Vähittäis- ja liiketalouden kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Mikä on?

Nopeasti kehittynyt vähittäiskauppa on monella puolella - toimitusketjusta ostamiseen ja tuotemerkin hallintaan, logistiikkaan lakiin, johto markkinointiin. Tekniikan kehityksen myötä vähittäiskaupan ympäristö kehittyy jatkuvasti ja yritykset etsivät jatkuvasti ammattitaitoisia johtajia, jotka pystyvät vastaamaan muuttuviin kuluttajien vaatimuksiin.

Vähittäiskaupan ja liiketoiminnan johtamisen kandidaatissa opit laajapohjaiset liiketoimintaosaamiset vähittäiskaupan erityisosaamisella. Se on suunniteltu valmistautumaan palkitsevaan uraan alalla tai yleisessä liiketoiminnan johtamisessa.

Parhaiden käytäntöjen lähestymistapa

Opit parhaiden käytäntöjen lähestymistapoja vähittäismyyntiä varten Uudessa-Seelannissa ja ulkomailla sekä fyysisissä että virtuaalisissa ympäristöissä.

Saat myös tietoa vähittäismyyntiin liittyvistä tieteenaloista, kuten logistiikasta ja toimitusketjun hallinnasta, vähittäiskaupan suunnittelusta, sekä ymmärrystä teknologian kehityksestä, kuluttajien käyttäytymisestä ja visuaalisesta merchandisingista alalla.

Todellisen maailman oppiminen

Monen miljardin dollarin vähittäiskaupan ala on Uuden-Seelannin toiseksi suurin työllisyydestä, ja se vastaa saumattomasti ja loputtomasti tavaroiden ja palveluiden toimittamisesta uusille seelantilaisille. Tämä tutkinto on luotu vastauksena työnantajien kysyntään pätevistä tutkinnon suorittaneista, joilla on hyvä johtamisosaaminen ja vähittäiskaupan osaaminen. Aluksi tutkitte monenlaisia liiketoimintakursseja ja opit vähittäiskaupan perusteista. Sitten siirryt oppimaan lisää vähittäiskaupan hallinnan ja markkinoinnin erityispiirteistä. Viimeisenä vuonna voit erikoistua vähittäiskaupan erityispiirteisiin. Harjoittelukomponentti ohjelman jokaisella tasolla antaa mahdollisuuden luoda vahvoja alan yhteyksiä ja paljastaa sinut reaalimaailman vähittäiskaupan kokemuksiin.

Vähittäiskaupan perusteellinen tuntemus

Tämän tutkinnon ainutlaatuisuus on erityisissä vähittäiskaupan suuntautuneissa kursseissaan. Tutkittavia aiheita ovat vähittäiskaupan osto ja suunnittelu, kauppatavara, strategia- ja liiketoimintasuunnittelu sekä vähittäiskauppa sekä myymälässä että verkossa.

Opi Uuden-Seelannin asiantuntijoilta

Kurssi antaa sinulle mahdollisuuden tutustua Massey University laajaan asiantuntemukseen tällä alalla. Opettajamme ovat maailmankuuluja tutkijoita vähittäiskaupan asioissa kuluttajakäyttäytymisessä, tuotemerkinnöissä, suunnittelussa, henkilöstöresursseissa, vähittäiskaupan markkinointitoiminnassa, mainonnan tehokkuudessa ja logistiikassa sekä toimitusketjun toiminnassa.

Opi johtavista yritysasiantuntijoista

Massey Business School on yksi maan johtavista ja suurimmista liike-elämän kouluista - se on sijoittunut maailman johtaviin kahden prosentin liiketoimintaopistoihin ja on akkreditoitu AACSB: lle.

Massey University liiketoiminta- ja johtamistutkimukset sijoittuvat 200 parhaan joukkoon (QS (Quacquarelli Symonds)). ShanghaiRankingin maailmanluokan akateemisten oppiaineiden listalla olemme myös sijoittuneet maailman 150 huippuyliopistoon liike-elämän hallinto- ja rahoitusohjelmissa.

Meidän luennoitsijamme tutkivat aktiivisesti ja tuovat tutkimuksen kannalta tärkeimmät liiketoiminnan teorian ja käytännön kehityssuunnat.

Apurahat

Massey-yliopiston perustutkinto-opiskelijoille on tarjolla useita apurahoja, mukaan lukien joitakin erityisapurahoja niille, jotka opiskelevat tätä tutkintoa: vähittäis- ja liiketalouden kandidaatin kandidaatti; vähittäiskaupan johtamisen apurahan johtaja; ja vähittäiskaupan ja liikkeenjohdon johtajakoulutuksen apurahat.

Tärkeimmät asiat

  • Saatavilla Aucklandissa
  • Saatavana etäopetuksen kautta
  • Vastaava 3 vuoden täysipäiväinen opiskelu tai osa-aikainen opiskelu

Saatavana kansainvälisille opiskelijoille, jotka opiskelevat NZ: ssa tai etäopiskelun kautta

Työpaikat

Massey'n integroiva lähestymistapa takaa, että perehdytte yleisiin liiketoimintaosaamiseen ja vähittäiskaupan erityisosaamiseen. Olet saanut kriittisen ajattelun ja ongelmanratkaisun taidot suunnitella, toteuttaa ja parantaa jatkuvasti strategioita dynaamisille vähittäis-, teknologia- ja taloudellisille ympäristöille. Vähittäiskaupan ja liiketoiminnan johtamisen kandidaatti keskittyy erityisesti auttamaan tulevaisuuden johtajia ja / tai johtajia vähittäiskaupassa. Tutkinto on räätälöity erityisesti vähittäiskaupan tarpeisiin, joten osaamiset, joita opit, ovat vähittäiskaupan etsimiä johtohenkilöitä.

Olet valmis ottamaan johtamis- ja johtotehtäviä mm. Markkinoinnin, kaupan, logistiikan, henkilöstöresurssien, toimitusketjun hallinnan tai suunnittelun ja tuotemerkin hallinnan aloilla.

Vaihtoehtoisesti vähittäis- ja liiketalouden kandidaatti tarjoaa erinomaisen alustan omille yrityksille tai yrityksille.

Sisäänpääsyvaatimukset

BRBM-tutkinnon suorittamiseen sinun on oltava sisäänpääsy yliopiston tutkintoon, joko apurahojen ja apurahojen tutkimusten, NCEA: n, Uuden-Seelannin yliopiston sisäänpääsyn, pääsyn vastaavalla asemalla, harkinnanvaraisen sisäänpääsyn tai erityisluvan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge ... Lue lisää

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge discoveries make Massey New Zealand’s defining university. Näytä vähemmän
Auckland , Palmerston North , kumisaapas + 2 Lisää Vähemmän