poikamies Yokohamassa luovan kaupungin tutkimukset (yccs)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

YOKOHAMA Creative-City Studies (YCCS) ohjelma
Kandidaatin tutkinto-ohjelma (opetetaan Englanti)

Uusi BA-ohjelma opetetaan Englanti alkaa lokakuu 2013

Program Outline

Yokohama National University (YNU) pyrkii Jännitystä, maailmanluokan opiskelijoita uraauurtava ensimmäisen kohortin sen Yokohama Creative-City Studies (YCCS) Program. YCCS ohjelma tarjoaa innovatiivisia tieteidenvälistä kaupunkitutkimus kouluttaa nuoria johtajien ja globaalin ammattilaisia. Luokat opetetaan Englanti, mutta opiskelijat oppivat myös Japanin kielen intensiivisesti opintojensa aikana.

Opiskelija voi opiskella seuraavat kolme (3) suuret yhtiöt:

Urban kulttuurin luomista

Ohjelman tavoitteena tulevaisuuden johtajia, joilla on monikulttuurinen näkymät ja rikas taiteellinen herkkyys, joka hallitsee alueita kirjallisuuden, elokuvan, ääni ja eri tiedotusvälineissä luoda huippuluokan nykytaide, mediataidetta, populaarikulttuurin ja luoda kaupunkien elämme nyt ja tulevaisuudessa.

Urban Social Management

Ohjelman tavoitteena tulevia johtajia joustavasti ja arvostusta muita kulttuureja, sekä ymmärrystä historiallinen perintö, jotka etsivät järjestelmällisesti ymmärrystä globaalin nyky-yhteiskunnassa ja jotka haluavat ratkaista eri kaupunkien asioita taloudellisen toiminnan ja hallinta sekä multi -tuurisuus.

Urban Creative Technologies

Ohjelman tavoitteena tulevaisuuden johtajia, jotka pyrkivät kokonaisvaltainen käsitys kaupungistuminen asioita, ja miten luonnon-ja elinympäristön muuttuvat, ja jotka haluavat hakea korkean tason tieto-ja tietotekniikan taitoja suunnitteluun siedettävä ja kestäviä kaupunkeja ja luoda ratkaisuja esteiden läpi suunnittelun, kuten kaupunki-infrastruktuurin, joka minimoi luonnonkatastrofit.

Kelpoisuus Application

Hakijoiden on oltava jonkin muun valtion kuin Japanin. Lisäksi hakijoiden on täytettävä joko perusedellytykset (1) tai (2) ja niiden on täytettävä molemmat Työstöolosuhteet (1) ja (2).

II-1 (perusedellytykset)

(1) on suorittanut 12 vuoden opetussuunnitelman oppilaitoksessa ulkomailla, odotetaan läpäistävä hyväksytysti opetussuunnitelman ennen 30. syyskuuta 2014 tai suorittanut vastaavan koulutuksen ohjelma nimeämä opetusministeri kulttuuri-, urheilu-, tiede-ja teknologia- , tai

(2) Täytyy olla vähintään 18 vuotta vanha 30. syyskuuta 2014 ja on

) ovat hankkineet International Baccalaureate tutkintotodistusta International Baccalaureate Organization, tai

b) on Abiturientti tunnustanut Saksan liittotasavallan;

c) on ylioppilastutkinto tunnustettu Ranskan tasavallan tai aikoo hankkia yksi edellä mainitun pätevyyden 30. syyskuuta 2014.

II-2 (Application Edellytykset)

Hakijan tulee lisäksi olla:

(1) voivat pysyä Japanissa alle Japanin maahanmuuton valvonnan ja pakolaisten Recognition Act, luokkaan oikeuttavaa jatkaa korkeakoulutuksen Japanissa, kun he aloittavat opinto tämän ohjelman ja

(2) pystyy tuottamaan jonkin seuraavista virallisten asiakirjojen osoittamaan pätevyytensä Englanti.

) TOEFL IBT Pisteet 80 (CBT 213 / PBT 550) tai enemmän;

b) IELTS koko bändi Pisteet 6.0 tai yli;

c) International Baccalaureate (Englanti: Standard tai High Level);

d) Malesian yliopiston Englanti Test (MUET) luokka C;

e) Julkinen Englanti Test System Grade 5 (Kiinan kansantasavalta); tai

f) asiakirja, joka osoittaa, että hakija jatkuvasti kirjoilla Englanti alkeis-, keski-ja korkea-asteen koulutukseen, ajan joko kuuden vuoden tai neljä vuotta, jos myös
arvosanaan vuonna.

g) asiakirja, joka osoittaa hakijan taito Englanti on yhtä suuri tai suurempi standardeja edellä kohdissa a)-f). (Kysy lisätietoja ennen hakemuksen jättämistä.)

Huomautuksia:
Vaikka hakija ei ole Japanin kansallisella, hän ei ole oikeutettu vaatimus, jos hän on valmistunut tai odotetaan valmistunut lukion, yläasteen tai muiden oppilaitosten Japanissa akkreditoinnit perustuu Japanin opetussuunnitelman .

Viimeksi päivitetty Marras 2013

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

YNU Trains Nuoret toimia maailmanlaajuisesti, panoksensa yhteiskunnalle, ja käytännöllisiä. Jokohaman kansallinen yliopisto on sen 137. vuosi sen alusta alkaen - perusta Teacher Training Center - ja o ... Lue lisää

YNU Trains Nuoret toimia maailmanlaajuisesti, panoksensa yhteiskunnalle, ja käytännöllisiä. Jokohaman kansallinen yliopisto on sen 137. vuosi sen alusta alkaen - perusta Teacher Training Center - ja on sen 62. vuosi vuodesta tulossa kansallinen yliopisto perustuu Yokohama, Kanagawa prefektuurissa. Tänä aikana, mutta menee läpi luonnonkatastrofien ja muuttuviin kertaa, YNU on pysynyt johtoaseman laadimme yksilöiden varustettu käytännön tiedot ja taidot menestyä yhteiskunnassa. Tutkimuksessa, YNU on julkaissut lukuisia havaintoja, jotka on tunnustettu maailmanlaajuisesti, kuin japanilainen kulttuuri-ja teollisuuden rajoja. Monet opiskelijat ovat antautuneet opiskella YNU, heidän silmänsä asetettu tulevaisuuteen, kätkeminen korkeat tavoitteet. Opettajat ja henkilökunta, liian, ovat suoraan nousi yhteiskunnan suuria odotuksia ja luottamusta, ymmärsi vastuut kansallinen yliopisto ja täyttäneet kyseiset velvollisuudet. Kansallinen Yliopistot ovat perinteisesti hyväksyä itselleen tehtävän edistää yhteiskunnan, koska korkea-oppiminen, luomalla uusia arvoja, jotka heijastavat kertaa. Olemme ylpeitä, että tämä tehtävä on ottanut syvä root YNU osana koulun kulttuurin ja ihanteellinen. Tänään, kulttuurin, tieteen ja talouden toimivat maailmanlaajuisesti, kun ympäristö on käynnissä suuri muutos. Tietoon perustuva yhteiskunta 21. vuosisadan, YNU tulee ponnistella eteenpäin "siirtämään tietoa" tuottamalla käytännön henkilöitä, jotka voivat menestyä maailmanlaajuisesti, ja "edistää tietoa" huipputason ja maailmanlaajuinen tutkimushankkeita, jotka molemmat suorittaa ulos varjolla on "kansainvälinen keskipiste käytännön stipendin." Osana näitä pyrkimyksiä, kaksi uutta akateeminen järjestöjen lisättiin 2011: Insinööritieteiden Tiede ja Graduate School of Urban Innovation. YNU sitoutuminen hyvinvoinnin ihmiskunnan ja yhteiskunnan jatkuu, kautta rohkeita, osuuskunta aloitteita paikallisyhteisöjen ja laajentanut toimintaa ulkomailla. Jokohaman kansallinen yliopisto puolustaa neljän pilarin olla aktiivinen, innovatiivinen, avoin ja Global perustavanlaatuisina yliopiston arvoja ja on sitoutunut työskentelemään kovemmin ja tehdä edelleen harppauksia tutkimusta suorittaessaan sen lupauksen olla yliopisto, joka toimii maailmanlaajuisesti ja edistää yhteiskuntaan. Näytä vähemmän