Ympäristötieteiden kandidaatti Wells

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ympäristötekniikka on keskeinen ympäristönsuojelu ja ennallistaminen. Wells ympäristötieteiden pääaineen opinnoissa opiskelija tutkii maapallon ja ihmisen ja ympäristön välistä vuorovaikutusta ja kehittää teknisiä ja tieteellisiä taitoja, jotka ovat tarpeen ympäristöön liittyvän uran rakentamiseksi. Suurin tärkein on usko siihen, että ympäristötiede ja -teknologia tarjoavat tärkeitä välineitä, jotka auttavat meitä parantamaan maapallon, sen ekosysteemien ja luonnonvarojen parempia hoitajia.

Opiskelijat eivät vain saa perusteellista, erikoistunutta opetusta ja henkilökohtaista apua, vaan he opiskelevat usein myös luokkahuoneen ulkopuolella. Rakennuksen kokemusten eristämisen sijaan opiskelija tutkii eläimiä, puita, järviä, jokia ja muita fyysisen sijainnin osia. Ympäristöluokat ovat läheisesti yhteydessä Wells kampuksen ympäröivään upeaan luonnonympäristöön.

Mitä opiskelijat opiskelevat

Ympäristötutkimusohjelman opiskelijat ottavat tällaisia ​​kursseja:

 • Biologisen monimuotoisuuden säilyttäminen
 • Kestävä maatalous
 • Oppaat maantieteellisissä tietojärjestelmissä
 • Ympäristövaikutusten arviointi
 • Aiheet kuten "Saastuminen Tiede" ja "Ilmastojärjestelmä"

Suurten opiskelijoiden kurssien lisäksi opiskelijat voivat rakentaa ymmärtämystä ympäristökysymyksistä asiaankuuluvien kurssien avulla eri tieteenaloilta liberaalien taitojen kautta.

Wells on kumppanuus Cayuga Lake Floating Classroomin kanssa. Säännöllisesti USS Haendel "Floating Classroom" telakoi Wells boathouse-talossa niin, että ympäristötieteiden ja muiden luokkien opiskelijat voivat viettää muutaman tunnin veteen, juoksevan veden laadun testit, tutkia bakteereita ja tehdä muita käytännönläheisiä työskennellä professoreiden kanssa.

Wells tarjoaa yli 20 liitännäiskampanjaa, joista osa on erikoistuneita ympäristöohjelmia eri puolilla maailmaa. Opiskelija tutkii monimutkaisia ​​ekosysteemejä Corkissa Irlannissa. keskittyä rannikkotutkimuksiin Bajassa, Meksikossa tai Panaman biologisessa monimuotoisuudessa; ottaa kesän kestävän kehityksen tutkimiseen Costa Ricassa; tai tutkia meren luonnonvaroja Etelä-Caicossa saarella Karibialla.

Mitä tulee seuraavaksi?

Ympäristötieteiden opiskelijat Wells Collegesta viime vuosina ovat siirtyneet mm. Seuraaville paikoille:

 • Ympäristöinsinööri, NY Health Department
 • Kaupunkisuunnittelija, Sanford, Fla.
 • Kemisti, Oregonin yliopiston materiaalitekniikan instituutti
 • Ympäristökasvattaja, Americorps
 • 4-H Urban Outreach -ohjelman johtaja, Cornell University
 • Tiedemies, Lake George Land Conservancy
 • Erämaan koulutusopettaja, Appalachian Mountain Club
 • Senior Naturalist, Jamestown Audubonin luontokeskus
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on ex ... Lue lisää

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on experiential learning, collaboration and real-world Näytä vähemmän