Rakennustekniikan kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

134770__ZUR79032.JPG
Maa- ja vesirakennusohjelma valmistelee opiskelijoita siviili-infrastruktuurin suunnitteluun ja hallintaan, mukaan lukien vesivarat, geotekniikka, rakennesuunnittelu ja kuljetus. Ohjelma perustuu San Diegon osavaltion yliopisto-ohjelmaan, ja se on asetettu kansainväliseen akkreditointiin American Engineering and Technology -standardien mukaisesti. Valmistuneiden voidaan odottaa hankkivan tehtäviä yksityisellä tai julkisella sektorilla kunnallistekniikkayritysten, kuntien, tekniikan konsultointiyritysten tai valmistus- ja kaivossektorin suunnittelu- tai johtotehtävissä. Pätevien insinöörien kysyntä on vahvaa ja palkkojen kasvu on vahvaa sekä paikallisesti että kansainvälisesti, kun taas paikallisilla markkinoilla on tällä hetkellä kriittisesti vajaatarjonta ja harjoittelumahdollisuudet täyttyvät parhaillaan Tbilisissä toimivan San Diegon osavaltion yliopiston toisen opiskeluvuoden aikana. . Valmistuneilla on myös mahdollisuuksia jatkaa opintojaan ulkomailla San Diegossa tai muissa kansainvälisissä yliopistoissa maisteri- tai tohtoritasolla.

3 syytä opiskella rakennusohjelmaa Ilia State University

  • ABET "American" seuraa akkreditoituja ohjelmia, jotka amerikkalaiset asiantuntijat ovat positiivisesti arvioineet;
  • Ohjelmat seuraavat amerikkalaista oppimistapaa laajassa yleisessä koulutuksessa, joka täydentää teknisiä aiheita;
  • Maa- ja vesirakennusohjelma sisältää laajat suunnat monilla infrastruktuurialueilla (katso laboratoriokuvaukset täältä) verrattuna perinteisiin Neuvostoliiton perimiin ohjelmiin, jotka ovat keskittyneet vain yhteen suuntaan.

Ohjelman kesto

Ohjelman kesto on 8 lukukautta (240 opintopistettä) ja tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus hankkia sivuaine erikoistuminen ydinosaamisen ohella.

Akateeminen tutkinto

Rakennustekniikan kandidaatin tutkinto

Pääsyvaatimukset

  • Lukion todistus
  • Englanninkielinen taito (vastaa B2)
  • Haastatella
  • Matematiikan pääsykoe

määräajat

  • Syöksyn syksyn lukukausi: 10. elokuuta
  • Saanti kevätlukukaudella: 30. marraskuuta
Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

Ilia State University was founded in 2006, as a result of the unification of 6 different academic institutes with long and varied histories. Currently, Ilia State University is one of the leading rese ... Lue lisää

Ilia State University was founded in 2006, as a result of the unification of 6 different academic institutes with long and varied histories. Currently, Ilia State University is one of the leading research and educational institutions in Georgia, which aims to create, transfer and apply knowledge for the purposes of scientific advancement and societal development at the local as well as at the international level. ISU provides extremely advanced academic community where the students can learn from experts and gain the qualification they are looking for. Ilia State University represents a special connection between students and professors – a multifunctional educational and scientific institution where the joint work of professors, students, researchers and instructors creates a unified space for higher education and research. Näytä vähemmän