Keystone logo

33 BA Ohjelmat sisään Luonnontieteet Biologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BA
  • Luonnontieteet
  • Biologia
Opintoalat
  • Luonnontieteet (33)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BA Ohjelmat sisään Luonnontieteet Biologia

Kandidaatin tutkinto on yhä tarpeen lasku työtä kilpailukykyisiä palkkoja. Aste yleensä kestää neljä vuotta, ja opiskelijat voivat usein valita alaikäisille tai pitoisuudet sekä niiden suurten. Kandidaatin tutkinto mahdollistaa opiskelijan keskittyä hänen energiaa tietyllä alueella ennen työvoimaa.

Mikä on BA biologian? Tämä tutkinto keskittyy tutkimuksen elävien organismien ja muiden life science. Opiskelijat tutkia biologisia monimutkaisia ​​ihmisten ja muiden eläinten, ekologia, ja merentutkimus, mm. Opiskelijat toteuttavat tämän verran voi toteuttaa tällaisia ​​kursseja kuten kemian ja fysiikan. Bachelor of Arts avulla opiskelijat voivat saada monipuolinen ymmärrystä biologian yhdessä vapaiden taiteiden opetusta. Tämä voi auttaa niiden asettamisesta tulevaisuuden uraa, koska heidän koulutuksensa on varsin poikkitieteellistä.

Kandidaatin tutkinto auttaa varmistamaan onnistumisen ulkopuolella college.Biologia tutkinto voidaan käyttää monilla eri aloilla, ja sen ulkopuolella sekä tieteiden. Korkeakoulututkinnon mahdollistaa työnhakijoille paremmat mahdollisuudet turvata kannan korkeampi palkka kuin lapset ilman tällaista astetta.

Kustannukset bachelor 's tutkinto biologiassa riippuu erityisen toimielimen aiot osallistua. Se on hyvä ajatus tutkimuksen kouluissa olet kiinnostunut ja puhua taloudellinen tuki yksiköille, jotta voitaisiin oppia lisää kustannuksia ja mahdolliset opetusta apua.

Ne, jotka saavat biologian tutkinto on monia uravaihtoehtoja avoinna niille Valmistuttuaan. Ne voivat halutessaan työskennellä terveydenhuollon hallinnossa tai jatkaa advanced degree saada työpaikkoja eläinlääkärit, optikoiden, opettajat, farmaseutteja tai hammaslääkäri. Kandidaatin tutkinnon biologian on erinomaisen pohjan kaikille, jatkaa tahansa uran tieteiden.Vaikka jotkut skillsets vanhentuneet jälkeen useita vuosia, biologia on aina tärkeää tietoa saada.

Opiskelijat, jotka harjoittavat biologia usein löytää ohjelmia, jotka on räätälöity heidän yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Monet koulut tarjoavat sekä koko-ja osa-aikaiset opinnot, ja niin kampuksella ja verkossa vaihtoehtoja. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.