Sisustusarkkitehtuurin ja muotoilun kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tänään emme opeta sisustusta, muotoilua, visuaalista viestintää tai edes graafista suunnittelua aivan kuten vuosikymmen sitten.

Charpentier Academy on yli 70 vuoden ajan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa sisustussuunnittelijoita ja taiteellisia johtajia. Uskollinen sen alkuperän, luovuuden, inhimillisyyden, aikakauden ja vahvan taiteellisen jäljen arvoihin, se on säilyttänyt ihmisen koon. Hän on vuodesta 1958 lähtien Académie de la Grande Chaumièren, sitten luovuuden vapauden ja muovikokeilun keskus, jatkoi tutkimustyötään taideteollisuuden maailmassa, jota rohkaisee uusi suunta, joka nyt pyrkii vahvistamaan koulun perusteet samalla kun se on osa modernisuutta.

Charpentier-akatemian valitseminen on:

opiskella yhdessä parhaista yksityisen ammattikorkeakouluista sen vuoksi, että kansallisen sertifiointikomitean tunnustama ammattipätevyyden tunnustaminen on suorittanut sisustusarkkitehdin ja taiteellisen johtajan asteen I,
työskennellä ihmiskokoisissa työpajoissa ja opettajien kanssa, jotka ovat kaikki alan ammattilaisia,
avata työmaailmaan työpajoja, kilpailuja, kumppanuuksia, konferensseja ja pakollisia harjoittelujaksoja, täydentämällä tekniikan piirustusta ja syventämistä osallistumalla La Grande Chaumièren työpajoihin (live-mallit),
hyötyvät koulun filosofiasta, joka perustuu oman taiteellisen ja graafisen identiteetin ilmoitukseen,
Erasmus-ohjelman (Italia, Espanja, Bulgaria, Saksa jne.) kautta ulkomaille.
ja nauttia yli 12 000 alumnin verkostosta.

Perustamis- ja pedagogiikkahanke tulevien ammattilaisten mukana

Taitojen hankinnan, luovuuden ja kauppojen todellisuuden välinen suhde

Jokaiselle opiskelijalle kiinnitetään huomiota

Ammatillisen integraation haasteena tilanteissa, joissa mallit, tekniikat ja kaupat kehittyvät jatkuvasti, on kehittää jokaisella opiskelijalla visio maailmasta, sopeutumiskyky, kriittinen laite, sen analyysin ominaisuudet. Kukin oppilas tunnustaa sen vuoksi opettajansa ja seuraa niitä erikseen vähentämättä ryhmän dynamiikan merkitystä.

Jatkuva yhteys kauppojen kanssa

Jatkuva yhteys kauppojen kanssa on koulutuksen perusta. Koulun pedagoginen tiimi koostuu ammattilaisista, jotka osallistuvat opiskelijoiden uutisia koskeviin uutisiin. He edustavat myös heidän tulevaa yhteyttä työmaailmaan ja konkreettisesti ohjaavat opiskelijoita heidän työelämäänsä, jotta he voivat valmistautua Charpentier-Akatemiaan varmistamaan, että heidän opiskelijat noudattavat harjoittelujaksoja yrityksissä tai virastoissa, osallistuvat kilpailututkimuksiin. Sisustusarkkitehtuuri, muotoilu tai visuaalinen viestintä ja näyttelyt. Perustetut kumppanuudet vahvistavat tätä vaatimusta ja mahdollistavat hankkeiden toteutumisen todellisessa yhteydessä.

Läpileikkaus

Kaksi osastoa, sisustusarkkitehtuuri / visuaalinen viestintä / graafinen suunnittelu, on monipuolinen Charpentier-Akatemia edistää taitojen yhdistämistä ja näkemysten välittämistä hankkeiden tai yhteisten kurssien yhteydessä. Tämä transversalisiteetti on välttämätöntä tänään. Itse asiassa arkkitehdin on opittava viestimään projektistaan, ja graafisen suunnittelijan on opittava työskentelemään avaruudessa.

Aukko ulkopuolella

Kaksikäyttöinen harjoitus

Tutkittavat aiheet, opiskelijoiden tekemät tutkimukset ehdotetaan tai ehdotetaan todellisten tietojen perusteella. Ne ovat kaksikäyttöisiä harjoituksia, sekä "harjoituksia" että konkreettisen tilanteen simulointeja ja didaktisia materiaaleja.

Tunnettujen henkilöiden konferenssit omalla alallaan tarjoavat mahdollisuuden ymmärtää erilaisia visioita nykyisestä maailmasta, kuulla työpaikan näkökulmaa, ajatella ryhmissä ja sitten kirjoittaa erikseen.

Tapahtumat ja kilpailut

Pedagogiikka kääntyi kohti tulevaisuutta

Opiskelijamme osallistuvat näyttelyihin ja kilpailuihin tapauskohtaisesti tai säännöllisesti, jolloin heidät voidaan arvioida ammatillisen kilpailun yhteydessä:

VIA (innovaatioiden edistäminen huonekaluissa), Chaumontin kansainvälinen julistefestivaali, Minimaousse, Ugitech, Camif, Procos Trophy, Premier Regard Festival, Medion / Microsoft-kilpailu, Decitre, Steel

Ensimmäinen vuosi

löytö

Keskimäärin 35 tuntia viikossa työpajakursseja järjestetään ympäri vuoden taiteen opettajien kanssa, jotka ovat erikoistuneet opetussuunnitelmamme tarjoamiin eri aiheisiin.

Sisustusarkkitehtuuri

suunnittelu

Sisustussuunnittelija työskentelee usein jo olemassa olevassa arkkitehtuurissa. Näihin voivat sisältyä yksityiset talot tai huoneistot, mutta myös kollektiiviset tilat, kuten lentokenttä tai koulu, yritysten toimistot tai muotiliike.

Hinnat 2019

varausmaksu

Maksuehdot

  • Ensimmäinen maksu: 1.800 € rekisteröintilomakkeen talletushetkellä (8 päivän jäljellä olevan jäljelle jäävän palauttamisen laillinen viivästyminen).
  • 2. erä: 50% saldosta viimeistään 1. heinäkuuta.

Tasapaino: viimeistään 1. marraskuuta.

Ulkomaalaisille opiskelijoille maksetaan kaikki lukukausimaksut heinäkuun 1. päivään mennessä.

Rekisteröinnin ehdot

1. vuosi

Opiskelijat ovat huolissaan

  • Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet tai lopullisten luokkien taso tai vielä ammatillisen koulutuksen laitokset.
  • Ulkomaalaiset, joilla on korkeakoulututkintoa vastaava tutkinto tai erikoistuneista taidekouluista tai ammattitaiteesta.
  • Ulkomaalaisten opiskelijoiden on toimitettava TCF: n (tai vastaavan) tulokset.

Pääsymenettely

Nimitykset voidaan tehdä puhelimitse osoitteeseen 01 43 54 31 12, jossa haastattelu tehdään, jolloin esitellään taiteellinen kirja henkilökohtaisesta työstä, ansioluettelosta (jo valmistunut opetussuunnitelma) ja saatekirje.

Koska tämä ensimmäinen vuosi edellyttää, että jokaiselle opiskelijalle annetaan erityistä huomiota, opiskelijoiden määrä ei voi ylittää määrättyä numerus claususta. Se on sellaisten rekisteröintien vastaanottojärjestys, jotka tällä tasolla vallitsevat ennen promootion kokoonpanon päättymistä.

2. / 3. vuosi

Opiskelijat ovat huolissaan

  • Kansallisista, alueellisista tai kunnallisista taidekouluista, ammattikorkeakouluista, yliopistoista, julkisista tai yksityisistä koulutuskeskuksista jne.
  • Eurooppalaisista tai ulkomaisista laitoksista tulevat 60 opintopistettä.
  • Ulkomaalaisten opiskelijoiden on toimitettava TCF: n (tai vastaavan) tulokset.

Pääsymenettely

Kunnossapidon päivämäärän asettaminen tapahtuu puhelimitse klo 01 43 54 31 12. Tiedoston kokoonpano välitetään tapaamisia tehtäessä. Haastattelun päätyttyä, jos se on suotuisa, ehdotetaan vastaavuuspalkkioajankohtaa.

Vastaavuuden komissio

Tämä elin, joka koostuu opettajien ja hallinnon edustajista, tutkii ehdokkaan koko aineiston, päättää ja ehdottaa opetusneuvostolle sopimuksen tai hakemuksen lykkäämisen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Choisir l’ Académie Charpentier c’est choisir d’étudier dans l’une des meilleures écoles d’arts appliqués grâce à la reconnaissance par l’Etat au niveau I de ses titres RNCP d’Architecte d’intérieur e ... Lue lisää

Choisir l’ Académie Charpentier c’est choisir d’étudier dans l’une des meilleures écoles d’arts appliqués grâce à la reconnaissance par l’Etat au niveau I de ses titres RNCP d’Architecte d’intérieur et de Directeur (trace) artistique. Näytä vähemmän