Poikamies venäjäksi vieraana kielenä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

  • Erikoiskoodi: 44.03.01
  • Profiili: venäjä vieraana kielenä
  • Kokeet: Yhteiskuntatieteet, Venäjän kieli

Jos venäjän kielesi on peruskieli tai et ole vielä oppinut mitään sitä, hae valmistelukurssiimme täältä: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Courses-for-Foreign-Citizens/Russia/ PskovSU /

137866_137820_Prouniversitet1.jpgPskov State University","author_url":"","source":""}" />

Venäjän kielen vieraana kielenä kandidaatin tutkinto-ohjelma tarjoaa sinulle laajan valikoiman taitoja ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä urapolulle koulutuksessa tai lähialueilla (kuten tieto tai kulttuuri), joissa venäjällä on keskeinen rooli.

Ohjelma vastaa lähi- ja ulkomailla sijaitsevien maiden tarpeisiin korkeasti koulutetuille asiantuntijoille, joilla on korkea venäjän kielitaito.

Venäjän kieli on käytännönläheistä monilla alueilla. Venäjän kielen ja kululaation ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää liikesuhteiden luomiseksi Venäjälle ja sen naapurimaihin. Yksi avainalueista on tietomarkkinat, joilla Venäjä on avainasemassa. Vuodesta 2020 lähtien venäjä on toinen suosituin kieli verkossa englannin jälkeen.

Koulutusprosessi

Kandidaattiohjelma perustuu perinteisiin ja innovatiivisiin koulutusmuotoihin.

Ulkomaalaiset opiskelijat saavat mahdollisuuden oppia kieltä venäjänkielisessä ympäristössä, mikä lisää merkittävästi heidän sujuvuuttaan ja kilpailukykyään työmarkkinoilla.

Keskeiset tieteenalat

menetelmät

Puhe- ja kirjoitusharjoittelu

Venäjän kieli (toiminnallinen näkökohta)

Moderni venäjän kieli

Venäjän vieraana kielenä opettamisen teoria ja metodologia

Venäjän kirjallisuus

Stylistiikka ja tekstianalyysi

koulutuspelit (roolipelit, simulaatiot, yrityspelit ja koulutuspelit)

tapausmenetelmä

esitykset

luovia tehtäviä

vuorovaikutteiset luennot, työskentely visuaalisten apuvälineiden, video- ja äänimateriaalien kanssa

Harjoitella

Venäjänkielisessä ympäristössä oleminen antaa sinun hallita venäjän kielesi sujuvuutta 24/7.

Opetuskäytäntö hankitaan ulkomaalaisten opiskelijaryhmissä Pskov State University ja monikansallisissa luokissa Pihkovan kouluissa. Ohjelman opiskelijat ja valmistuneet osallistuvat koulutusleksikografian kokeellisen laboratorion järjestämiin hankkeisiin, saavat apurahoja johtavilta venäläisiltä tiedesäätiöiltä ja julkaistaan vertaisarvioiduissa tieteellisissä lehdissä.

Kansainväliset yhteydet

Laadukas koulutus antaa ohjelman valmistuneille mahdollisuuden työskennellä menestyksekkäästi RFL-opiskelijoiden kanssa yliopistoissa ja kouluissa joko Venäjällä tai muissa maissa (Saksa, Espanja, Belgia, Viro, Latvia, Tadžikistan, Uzbekistan).

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

Pskov State University (PskovSU) is one of the 33 key regional universities in Russia located in just an hour ride from the Russian border with Latvia and Estonia (European Union). The university is ... Lue lisää

Pskov State University (PskovSU) is one of the 33 key regional universities in Russia located in just an hour ride from the Russian border with Latvia and Estonia (European Union). The university is the center of educational, cultural and scientific life of the Pskov region which is a leading strategic center in the field of cooperation with the European Union and the Baltic region countries. Näytä vähemmän