Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 11 Humanististen tieteiden kandidaatit (BA) sisään Antiikintutkimus 2024

11 BA Ohjelmat sisään Antiikintutkimus 2024

Yleiskatsaus

Kandidaatin ohjelmat ympäri maailmaa ovat saaneet tunnustusta ja uskottavuutta niiden menestystä opetus sekä yleisiä ja erityisiä taitoja valmistua. Opiskelijan tulee hakea koulujen ja ohjelmien heidän valintansa, ja suunnitelma menojen noin neljä vuotta omistettu tutkimuksen harjoittamisesta tutkinnostaan.

&nbsp

Mikä on BA Classical Studies? Klassinen opinnot tyypillisesti tutkimuksen ja käytännön taiteen, kirjallisuuden, filosofian ja kulttuurin klassisen aikakausiin. Tyypillinen tutkimus ohjelmat voivat sisältää selvityksen puhuttujen kielten aikana klassisen aikoja, kuten kreikan ja latinan, sekä merkittäviin historialliset luvut ja historian hetkinä, jotka vaikuttivat tuleville sukupolville.

&nbsp

Saatetaan BA Classical Studies voi antaa sinulle hyötyä monilla aloilla, jotka vaihtelevat opetuksen teatteri ja jopa arkeologia.Monet opiskelijat löytää tämä on kiehtova opintojakson, tavoissa huomaavat miten klassisen aikoja vaikuttavat edelleen kulttuurien maailmassa.

&nbsp

Kustannukset opetusta voi vaihdella suuresti laitoksen seuraavaan. On tärkeää, että opiskelijoilla yhteyttä taloustoimistosta koulussa he ovat kiinnostuneita oppimaan lisää kustannuksia läsnäolo. Vertaa koulutusohjelmat perustuvat mitä heillä on tarjota sekä läsnäolo kustannuksia.

&nbsp

Alalla klassisen tutkimuksissa on monia ainutlaatuisia sovelluksia, jotka voivat johtaa palkitsevaa uraa. Jotkut valmistuneet mennä töihin kuin historioitsijoiden tai professoreita. Muut uran sisältävät esittävien taiteilijoiden, museoalan tai matka koordinaattorit. Riippumatta tutkimuskohde päätät jatkaa, BA Classical Studies voi lisätä tietosi alueilla, jotka liittyvät aikakausilta, jotka auttoivat muokkaamaan modernin taiteen, kulttuurin ja ajattelun.

&nbsp

Käyttämällä online-resursseja voi olla suurta hyötyä opiskelija, joka haluaa hakea paras BA Classical Studies-ohjelma. Vertaa Kurssitarjonta ja kustannukset opetusta tehdä enemmän tietoisen päätöksen. Voit etsiä vastauksia kysymyksiisi, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • BA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Antiikintutkimus
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (11)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto