Yhteiskuntatieteen kandidaatti (Kunniamerkit) psykologiassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä psykologian perustutkinto antaa yleisen käsityksen tieteellisistä mekanismeista, jotka ovat ajatuksemme, tunteidemme ja käyttäytymisemme taustalla, ja niiden suhteesta fyysiseen tilaan, henkiseen tilaan ja ulkoiseen ympäristöön. Opiskelijoille annetaan erinomaiset taidot analyyttiseen ajatteluun, tutkimusprosesseihin ja ongelmanratkaisuun. Ohjelman lopussa opiskelijat kehittävät kykynsä toimia hyvin osana joukkuetta ja itsenäisinä ajattelijoina optimoimalla inhimillistä kehitystä, kykyjä ja elämänlaatua.

121958_IS5.JPG

Sisäänpääsyvaatimukset

Opiskelijoiden on täytettävä seuraavat vaatimukset voidakseen tulla päästäkseen psykologian yhteiskuntatieteen kandidaatiksi ( TAR UC) :
A-taso - Hyväksytään 2 asiaankuuluvaa aihetta (O -taso : Matematiikan luokka C ja 1 luonnontieteiden aine ja AND englanniksi)
TAR UC -pätevyys - taidesäätiö (kappale A) TAI asiaan liittyvä tutkintotodistus
Muut - muut Malesian hallituksen tunnustamat tutkinnot, jotka täyttävät TAR UC: n maahantulon vähimmäisvaatimukset

IELTS-vaatimus: Band 5.0

121959_IS6.JPG

Tiedekunnan akatemiatilat

Psychology Lab

TAR UC: n psykologian laboratorio (KL-pääkampus) helpottaa psykologian eri näkökohtien opetusta ja oppimista. Tätä laboratoriota käyttävät yhteiskuntatieteiden kandidaatit psykologian ja taiteiden maisterin (psykologia) ohjelmissa. Se on varustettu 25 tietokoneella, joissa on SPSS-ohjelmisto ja Internet-yhteys, jotta psykologian opiskelijat voivat tehdä psykologisia testauksia ja tilastollisia analyysejä verkossa. Laaja valikoima psykologisia testivälineitä on saatavana myös opetusta, oppimista ja psykologista tutkimusta varten.

Neuvontalaboratoriot

Neuvontalaboratoriot helpottavat neuvontaan liittyvien kurssien, kuten neuvontataitoja, neuvontamenetelmiä ja tekniikoita I & II, opetusta tutkintotodistuksen tasolle; sekä neuvonta- ja menetelmät sekä johtamistaidot kandidaatin tasolle. Se on varustettu tallennuslaitteilla, kuten Vivo-kameralla, pienikokoisella äänivideokytkimellä, DVD-tallentimella ja langattomilla mikrofoneilla. Se tarjoaa luennoitsijoille ja opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa neuvontataitoja ja toistaa nauhoitettuja istuntoja suurella näytöllä koko luokalle katselua ja kommentointia varten.

Uramahdollisuudet

  • Tutkimuslaitokset
  • konsulttitoimistot
  • koulutus ja kehitys
  • Myynti
  • Hallinnollinen hallinnointi
  • Koulutusinstituutiot
Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

By 2019, Tunku Abdul Rahman University College (‘TAR UC’) will have reached a very significant milestone – its 50th anniversary since inception in 1969. Indeed a journey of 50 years is unquestionably ... Lue lisää

By 2019, Tunku Abdul Rahman University College (‘TAR UC’) will have reached a very significant milestone – its 50th anniversary since inception in 1969. Indeed a journey of 50 years is unquestionably long but it is a journey that shapes and colours the history of TAR UC. We are an institution that is built on the noble mission of providing quality and affordable education. In the course of fulfilling this mission, TAR UC has made huge progress in academic and scholarly pursuits that has increasingly distinguished itself as one of the premier institutions of higher learning in Malaysia. Näytä vähemmän
Kuala Lumpur , George Town , Perak , Johor Bahru , Kuantan , Penampang + 5 Lisää Vähemmän