Valokuvaus BA

Yleistä

3 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kurssi pidetään englannin kielellä

Valokuvauskurssi järjestetään visuaalisen taiteen koulun puitteissa, ja se tarjoaa erityisen opintosuunnitelman ja vapaiden taiteiden lisäksi useita ylikursseja, joiden avulla opiskelijat voivat hankkia monitieteisiä taitoja ja strategioita.

Suurten valokuvaajien ja kuraattoreiden järjestämillä oppitunneilla ja työpajoilla kansallisella ja kansainvälisellä näyttämöllä opiskelijat kokevat valokuvan eri alat: kaupallisen, toimituksellisen, dokumentti- ja taiteellisen oppimaan kääntämään abstrakteja käsitteitä ja valokuva-ideoita havaittaviksi esityksiksi.

Valokuvausalan BA-tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä sekä sovelletuissa että itse määrittelemissä valokuvausprojekteissa, mutta myös taiteellisessa suunnassa tai kuraattoreina, kuvankäsittelyohjelmina, valokuvien retusoijina tai taiteen ostajina.

BA in Photography Milano

Otsikko - MIUR (opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriö) tunnustaa ensimmäisen asteen akateemisen tutkintotodistuksen ja vastaa yliopistojen myöntämää kandidaatin tutkintoa.

Kontekstit - Valokuvaajat haastavat nykyään paitsi teknisesti myös - ja ennen kaikkea - tulkitsemaan ja ajattelemaan omia oletuksiaan laajentaakseen tietoaan ja ajatuksiaan ja tullakseen merkittäviksi visuaalisen taiteen kulttuurin avustajaksi.

Menetelmät ja rakenne - Valokuvauksen kandidaatin tutkinto on intensiivinen opiskelijaohjelma, joka on tarkoitettu sekä nykyisten digitaalisten että analogisten kuvakäytäntöjen teknisiin ja luoviin näkökohtiin.

Opiskelijat tutkivat valokuvan kaikkia pääalueita laajan opetussuunnitelman avulla, joka sisältää teoreettiset, luovat ja tekniset taidot, asiayhteyteen liittyvät aiheet (valokuvahistoria, taiteiden semioottiset aiheet, nykytaiteen fenomenologia jne.) Ja ammatillisen kehityksen.

He oppivat vähitellen käyttämään laitteita, valaistusta ja kuvaamaan kuvia sekä ulkona että hyvin erikoistuneissa ympäristöissä - kuten valokuvastudiossa - sekä kehittämään ja tulostamaan mustavalkoisia elokuvia pimeässä.

Jokaisella lukukaudella opiskelijat tuottavat teknisesti erinomaisia ja aina käsitteellisesti vakuuttavampia kuvia oppien järjestämään toimintansa, käsittelemään asiakkaita ja suunnittelemaan yksilöllisiä markkinointistrategioita.

Liberal Arts -luennot haastavat opiskelijat ymmärtämään kulttuuriset ja sosiaaliset olosuhteet, lukemaan mahdolliset muutokset kuvien tulkinnassa historiallisista ja nykyajan näkökulmista, mikä parantaa heidän tietoisuuttaan monista aiheista.

Opiskelijoita kutsutaan myös osallistumaan poikkitieteellisiin lähestymistapoihin, työskentelemään yhteistyössä ja vastaamaan ulkoisiin tapahtumiin ja aktiviteetteihin.

Kurssin järjestää ammattivalokuvaajien, taiteilijoiden, kuraattoreiden ja toimittajien ryhmä, ja kurssi laajenee vierailevien tutorien ja puhujien toimesta.

Ura - Valokuvaaja, valokuvausjulkaisun asiantuntija, valokuvien toimittaja, taiteen ostaja, valokuva-kuraattori, taiteellinen johtaja, studiopäällikkö.

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Näytä vähemmän
Milano , Milano , Milano + 2 Lisää Vähemmän