Keystone logo

63 BA Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Englantilainen kirjallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjallisuus
  • Englantilainen kirjallisuus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (63)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BA Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Englantilainen kirjallisuus

Taiteiden kandidaatti on ylempi korkeakoulututkinto, joka on saatavilla monilla opintoaloilla ja jossa painotetaan taiteen, kielten tai yhteiskuntatieteiden taitoa. Tutkinnot näillä aloilla avaavat ovet useille erilaisille työpaikoille, ja ne auttavat oppilaita kehittämään lukemista, kirjoittamista ja kriittisiä ajattelutaitoja.

Ne, jotka miettivät, mikä on englantilaisen kirjallisuuden BA, voivat ajatella, että tämä tutkimusala koskee vain lukemista ja kommentointia vanhoista romaaneista, jotka eivät enää ole merkityksellisiä tai hyödyllisiä nykyisillä työmarkkinoilla. Tämä ei kuitenkaan voi olla pidemmälle kuin totuus. Englanninkielisen kirjallisuuden BA on todella arvostettu tutkinto, joka kehittää useita hyödyllisiä taitoja opiskelijoille. Opinnäytetyö koostuu sekä fiktio- että tietokirjallisista teksteistä sekä tulkittavista esseistä ja riippumattomista tutkimushankkeista.

Englanninkielisen kirjallisuuden BA opettaa opiskelijoille vankkoja kirjoitustaitoja, jotka ovat hyödyllisiä useissa eri työpaikoissa. Se auttaa myös heitä kehittämään kykyä lukea huolellisesti, ajatella kriittisesti ja ilmaista ideoitaan tavalla, joka on helposti ymmärrettävissä.

Kandidaatin kustannukset englanninkielisessä kirjallisuudessa vaihtelevat koulun mukaan, josta se on saatu. Suurin osa koulutusohjelmista kestää vähintään viisi vuotta, ja opiskelijoiden tulisi odottaa maksavan useita oppikirjoja jokaiselle luokalle.

Englanninkielisen kirjallisuuden englanninkielinen BA avautuu monille eri ammateille. Opetus on suosittu työpaikkavaihtoaste valmistuneille, mutta kaukana ainoasta. Tämä tutkinto valmistaa opiskelijoita monille eri työpaikoille, jotka edellyttävät korkeaa lukemista tai julkista puhumista.

Korkeakoulut ja yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat kandidaatin tutkinnon Englanti kirjallisuus. Verkko-opiskelu on ihanteellinen tapa osallistua valitsemaansi laitokseen. Etäopetuksen avulla ei ole väliä, elätkö kaukana valitsemastasi laitoksesta, koska voit suorittaa tehtävänne ja kommunikoida opettajien kanssa verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.