Ylioppilastutkinnon vuonna luonnonvarojen hallinnan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ylioppilastutkinnon vuonna Natural Resource Management

Department of Land Resources ylpeä käytännön lähestymistapa oppimiseen. Opiskelijat saavat kokemuksia että päällekkäisiä reaalimaailman sovelluksia mahdollisimman tarkasti. Hotelli sijaitsee osavaltiossa runsaasti Centerin sisällä Waco Center, Department on state-of-the-art tilat ja noin 300 eekkeriä maata vieressä rakennuksen ulkona hankkeita. Kasvihuone ja saha sijaitsevat kiinteistön opiskelija käyttää yhdessä varastorakennukset puunkorjuuseen laitteita. Tietokoneluokka on käytettävissä asianmukainen luokissa. Lab sisältää tietokoneita, piirturi, skanneri, ja ohjelmistot, jotka toistavat ne käytössä hallitus, liike, ja teollisuuden toimistot. Laaja valikoima käsityökaluja, suuret laitteet, sekä välineet soveltuvat alan labs ovat käytettävissä parantaa opetusta ja oppimista. Global Positioning (GPS) ja maantieteelliset tietojärjestelmät (GIS) teknologiaa käytetään useissa luokissa.

Ylioppilastutkinnon tutkinto Natural Resource Management tarjoaa opiskelijoille tietoa, analyyttinen ja käytännön taitoja, ja päätöksenteko valmiudet suojata ja käyttää tehokkaasti myös uusiutuvia luonnonvaroja. Opiskelijat saavat opastusta ekosysteemin toiminta, ympäristövaikutusten arviointi, paikkatieto analysointi ja hallinta. Lisäksi ohjelma integroi kurssin tarjonnasta Department of Science and Mathematics, Department of Business, ja Department of Social Science. Tutkinto sisältää yleissivistävän koulutuksen, Natural Resource Management ydin, seitsemän suurta keskittymistä alueille ja lohkon valittavia komponentti. Seitsemän asteen pitoisuudet ovat Applied Science, Business Management, Criminal Justice, Environmental Science, Forest Technology, Landman Technology, ja Maanmittaustekniikka.

Kaksi osakkuusyrityksen koulutusohjelmissa tarjotaan, Metsä Teknologia ja Maanmittaustekniikka. Opiskelijat täyttämällä nämä osakkuusyrityksen koulutusohjelmat voivat kirjoittautua saumattomasti Natural Resource Management tutkinto-ohjelma. Forest Technology Program on tunnustanut Society of American Metsänhoitajaliitto (SAF) vuodesta 1971. Vuonna 2009 SAF alkoi siirtyminen tunnustamista täyteen akkreditointia metsien tekniikan koulutusohjelmissa. Ohjelma on tällä hetkellä ehdokas akkreditointia. On vain 22 akkreditoitu ohjelmia maassa. Valmistuneet voi tulla rekisteröity valtion lakia käytännössä metsätalouden Länsi-Virginiassa. Tutkinnon Maanmittaustekniikan osakkuusyrityksen koulutusohjelma saavat katsastaja harjoittelija asema opetussuunnitelman hyväksyy Länsi-Virginia Tutkintolautakunta Land Surveyors ja tutkinto tarjoaa kaksi kuusivuotisen tarvitaan licensure.

Osakkuusyrityksen koulutusohjelmissa kuin ylioppilastutkinnon ohjelmaan, ovat aktiivisia neuvottelukunnat edustajista koostuva hallinnon, yritysten ja teollisuuden. Neuvoa-antavien toimielinten varmistetaan, että luokat ovat jatkuvasti ajan tasalla ja tarpeisiin teollisuuden ja hallituksen. Job mahdollisuuksia pysyvän vahvana valmistuneet kolme tutkinto-ohjelmia.

Viimeksi päivitetty Elo 2015

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Founded in 1872 to provide instruction and practice for common school teachers in the science of education, Glenville State College has surpassed its original mission, and currently prepares students ... Lue lisää

Founded in 1872 to provide instruction and practice for common school teachers in the science of education, Glenville State College has surpassed its original mission, and currently prepares students for careers in teaching, business, land resources, music, the liberal arts, the sciences, criminal justice, and human services. Näytä vähemmän