Tutkinto elintarviketieteessä ja -teknologiassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

noin

Koulutamme ammattilaisia, jotka kykenevät suunnittelemaan ja valvomaan elintarviketeollisuuden teknologisia prosesseja, hallitsemaan ja valvomaan tuotteiden laatua koko elintarvikeketjussa sekä kouluttamaan ja neuvomaan ruokakysymyksissä.

Jos olet kiinnostunut oppimaan

  • Käytä elintarvikkeiden, raaka-aineiden ja ainesosien analysointimenetelmiä, arvioi prosessiin / ruokaan liittyviä terveysriskejä, soveltaa elintarvikkeiden turvallisuuden valvontamenettelyjä sekä toteuttaa ja hallitsee laatujärjestelmiä.
  • Suunnittele ja valvo teknisiä prosesseja, arvioi ja hallitse ympäristöriskejä ja perusta työkaluja prosessien hallintaan elintarviketeollisuudessa.
  • Formuloi ruokatuotteita, jotka mukautuvat ravitsemussuosituksiin, osallistuvat väestön ravitsemuskasvatusta edistävään terveyden edistämiseen ja kehittävät ruokaa koskevia epidemiologisia tutkimuksia.
  • Hallitse kollektiivisia ateriapalveluita, ehdottaa riittäviä ruokaohjelmia eri ryhmille ja varmistaa hallittujen ruokien laatu ja ruokaturvallisuus.
  • Tulkitsee ja soveltaa elintarvikelainsäädäntöä, suunnittelee ja suorittaa kaupallista tutkimusta ja elintarvikkeiden markkinointisuunnitelmaa sekä neuvoi yrityksiä, ryhmiä ja yhdistyksiä ruokakysymyksissä

Mitä me tarjoamme sinulle

  • Laaja kokemus elintarvikealan tutkijoiden ja teknikkojen koulutuksesta.
  • Harjoittelu, jolla on vahva suuntaus harjoitteluun.
  • Laboratoriot ja koelaitokset on varustettu riittävillä laitteilla ja tekniikalla.
  • Harjoittelusopimukset yli 50 elintarvikealan yrityksen / yhteisön kanssa.
  • Opetushenkilöstö, jolla on laaja opetus- ja tutkimuskokemus.
  • Kansalliset ja kansainväliset liikkuvuusohjelmat (Saksa, Argentiina, Australia, Brasilia, Kanada, Chile, Kiina, Kolumbia, Slovenia, Yhdysvallat, Ranska, Unkari, Italia, Japani, Latvia, Liettua, Meksiko, Peru, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Taiwan ja Vietnam).

Ammattimatkat

  • Prosessien ja tuotteiden kehittäminen ja innovointi elintarviketeollisuudessa
  • Ruoan laadunvalvonta ja hallinta
  • Ruoan turvallisuus
  • Ravitsemus, kansanterveys ja kollektiivinen palauttaminen
  • Neuvonta, markkinointi, viestintä ja markkinointi ja koulutus

toimivaltaa

Peruskompetenssit

CB1 "Opiskelijoiden on osoitettu omaavansa ja ymmärtävänsä tietoa yleisen keskiasteen koulutukseen perustuvalla opiskelualalla, ja se löytyy yleensä tasolle, joka sisältää edistyneiden oppikirjojen tukemana myös joitain näkökohtia joka tarkoittaa tietoa, joka tulee heidän opiskelualueensa eturintamasta "

CB2 "Opiskelijat tietävät kuinka soveltaa tietämystä ammattimaisella tavalla työhönsä tai ammattiinsa ja että heillä on taidot, jotka osoitetaan yleensä tutkimalla ja puolustamalla argumentteja ja ratkaisemalla heidän opiskelualueensa ongelmia"

CB3 Opiskelijoilla on kyky kerätä ja tulkita asiaankuuluvia tietoja (yleensä heidän opiskelualueellaan) tehdä arvioita, jotka sisältävät pohdinnan asiaan liittyvistä sosiaalisista, tieteellisistä tai eettisistä kysymyksistä

CB4 Opiskelijat voivat välittää tietoa, ideoita, ongelmia ja ratkaisuja sekä erikoistuneelle että ei-erikoistuneelle yleisölle

CB5 Opiskelijat ovat kehittäneet oppimistaidot, joita tarvitaan jatko-opintojen suorittamiseen suurella autonomialla

Opiskelijoiden pääsy ja sisäänpääsy

Ihanteellinen pääsyprofiili opiskelijalle, joka pääsee elintarviketieteen ja tekniikan tutkintoon, on ominaista:

  • Ylemmän keskiasteen koulutuksen aikana hankitut perustiedot luonnollisesti biologian, kemian, fysiikan, matematiikan aloilta,
  • kyky ratkaista päivittäisiä ongelmia ja taito ymmärtää lukemista, synteesiä ja analysointia,
  • kyky sosiaalisiin suhteisiin ja tiimityöhön,
  • kiinnostus tietoon tieteellisistä perusteista, jotka selittävät elintarvikkeiden hankinta-, käsittely- ja säilöntäprosessit ja niiden valvonnan
  • kiinnostus laboratoriotyöhön,
  • motivaatio laadusta,
  • tietoisuus ihmisten terveyteen liittyvistä ongelmista,
  • ympäristön saastuminen ja luonnonvarojen käyttö,
  • eettiset arvot, jotka antavat hänelle mahdollisuuden kehittää tehtäviään yliopisto-opiskelijana,
  • tutkinto-ominaispiirteiden, työ-odotusten ja heidän ennustamisensa yhteiskunnassa.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Näytä vähemmän
León , Ponferrada + 1 Lisää Vähemmän