Keystone logo

38 BA Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Amerikan tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Amerikan tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (38)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BA Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Amerikan tutkimus

BA tai Bachelor of Arts on kolmesta neljän vuoden tutkinto, jonka opiskelijat voivat usein suorittaa yliopistotasolla. Tämä perustutkinto voi keskittyä taiteisiin tai humanistisiin tieteisiin.

Mikä on BA American Studies? Useimmat opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita harjoittamaan kandidaatin tutkinnon amerikkalaisia ​​tutkimuksia ovat kiinnostuneita kulttuurin, historian, kirjallisuuden ja politiikan Yhdysvalloissa. Tämä tutkinto käyttää usein opintosuunnitelmaan liittyviä luentoja ja seminaareja, joiden avulla oppilaat saavat ymmärtää, miksi Yhdysvalloilla on vaikutusta muuhun maailmaan. Myös opetussuunnitelma sukeltaa siihen, miten kulttuuri ja politiikka vaikuttavat amerikkalaisiin. Jos otat Amerikan ulkopuolella, opiskelijoille on usein myös vahvoja englannin kielen kursseja.

Tämän asteen harjoittajat voivat kehittää vahvoja kriittisiä ajattelutaitoja, ymmärtää eri kulttuureita ja parantaa kielitaitoa. Nämä taidot voivat auttaa uran saamisessa eri aloilla, erityisesti politiikassa ja inhimillisessä oppimisessa.

Kustannukset ovat yleensä huolta yliopiston osallistumisesta. Ennen kuin opiskelijat valitsevat koulun, kannattaa tutkia hintoja. Useimmat koulut vaihtelevat sen mukaan, mitä he maksavat ja mitä taloudellista tukea on tarjolla.

Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneilla amerikkalaisilla opinnoilla on yleensä tietoa politiikasta, kulttuurista ja yhteiskunnasta, joka voi auttaa heitä urallaan kansainvälisten liike-elämän yritysten kanssa. Heitä voidaan käyttää asiakaspalvelun edustajina tai yritysten yhteyshenkilöinä. Lisäksi tutkinnon haltijat saattavat joutua työskentelemään johtajina hyväntekeväisyysorganisaatioissa, joilla on kansainvälisiä tavoitteita. Amerikkalaiset opiskelijat voivat myös harjoittaa työtä tutkijoina tai kirjoittajina amerikkalaisen elämän ja kulttuurin.

Opiskelija voi opiskella ulkomailla paikallisissa yliopistoissa tai oppilaitoksissa. Lisäksi koulu voi tarjota kurssisuunnitelman verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.