Keystone logo

9 BA Ohjelmat sisään Filologia sisään Eurooppa varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • BA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Yleinen kielitiede
 • Filologia
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (9)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  BA Ohjelmat sisään Filologia

  Mikä on filologia?
  Filologia on kielen opiskelua kirjallisissa historiallisissa lähteissä. Se on yhdistelmä kirjallisuuskritiikkiä, historiaa ja kielitiede. Filologit ovat huolissaan siitä, miten kieli on muuttunut ajan myötä ja miten sitä käytetään eri yhteyksissä. He tutkivat myös kielten ja niitä puhuvien kulttuurien välisiä suhteita.

  Mitä voin tehdä filologian tutkinnolla?
  Filologian tutkinnolla voit jatkaa uraa opetuksessa, kielitieteessä, kääntämisessä tai julkaisemisessa. Voit myös käyttää taitojasi työskennelläksesi esimerkiksi markkinoinnin, mainonnan tai suhdetoiminnan aloilla.

  Miksi filologian opiskelu on tärkeää?
  Filologian opiskelu on tärkeää, koska se auttaa meitä ymmärtämään, miten kieli on muuttunut ajan myötä ja miten sitä käytetään eri yhteyksissä. Se auttaa meitä myös ymmärtämään paremmin kielten ja niitä puhuvien kulttuurien välisiä suhteita. Ymmärtämällä nämä asiat, voimme paremmin kommunikoida muiden kulttuurien ihmisten kanssa, ja parantaa ymmärrystämme ympäröivästä maailmasta.

  Mitä tutkintoja voi ansaita filologiassa?
  On olemassa muutamia erityyppisiä filologian tutkintoja, joita voit suorittaa. Näitä ovat filologian kandidaatin tutkinto (BA), filologian maisteri (MA) ja filologian filosofian tohtori (PhD). Jokainen näistä tutkinnoista antaa sinulle mahdollisuuden opiskella kieltä perusteellisesti ja oppia. Jotkut koulut tarjoavat erityisesti filologian tutkintoja, kun taas toiset tarjoavat tutkintoja liittyviltä aloilta, kuten kielitiede tai historia, keskittyen filologiaan.

  Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

  Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinnon (Huk, englanniksi Bachelor of Arts eli BA) suorittaminen on akateeminen saavutus, ja tutkinto-ohjelmat kestävät yleensä 3 - 4 vuotta. Tutkintoa varten voi opiskella lukuisia eri aineita humanististen ja luonnontieteiden sekä taideaineiden aloilla.