Valtion ja kunnallishallinto (valtion ja kuntien johto)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

tärkein päämäärä tiedekunnan - Valmistelu Poikamies taloustieteen ja hallintaan yritysten ja organisaatioiden, valtion elimet ja paikallisen itsehallinnon mukaisesti vaatimusten valtion koulutusstandardien, luvan numero 0000827 Sarjan 90L01 reg. Numero 0770 on 18 kesäkuu 2013 ja todistus valtion akkreditoinnin sarjassa BB numero 000932 (rekisterinumero 0922 alkaen 25.04.2011 kaupunki)

Ala ammatillisen toiminnan valmistuneiden

Taloudellista, markkinointi, tuotanto ja taloudellisia ja analyyttisiä palveluja eri toimialoilla, kentät ja omistuksen; liikepankit, pörssit, vakuutusyhtiöiden ja sijoitusyhtiöt, konsulttiyritykset, viranomaisten ja paikallishallinnon, tehokkaan organisaation johto, organisaatio valvontajärjestelmien, parantaa hallintoa sopusoinnussa suuntauksia sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen, tehokkaan organisaation johto, osallistuminen organisaatiossa ja toiminnan valtion ja kuntien hallintajärjestelmät, parantaa hallintoa sopusoinnussa suuntauksia sosioekonomisen kehityksen. Objects ammatillisen toiminnan - eri järjestöjen ja valtion ja kuntien hallintajärjestelmä jako, prosesseja taloudellisia, poliittisia, organisaatioon ja sosiaalista elämää, ongelmat toiminnan ja kehityksen valtion ja sen alueelliset ja kunnalliset yksiköt.

suunta "Valtion ja kuntien hallinta" toteutetaan tiedekunnan Seuraava koulutus profiileja:

 • hallinto
 • Valtion ja kuntien palvelut
 • Alueellinen hallinta
 • kunnanhallitus
 • Valtion ja kuntien talous

Kustannukset koulutus: koko ajan - 35 000 ruplaa per lukukausi; osa-aika muodossa - 28 000 ruplaa per lukukausi, osa-aika muodossa - 21 000 ruplaa per lukukausi.

Niistä tieteenaloilla tutkitaan opiskelijoiden suuntaan "Valtion ja kuntien hallinta", on huomattava, ammatillinen sykli kuten tieteenalojen kuten hallinnan teoria; perusteet valtion ja kuntien hallinta; Valtion ja kuntien palvelut; hallinto-oikeus; siviilioikeus; perustuslakia; ennakointia ja suunnittelua; henkilöstöhallinnon puitteissa.

Pääsykokeen

Rekrytointi opiskelijoiden tiedekunnan suoritetaan sääntöjen mukaisesti ottamisen korkeakoulujen tuloksista tentti:

 • matematiikka
 • venäjän kieli
 • yhteiskuntaoppi

Hakijat, jotka ovat saaneet toisen asteen ammatillisen koulutuksen (HRE), ensisijainen ammatti (kansalaisjärjestöt) ja toisen (täydellinen) yleissivistys jopa 1. tammikuuta 2009, voidaan siirtää sisäänkäynnin testin tieteenaloilla: matematiikka, venäjän kieli, sosiaalinen tiede (jos kyseessä profiilin toisen asteen - test "matematiikka" vain kuria).

Lomakkeet ja ehdot koulutus

Perusteella keskiasteen täydellinen koulutus:

 • osa-aika (ilta) muoto koulutus - 5 vuotta;
 • extramural tutkimukset - 5 vuotta.

Perusteella toissijainen (profiloitu):

 • osa-aika (ilta) muoto koulutus - 4 vuotta;
 • extramural tutkimukset - 4 vuotta.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

?????????? ???????????? ???????? (???) - ??????????? ??????????????? ??????????, ??????????? ??????????? ????????? ???????, ??????????????? ? ??????????????? ????????????????? ???????????. ?????????, ... Lue lisää

?????????? ???????????? ???????? (???) - ??????????? ??????????????? ??????????, ??????????? ??????????? ????????? ???????, ??????????????? ? ??????????????? ????????????????? ???????????. ?????????, ?? ????????? ??????? ??????, ?? ?????????? ?? ?????/????????? ????? ???????????? ???????????? ??????? ???? ???????? ?????. Students who do not speak Russian will be provided with a one year introductory course in the Russian language prior to enrolling in the degree courses/programs. Näytä vähemmän