Yhteiskuntatieteiden kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yhteiskuntatieteiden pääaineista päättävät opiskelijat saavat laaja-alaisen koulutuksen, joka sisältää kokemuksen vähintään kolmesta yhteiskuntatieteen pääaineesta: taloustiede, historia, valtiotiede, rikosoikeus, psykologia ja sosiologia / antropologia.

Samanaikaisesti pääaineena on tarkoitus tarjota monitieteellisiä, integroituja kokemuksia, jotka hyödyntävät kunkin alojen vahvuuksia, mutta auttavat opiskelijoita ymmärtämään käsitteet ja menetelmät, jotka ovat alojen perusta ja integrointi.

Suurimpien onnistuneiden tutkinnon suorittaneiden mielestä se on hyödyllinen perusta lakikorkeakoululle, jatko-opiskelulle jollakin yhteiskuntatieteellisellä tieteenalalla tai suoriin suorituksiin erilaisissa ammateissa, kuten valtion palveluksessa tai koulutuksessa. Harjoittelumahdollisuudet ovat opiskelijoiden saatavilla heidän opiskellessaan yliopistossa, ja niitä suositellaan arvokkaana lisävalmisteluna urapolun alkamiselle. Itse asiassa, korkeakoululla on laaja joukko harjoittelupaikkoja, ja opiskelijoiden kiinnostuksen mukaan lisätään muita kieliä. New York Cityn lähellä on monia erilaisia harjoittelumahdollisuuksia.

vaatimukset

Katso täydelliset tiedot ja kunkin sosiaalitieteen painopistealueen erityisvaatimukset tutustumalla korkeakoululuetteloon. Huomaa: 'painopistealue' voi olla mikä tahansa seuraavista: rikosoikeus, talous, historia, valtiotiede, psykologia tai sosiologia / antropologia.

 • 2–4 vaadittua kurssia plus valinnaiset painopistealueet (yhteensä 18 op)
 • Kolme kurssia jokaisessa kahdessa muussa tukemassa yhteiskuntatieteiden aloja yllä olevasta luettelosta (yhteensä 18 op)
 • SS 472 Yhteiskuntatieteellinen seminaari (3 op)

126572_pexels-photo-733856.jpegTirachard Kumtanom / Pexels

Yhteiskuntatieteiden pääaine

Yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkinnon suorittavat opiskelijat valitsevat yhden seuraavista painotuksista:

 • Rikosoikeus
 • taloustiede
 • Historia
 • Valtiotiede
 • Psykologia
 • Sosiologian / antropologian

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden pääsyvaatimukset

Tekstitystiedostojen

Pyydä lukion neuvonantajaa välittämään tekstikirjoitukset suoraan vastaanottokeskukseen

ACT / SAT

Dominican College on testi-vapaaehtoinen, joten standardoitujen testien tuloksia ei vaadita. Jos haluat lisätä testitulokset hakemukseesi, tee:

Lähetä yhden seuraavien kokeiden tulokset vastaanottokeskukseen:

 1. Opiskelijan pääsykoelautakunnan Scholastic Aptitude Test (SAT). Dominican College CEEB-koodi on 2190.
 2. American College Testing (ACT) -testaustesti. Dominican College ACT-koodi on 2730.

Henkilökohtainen haastattelu

Tapaamista pääsyneuvonantajan kanssa ei aina tarvita, mutta se on aina toivottavaa. Joitakin hakijoita voidaan pyytää tapaamaan vastaanottohenkilöstön jäseniä.

Viimeksi päivitetty Marraskuu 2019

Oppilaitoksesta

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Fo ... Lue lisää

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Founded by the Dominican Sisters of Blauvelt, the College is an independent institution of higher learning, Catholic in origin and heritage. In the Dominican tradition, it fosters the active, shared pursuit of truth and embodies an ideal of education rooted in the values of reflective understanding and compassionate involvement. Näytä vähemmän