Keystone logo

91 BA Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Filosofia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Filosofia
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (91)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BA Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Filosofia

Bachelor of Arts-tutkinnon on ensimmäisen syklin tutkinnon, joka on yleensä myönnetty päätyttyä kolmen tai neljän vuoden opintonsa taiteet kenttä, vaikka ne joskus sisältää tieteiden samoin. On olemassa monia eri opinto-ohjelmiin tarjotaan, mutta nämä ohjelmat voivat vaihdella seuraavaan riippuen laitos.

Filosofia pidetään usein perustan koulutuksen, ja se onkin yksi vanhimmista opintoalojen. Mutta mitä on BA Filosofian? Bachelor of Arts Filosofian sisältää yleensä tutkimus monia erilaisia ​​filosofian, kuten filosofiat monien eri ajanjaksoina ja maantieteellisen sijainnin mukaan. Vaikka ohjelmat vaihtelevat suuresti tarjontaansa, keskeisiä aiheita ovat tyypillisesti työselostus etiikka, logiikka, filosofian historia, metafysiikka ja epistemologia.

On olemassa monia etuja jatkaa Bachelor of Arts Filosofia. Ne, jotka suorittavat tällainen ohjelma on yleensä erinomaiset taidot liittyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot, argumentointia ja keskustelua, kriittistä ajattelua, loogista analyysiä, ja perustelut. Lisäksi filosofian opiskelijat pyrkivät oppimaan paljon monista eri kulttuureista ja käytöstavat ajattelu, joka on arvokas työkalu.

Kustannukset Bachelor of Arts Filosofian vaihtelee toimielimen laitokselle. On tärkeää tuleville opiskelijoille tehdä perusteellinen tutkimus osalta kustannukset kunkin ohjelman, jossa he ovat kiinnostuneita.

On uran monenlaisia ​​genrejä, että tutkinto filosofia voi auttaa sinua saavuttamaan. Monet opiskelijat löytävät työtä aloilla lain, koulutuksen, talouden, politiikan ja terveydenhuollon hallinto, muutamia esimerkkejä.

&nbsp

On olemassa monia erilaisia ​​kansainvälisiä mahdollisuuksia harjoittamiseksi Bachelor of Arts Filosofia. Pyrkiessään tähän opinto verkossa on erinomainen valinta henkilöille etsivät joustavan tavan ansaita tämän verran. Voit aloittaa nyt, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.