, joka vastaa opiskelijoiden harjoittelupaikkoja Washington DC Washington Centerin on sijoitettu BVU opiskelijoiden Valkoinen talo (Bush, Clinton ja Obama hallintojen), Smithsonian Institution, Congress, asianajotoimistot, poliittisia mietintäryhmiä sisäministeriö, ja eri lainvalvontaviranomaisten. Viimeksi kolme BVU valtiotieteiden opiskelijoiden internoitu Washington DC paikoissa, että mukana Valkoinen talo, lakiasiaintoimisto, ja Naval History ja Heritage Command.

Useimmat ohjelmat koordinoi Washington Centerin kestää yhden lukukauden. Lisäksi järjestämällä harjoittelupaikkoja, Washington Center tarjoaa laadukasta asumista ja auttaa opiskelijaa hallitsemaan elämänalueilla Washington. Kaikki osallistuvat opiskelijat myöntää rahoitustukea ja saada Lambertin Washington Työharjoittelu rahasto auttamaan offset elinkustannukset.

Mock Trial

BVU oli yksi 12 alkuperäistä jäsentä American Mock Trial Association, Joka alkoi vuonna 1985 ja on nykyään yli 500 rekisteröityä joukkuetta. Viime vuosina BVU joukkue on ansainnut pokaalit "paras asianajaja" ja "paras todistaja" alueellisella kilpailuissa. Opiskelijat pystyvät myös ansaita akateemisen luottoa osallistumalla ohjelmaan.

Tulokset

Viime vuosina valmistuneet ovat purkaneet tehtävissä kymmeniä järjestöjä, mukaan lukien:

 • Yhdysvaltojen kongressi
 • Demokraattien ja Republikaanien osapuolten
 • County asianajajien ja yksityisten asianajotoimistojen
 • Avustavana lakimiehenä Wisconsin kuvernööri
 • Presidentin Management jäsenohjelmaan
 • Yhdysvaltain puolustusministeriön

Vastavalmistuneet ovat menneet etsimään maisteria tai lain koulun astetta maailmanluokan laitokset, mukaan lukien:

 • Iowan yliopisto
 • Columbia University
 • University of Maryland
 • Syracuse University
 • Drake University
 • Marquette University
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Welcome to Buena Vista University in Storm Lake, Iowa. Our picturesque campus covers 60 acres and is located on the shores of a 3,200-acre natural lake.

Welcome to Buena Vista University in Storm Lake, Iowa. Our picturesque campus covers 60 acres and is located on the shores of a 3,200-acre natural lake. Näytä vähemmän