Tutkinto teollisuuselektroniikassa ja automaatiotekniikassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

noin

Koulutamme korkeasti koulutettuja ammattilaisia harjoittamaan ammattiaan teollisuuselektroniikan ja automaatiotekniikan alalla ja pystymme integroitumaan monitieteisiin työryhmiin osoittaen eettisiä ja vastuullisia asenteita kunnioittaen ihmisiä, sosiaalista ympäristöä ja ympäristöä.

Jos olet kiinnostunut oppimaan

  • Kirjoita, allekirjoita, kehitä ja ohjaa teollisuustekniikan projekteja, jotka on tarkoitettu rakenteiden, mekaanisten laitteiden, energia-asennusten, sähkö- ja elektroniikkalaitteiden rakentamiseen, uudistamiseen, korjaamiseen, säilyttämiseen, purkamiseen, valmistukseen, asentamiseen, kokoamiseen tai käyttöön. , tilat ja teollisuuslaitokset sekä valmistus- ja automaatioprosessit.
  • Suorita mittaukset, laskelmat, arvioinnit, arvioinnit, tutkimukset, tutkimukset, raportit, työsuunnitelmat ja muut vastaavat työt.
  • Analysoi ja arvioi teknisten ratkaisujen sosiaalisia ja ympäristövaikutuksia.
  • Järjestä ja suunnittele yritystä sekä muita instituutioita ja organisaatioita.

Mitä me tarjoamme sinulle

  • Harjoitteluohjelma yrityksissä.
  • Kokemus ja perinteet insinöörikoulutuksesta.
  • Laboratoriot on varustettu korkealla ja viimeisimmällä tekniikalla.
  • Harjoittelu, jolla on vahva käytännön suuntautuminen.
  • Kansalliset ja kansainväliset liikkuvuusohjelmat (Saksa, Argentiina, Australia, Bulgaria, Kanada, Chile, Kiina, Tanska, Yhdysvallat, Ranska, Hollanti, Italia, Japani, Liettua, Norja, Puola, Portugali, Venäjä, Taiwan, Turkki ja Vietnam)

Ammattimatkat

Yleinen elektroniikka • Tehoelektroniikka • Elektroninen instrumentointi • Mikroprosessorit • Automaatio • Ohjaustekniikka.

toimivaltaa

Yleiset ja erityiset taidot, jotka opiskelijoiden on hankittava opintonsa aikana ja joita vaaditaan tutkinnon myöntämiseksi:

yleisten taitojen

Opiskelijat ovat osoittaneet, että heillä on hallussaan ja ymmärretään tietoa yleisen keskiasteen koulutuksen alusta lähtevällä tutkimusalueella, ja se löytyy yleensä sellaisesta tasosta, että vaikka niitä tukevat edistyneet oppikirjat, se sisältää myös joitakin näkökohtia, jotka edellyttävät tietämys, joka tulee hänen opintoalansa eturivistä.

Opiskelija osaa soveltaa taitojaan työhönsä tai ammattiinsa ammattitaidolla ja omistaa taidot, jotka yleensä osoitetaan argumenttien laatimisessa ja puolustamisessa sekä ongelmien ratkaisemisessa omalla alueellaan.

Opiskelijalla on kyky kerätä ja tulkita asiaankuuluvia tietoja (yleensä heidän tutkimusalueellaan) tehdä päätöksiä, jotka sisältävät pohdinnan asiaan liittyvistä sosiaalisista, tieteellisistä tai eettisistä kysymyksistä.

Opiskelijat voivat välittää tietoa, ideoita, ongelmia ja ratkaisuja erikoistuneelle yleisölle.

Opiskelijat ovat kehittäneet oppimistaitoja, jotka ovat välttämättömiä jatko-opintojen suorittamiseksi suurella itsenäisyydellä.

Opiskelijoiden pääsy ja sisäänpääsy

Leónin yliopiston virallisen kandidaatinopiston opetusta ja sen hyväksymismenettelyjä säännellään kuninkaan asetuksella 1892/2008, sellaisena kuin se on muutettuna, ja Castilla y Leónin monikulttuurisen komission tekemiin sopimuksiin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Näytä vähemmän
León , Ponferrada + 1 Lisää Vähemmän