Poikamies viihde suunnittelu

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Bachelor in Entertainment Suunnittelu

Viihde suunnittelu on aivan visuaalinen kokemus TV-ohjelmia, elokuvia, mainoksia, videopelit, animaatioita hankkeita ja teemapuistojen.

Tutkinto: Bachelor of Science

Suunniteltaessa uusia maailmoja, hahmoja ja esineitä, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin nähty vaatii suurta mielikuvitusta, mutta myös ymmärrystä siitä, miten asiat ovat sisäänrakennettu ja miten kommunikoida ihmisiä, jotka rakentaa näitä uusia maailmoja.

Art Center viihdeaiheisia malli opetussuunnitelma auttaa opiskelijoita kehittämään taitoja ja luova keskittyä vaaditaan käsite suunnittelijoiden viihdeteollisuus.

Osastomme on suhteellisen uusi, mutta Art Center alumnit ovat johtajia animaation, videopelit, elokuvissa ja televisiossa. Monet työskentelevät läheisessä navat näiden teollisuudenalojen, tuovat asiantuntemuksensa luokkahuoneeseen kuin tiedekunnan ja vierailevia luennoitsijoita. Ensimmäisten neljän lukukauden opiskelijat saavat tiukkaa koulutusta piirustus, mallinnus, mallin rakentaminen ja kuvanveistoa sekä johdatus 3D digitaalisia työkaluja. Ohjelma päättyy vanhempi Hankkeessa keskityttiin alueen erityisesti taiteellinen ja ammatillinen kiinnostus.

Menneinä vuosina hakevia opiskelijoita uran viihde suunnittelu otti yhdistelmä kuvitus ja teollisen muotoilun luokat kehittää taitojaan ja salkun. Tänään, taidekeskus viihdeaiheisia suunnittelu ohjelma sisältää ja täydennetään vahvuuksia molemmissa lajeissa.

Meidän opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä ikäisensä muiden College osastojen kautta Transdisciplinary Studios ja Designmatters hankkeita, jossa he voivat hakea taitoja kaupalliseen ja voittoa syitä.

Viimeksi päivitetty Tammi 2016

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution.

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution. Näytä vähemmän
pasadena , Santa Barbara + 1 Lisää Vähemmän