Visuaaliset ja kriittiset tutkimukset

Opiskelun taidehistoriaa taidetta ja muotoilua tehdään Kanadan suurimmassa taideteollisessa korkeakoulussa. Ohjelmamme on ainutlaatuinen, sillä saat myös studiokursseja ja tehdä taidetta ja muotoilua itse.

Ohjelmassa korostetaan modernin ja nykytaiteen historian laajennettua aluetta, johon kuuluvat suunnittelu, valokuvaus, arkkitehtuuri, suorituskyky ja uudet tiedotusvälineet sekä maalaus ja veistos.116257_116197_A-AGOtopchoice2.jpg

Voit valita 90 visuaalisen kulttuurin kurssin ja 80 englannin, humanistisen, yhteiskuntatieteen ja tieteen / tekniikan kurssin. Sinulla on mahdollisuus valita joukosta alaikäisiä, kuten alkuperäiskansojen visuaalinen kulttuuri ja digitaaliset futuurit, sekä alaikäiset englanniksi, luova kirjoittaminen ja sosiaalitiede.

Sinua opetetaan taiteen, muotoilun ja uuden median kansainvälisesti tunnustettujen tutkijoiden toimesta, jotka toimivat kuratoinnin ja julkaisemisen aloilla. Ja sinulla on mahdollisuus osallistua ja julkaista Visual and Critical Studies -julkaisussa Visual and Critical Studies -lehdessä.

Tämän nelivuotisen ohjelman lopussa ansaitset taiteen kandidaatin tutkinnon.

Pääsyvaatimukset

 • Ontario-lukiolaisille vähintään 70%: n keskiarvo
 • Kirjoitusnäyte
 • Aiejulistus
 • Viralliset transkriptiot
 • Muut vaatimukset
Studio-pohjainen tutkinto-ohjelma Pääsyvaatimukset
 • Kaikki tarjoukset pääsystä OCAD U: n studiopohjaisiin tutkinto-ohjelmiin, Bachelor of Fine Arts (BFA) ja kuvataiteen kandidaatti (BFA) perustuvat hakijan salkun vahvuuteen ja ovat riippuvaisia akateemisten vähimmäisvaatimusten täyttämisestä ja kaikkien vaadittavat asiakirjat alla kuvatulla tavalla.
 • Kun olet hakenut, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse tiedot salkun arvioinnista. Tietoa salkun valmistelusta ja vinkkejä hakemuksellesi löytyy kohdasta Portfolion valmistelu.
Non-Studio-tutkinto-ohjelman pääsyvaatimukset

Pääsy taiteiden kandidaatin tutkintoon visuaalisesti ja kriittisissä tutkimuksissa perustuu yhdistetyn kirjallisen tehtävän ja akateemisten tietueiden tarkasteluun. Visuaalisen ja kriittisen tutkimuksen BA: n hakijoiden on toimitettava seuraavat, jotta he voivat ottaa vastaan:

 • Aiejulistus
 • Alkuperäinen kirjoitusnäyte, joka vastaa OCAD U: n antamaan aiheeseen
 • Viralliset transkriptiot

Kun olet hakenut, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse tarkat päivämäärät ja määräajat, jolloin voit lähettää lisäsovellusmateriaalit, aiheen kirjoittamisen näytteelle ja milloin sinun tulee täyttää akateemiset pääsyvaatimukset.

Akateemiset pääsyvaatimukset

Viralliset transkriptit (ellei niitä kerätä ja toimiteta OUAC: n kautta), englanninkielisen pätevyystestin tulokset (tarvittaessa) ja todistusasiakirjat olisi lähetettävä suoraan osallistuneelta laitokselta tai testauskeskuksesta osallistujalle

Ontario-lukion hakijoille:

 • Ontario-lukion tutkintotodistuksen (OSSD) onnistunut suorittaminen
 • Grade 12 U English (ENG4U tai EAE4U), jonka lopullinen arvosana on vähintään 70%
 • Yhteensä vähintään kuusi palkkaluokkaa 12 U tai M (mukaan lukien ENG4U tai EAE4U), joissa on vähintään 70% akateemista keskiarvoa

Huomaa: jos etukielelläsi ei ole englantia ja et ole suorittanut vähintään neljää peräkkäistä lukion vuotta englanninkielisessä koulujärjestelmässä, sinun on myös toimitettava onnistuneet englanninkieliset taitotestin (ELPT) tulokset ENG4U: n lisäksi.

Kanadan lukion hakijoille Ontarion ulkopuolella:

 • Valmistunut lukio
 • Vastaava 70 prosentin vähimmäiskeskiarvo yliopiston valmistelussa
 • Ylemmän tason akateemisen englanninkielisen kurssin vähimmäisarvo 70% ja / tai vastaava testi

Huomaa: jos etukieli ei ole englanti ja et ole suorittanut vähintään neljä peräkkäistä lukion vuotta englanninkielisessä koulujärjestelmässä, sinun on toimitettava menestyksekkään englanninkielisen taitotestin (ELPT) tulokset luokan 12 englanniksi (Tai vastaava).

Kansainvälisen lukion hakijoille: keskiasteen tutkinnon suorittaminen, joka vastaa luokkaa 12 Ontariossa ja jossa B: n keskiarvo on keskimäärin 70% tai vastaava luku viimeisen vuoden aikana ja:

 • Jos haet maasta tai koulujärjestelmästä englannin kielellä virallisena opetuskielenä, vaaditaan vähintään B: n tai 70%: n numeroarvo englanniksi 12 tai vastaava kurssi.
 • Jos haet maasta tai koulujärjestelmästä muulla kuin englanninkielisellä kielellä virallisena opetuskielenä, TAI jos ensimmäinen kieli ei ole englanti ja et ole suorittanut vähintään neljä peräkkäistä lukion vuotta englanninkielisessä koulussa järjestelmä, sinun on esitettävä englanninkielisen taitotestin (ELPT) onnistuneet tulokset.

Kaikilla kansainvälisillä opiskelijoilla on oltava voimassa oleva opiskelulupa / opiskelijaviisumi ennen rekisteröitymistä OCAD U: hen. Suosittelemme, että haet opiskelulupaa heti, kun vastaanottopyyntö on vastaanotettu.

 • International Baccalaureate (IB): IB-tutkintotodistuksen hakijan keskiarvo lasketaan yleensä kolmella korkeammalla ja 3 standarditasolla. Tarvitaan vähintään 24 pistettä. IB Englanti on sisällytettävä yhtenä näistä kursseista, joiden lopullinen arvosana on 4 tai enemmän. Siirtohyvitys voidaan myöntää opiskelijoille, jotka saavuttavat vähintään 5 asteen korkeamman tason IB-kursseilla, jotka hyväksytään vastaaviksi OCAD U -kursseihin.
  • Huomaa: Hakijoiden, jotka eivät täytä koko IB-tutkintotodistusta, on esitettävä viralliset opintosuoritukset ja todistukset keskiasteen valmistumisasteesta, joka vastaa luokkaa 12 Ontariossa ja joiden keskimääräinen B-arvo on keskimäärin 70% tai vastaava luku viimeisenä vuonna ja täyttää englannin kielen vaatimukset.
 • Advanced Placement (AP) -kurssit: OCAD U tunnistaa AP-kurssien arvon ja ottaa nämä kurssit onnistuneesti päätökseen akateemisten vaatimusten arvioinnissa. Siirtohyvitys voidaan myöntää opiskelijoille, jotka saavuttavat 4 tai korkeamman asteen kursseissa, jotka hyväksytään vastaaviksi OCAD U -kursseihin.
 • British Pattern Curriculum: Hakijoiden on esitettävä todistus keskiasteen yleiskoulutuksen (GCSE / IGCSE) suorittamisesta viidellä O-tason oppiaineella, joilla on vähintään C-luokitus tai parempi, sekä yleinen todistus koulutuksen edistyneestä tai edistyneestä täydentävästä tasosta (GCE- A tai GCE-AS), joissa on vähintään kaksi A-tasoa tai neljä AS-tasoa. Kullakin A / AS-tasolla vaaditaan vähimmäisarvoluokka C. Englanninkielistä A-tasoa tai AS-tasoa suositellaan, mutta sen on oltava vähintään O-tasolla.
 • Ei-perinteiset hakijat: Sinun on oltava vähintään 20-vuotias aikuisen hakijaksi 1. syyskuuta mennessä, kun olet ilmoittautunut ja ei ole osallistunut muodolliseen koulutukseen vähintään kaksi vuotta. Kaikilta hakijoilta vaaditaan tyydyttävä todistus englannin kielen taidosta (kurssi tai testi).
 • UUSI: OCAD University on perustanut yhteistyön Toronton yliopiston Woodsworth-yliopiston akateemisen silloitusohjelman kanssa. OCAD U hyväksyy nyt akateemisen silloitusohjelman onnistuneen suorittamisen vastaamaan pääsyn vaatimuksia ja myöntää Liberal Artsille
 • Siirron hakijoille (toisesta yliopistosta tai korkeakoulusta tulevat opiskelijat): Käy Pathways osiossa.
 • Ilmoitus pääsymaksuista: Pääsy perustutkinto-ohjelmaan OCAD University perustuu ensisijaisesti hakijan salkun / täydentävien sovellusmateriaalien tarkistamiseen, mikä osoittaa hakijan soveltuvuuden ja kyvyn menestyä ohjelmassa. Pääsy OCAD University on kilpailukykyinen; Akateemisen pääsyn vähimmäisvaatimusten täyttäminen ei takaa pääsyä. Lopulliset päätökset maahanpääsyä koskevista kysymyksistä kuuluvat Undergraduate Admissions Officeen. Kaikki maahanpääsyä koskevat päätökset ovat lopullisia eikä niitä voida valittaa.
 • Lausuma hakemuksen petoksesta: Hakijan vastuulla on varmistaa, että hakemuksen tiedot ja kaikki tositteet ovat todellisia, täydellisiä ja oikein. OCAD University pidättää itsellään oikeuden tarkistaa kaikki hakemuksen osana annetut tiedot. Kyseessä on vakava akateeminen väärinkäytös, joka antaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja (joko laiminlyönnin tai komission toimesta) hakemuksessa. Jos on todistettu, tai jos yliopistolla on perusteltu syy päätellä, että hakemuksen tai jonkin hakemuksen tueksi esitetyn aineiston tiedot on todettu vääriksi tai harhaanjohtaviksi tai jos ne ovat kirjoittaneet kolmannen osapuolen, hakemus voidaan mitätöidä OCAD University ehdottomalla ja yksinomaisella harkinnalla. Tämä voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen välittömästi tai, jos hakemus peruutetaan, tai OCAD University rekisteröinnin lopettamisen yhteydessä. OCAD University voi jakaa tällaisia tietoja muiden Kanadan yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa.

OCAD University pidättää itsellään oikeuden olla ainoa välittäjä siitä, mitä se hyväksyy akateemisesti ja vastaavasti. Pääsyvaatimukset ja akateemiset pääsyvaatimukset voivat muuttua.

Työpaikat, joita voit saada

Ohjelman valmistuneet työskentelevät:

 • Taiteiden hallinta ja hallinta
 • Taiteen journalismi ja kritiikki
 • kustannustoiminta
 • Taiteen historian, koulutuksen, kulttuurin ja museon opinnot

-Osuuskuntia / Harjoittelupaikat

OCAD U tarjoaa niin paljon enemmän kuin yhteistoiminnot, koska luovat urat ovat monenlaisia. Lähestymistapamme on erikoistunut ja yksilöllinen jokaisen opiskelijan tarpeisiin ja tavoitteisiin. Voit hyödyntää:

 • Lyhyitä kokemuksellisia oppimispaikkoja satojen organisaatioiden keskuudessa
 • Luovia luokkahankkeita reaalimaailman alan kumppaneiden kanssa
 • Yksinomainen kesäharjoittelu
 • Galleria-näyttelyt työstäsi
 • Freelance-luovia mahdollisuuksia
 • Työpaikat valmistumisen jälkeen

OCAD University erityiset tukipalvelut auttavat sinua rakentamaan ammattitaitoista yhteisöä, arvokasta kokemusta ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä merkityksellisen uran aikaansaamiseksi.

Mitä aiot tehdä ohjelmassa

Ensimmäinen vuosi

Ensimmäisenä vuonna studiotaiteen ja muotoilulajien lisäksi otat intro-luokkia aiheisiin, kuten:

 • Maailmanlaajuinen visuaalinen ja aineellinen kulttuuri
 • Ensimmäisen vuoden studio
 • Kriittiset kehykset taiteen historiaa

Toinen vuosi

Toisena vuonna valitset eri vaihtoehtoja ja tutkitte seuraavia aiheita:

 • Taide ja globalisaatio 1250-1800
 • Modernin taiteen historia
 • Taidehistoria ja visuaalinen kulttuuri
Kolmas vuosi
 • Kolmannen vuoden aikana järjestetään taidekriittisten opintojen kursseja sekä valikoima valittavia alueita, kuten taidehistoriaa, studio- tai taideteollisuutta.
Neljäs vuosi
 • Neljännellä vuodella sinulla on mahdollisuus tutkia ja tuottaa mittava tutkimustyö.
 • Näet töitäsi GradEx OCAD U: n Graduate Exhibition -näyttelyssä, joka on Toronton suurin ilmaisen taiteen ja muotoilun näyttely, jossa on yli 40 000 kävijää.

Opas oppilaitoksiin

Seuraavat ohjelmat syksyn 2019 tuloaikaa varten hyväksyvät edelleen hakemuksia toistaiseksi:

 • Visuaaliset ja kriittiset tutkimukset
 • Mainonta
 • Luovaa kirjoittamista
 • Digitaaliset futuurit
 • Alkuperäiskansojen visuaalinen kulttuuri
 1. Valitse opiskelualueesi: OCAD University tarjoaa kolme perustutkintoa - kuvataiteen kandidaatin tutkinto (BFA), muotoilun kandidaatti (BD) tai taiteen kandidaatti (BA) - monenlaisissa ohjelmissa. Kaikki perustutkinto-ohjelmat voidaan suorittaa neljän vuoden täysipäiväisen opiskelun aikana. Jos tarvitset apua päättääksemme, mikä ohjelmistomme parhaiten sopii sinulle, tule moniin tapahtumiin ympäri vuoden, tutustu katselukirjaamme ja kurssimalenteriin tai tee joitakin kotitehtäviä puhumalla näillä aloilla toimiville ihmisille.
 2. Tutustu ottamis- ja akateemisen sisäänpääsyvaatimuksiamme: Pääsy Bachelor of Artsin visuaaliseen ja kriittiseen tutkimukseen perustuu kirjallisen tehtävän tarkistukseen, aiesopimukseen ja akateemisiin tietoihin. Pääsy Bachelor of Fine Arts -lehdessä Creative Writing -ohjelmaan perustuu ensisijaisesti kirjoitussalkkuun. Pääsy kaikkiin muihin studiotoimintoihin (Bachelor Design, Bachelor of Fine Arts) perustuu ensisijaisesti työsi salkun arviointiin. Kaikkien hakijoiden on esitettävä aiesopimus osana salkun esittämistä ja sen on täytettävä vähimmäisvaatimukset. Kansainväliset hakijat ovat tervetulleita ja heidän tulisi tutustua erityisvaatimuksiin. OCAD U tarjoaa monia Pathways opiskelijoille, joilla on aikaisempi Pathways .
 3. Lähetä hakemuksesi verkossa: Kaikki hakijat ovat hakeneet Ontario-yliopistojen sovelluskeskuksen (OUAC) kautta. Hakemus julkaistaan lokakuussa 2018. Suositeltava määräaika 2019/2020 lukuvuodelle on 1. helmikuuta 2019. Helmikuun 1. päivän 2019 jälkeen vastaanotetut hakemukset katsotaan avaruuslupauksiksi ja jotkin ohjelmat eivät ehkä hyväksy hakemuksia 1. helmikuuta 2019 mennessä.
 4. Lähetä portfolio (BFA: n, BDes-ohjelmien ottamista varten): Kaikkien hakijoiden on lähetettävä digitaalinen salkku verkossa SlideRoomin kautta. Useimmat salkkuehdotukset tarkistetaan kunkin vuoden helmikuussa. Sinulle ilmoitetaan kaikista päivämääristä ja määräajoista, ja niille annetaan ohjeita salkun lähettämisestä sähköpostitse sovelluksen jälkeen.
  • TAI
  • Lähetä kirjallinen näyte (pääsy BA: han visuaalisia ja kriittisiä tutkimuksia varten): Sinulle lähetetään sähköpostiviesti kirjoitusnäytteen aiheeseen sen jälkeen, kun hakemuksesi on käsitelty.
 5. Odota pääsyn ehdollinen tarjous: Kaikki tarjoukset ovat riippuvaisia ottamisprosessin päättymisestä (akateemisten vaatimusten täyttäminen ja tarvittavien asiakirjojen toimittaminen).
 6. Vastaa tarjoukseenne: Kun olet antanut vastauksen OUAC: n kautta tekemäsi tarjoukseen, OCAD U: lle ilmoitetaan sähköisesti, että olet hyväksynyt tarjouksesi. OCAD U lähettää sinulle kirjeenvaihdon (sähköpostitse), joka sisältää tärkeät päivämäärät, määräajat ja tiedot online-rekisteröinnistä. Sinun on maksettava 500 dollarin takuumaksu, joka ei ole takuumaksu, jotta voit suojata paikan OCAD U: ssa.
 7. Suunnittele vuosi: Varmista, että sinulla on tarvittavat rahoitusvarat opetukseen, palkkioihin, tarvikkeisiin ja elinkustannuksiin. Asenna tarvittaessa kotelo. Osallistu kesätyöohjelmiin ja rekisteröi luokkasi verkossa.
 8. Nähdään syyskuussa!
Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 5 muuta ohjelmaa kohteelta OCAD University »

Viimeksi päivitetty Kesäkuu 6, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
Määräaika
Request Info
The Fall 2019 entry term is still accepting applications until further notice.
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Request Info
The Fall 2019 entry term is still accepting applications until further notice.

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Request Info
The Fall 2019 entry term is still accepting applications until further notice.
Päättymispäivämäärä