Keystone logo

18 BA Ohjelmat sisään Antiikin historia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Historia
  • Antiikin historia
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (18)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BA Ohjelmat sisään Antiikin historia

Bachelor of Arts, tai BA, on akateeminen ero, joka on usein ansaitsi noin neljän vuoden täsmällinen tutkimus tietyn taiteet-pohjainen topic. Monet ylioppilaita opiskelemaan pyrkiessään BA keinona laajentamalla niiden uranäkymät ja tuottopotentiaalin.

Juuri mitä on BA in Ancient History? Tämä kattava ohjelma sisältää tarkkaan tutkimukseen kielen, kirjallisuuden, kulttuurin ja historian maailman antiikin sivilisaatioiden. Vaikka jotkut antiikin historia koulutusohjelmissa keskittyä tiettyyn osa maailmaa, eniten peruskurssit tarjota entistä laaja koulutus ja kattavat kristittyjen, juutalaisten ja kreikkalais-roomalaisen tutkimuksia, joukossa muiden uskonnollisten ja etnisten ryhmien. Erityistä huomiota annetaan usein muinaisia ​​kieliä kuten latinaa, ja jotkin ohjelmat keskittyvät antiikin taiteen ja muiden viestintämuotojen, kuten Egyptin hieroglyfejä.Monet antiikin historia ohjelmat tarjoavat yhdistelmän in-luokassa ja in-the-kentän tutkimuksessa, joista jälkimmäinen voi sisältää opastusta arkeologisten kaivausten ja niihin liittyviä pyrkimyksiä.

Useimmat BA antiikin historia vastaanottajien huomaamaan, että he voivat ansaita enemmän vuosittain saamisen jälkeen perustutkintoa astetta kuin ne olivat ennen näin. He myös toteavat, että ne ovat enemmän työllistettäviä kuin he olivat etukäteen, ja pystyvät ottamaan korkeamman arvostuksen asemissa, kun tutkinto on saavutettu.

Joukko tekijöitä, kuten missä kurssi tarjotaan ja miten suosittu se on tärkeä rooli päätettäessä lopullisesta opetusta hinnat. Opiskelemaan voi ottaa yhteyttä hakutoimistoon jokaisessa koulussa ne harkitsevat ajantasaista ilmoittautuminen tietoja.

Antiikin historia asteen haltijat ovat valmiita työllisyyttä useilla eri aloilla.Monet työskentelevät museoissa, kirjastoissa tai valtion laitokset, kun taas toiset toimivat matkailualalle, mainonta, koulutus, tai vastaavalla alalla. Yhteiset uran polut sisältävät että diplomaatti, arkistonhoitaja, kuraattori, tutkija, opas tai opettaja, mm. Jotkut valmistuneet haluavat palata kouluun jälkeen ansaita kandidaatin tutkinnon pyrittäessä vieläkin kehittyneempää astetta, joka on usein tarpeen opettaa muinaisen historian korkeakoulussa tai yliopistossa tason.

Laaja tietokanta on suuri voimavara tutustumiseen monet antiikin historian kandidaatin tutkinto-ohjelmia nykyään tarjolla ympäri maailmaa. Online vaihtoehdot voivat olla käytettävissä niille, jotka tarvitsevat joustava aikataulu. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.