Keystone logo

Suodattimet

 • BA
 • Matkailu- ja ravintola-ala
 • Hotellin johtaminen
Opintoalat
 • Matkailu- ja ravintola-ala (12)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

12 BA Ohjelmat sisään Hotellin johtaminen 2024

  BA Ohjelmat sisään Hotellin johtaminen

  Bachelor of Arts (BA) valmentaa opiskelijoita uran valitsemassaan opintoala. Tämä perustutkintoa tutkinto on usein ansainnut kolmesta viiteen vuotta, ja luokat voidaan usein otettu perinteisen college kampuksella tai verkossa.

  Mikä on BA Hotel Management? Tämä koulutusohjelma valmentaa opiskelijoita hankkimaan tietoja, taitoja ja asenteita, että se alkaa vaikuttaa ravintola-alalle. Opiskelijat voidaan ottaa käyttöön aloilla, kuten palvelujen hallinta, hotelli, on myynnin ja markkinoinnin. Ohjelmat vaihtelevat, mutta monet tutkia hallinnan erilaisia ​​palveluja, kuten luksushotelleja, viehättävä bed and breakfast, ja kongressikeskukset. Oppimismenetelmiä usein yhdistää luokkahuoneessa luentoja käytännön työssä.

  Opiskelijat, jotka pyrkivät ansaita tutkinto hotelli- oppivat johtamistaitoja ja miten sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Monet ohjelmat tarjoavat käytännön koulutusta ja harjoittelupaikkoja valmistaa opiskelijoita tosielämän.Ne, jotka osaavat muita kieliä voivat löytää työtä ja parempaa palkkaa monissa paikoissa ympäri maailmaa.

  Kansainvälisiä mahdollisuuksia ympäri maailmaa, kustannukset mukana ansaita hotellin johto tutkinto vaihtelevat. Sijainti koulun ja kesto Ohjelman osaltaan lukukausimaksuja ja palkkiot tarvitaan. Ota instituutioiden suoraan ja kysyä, mitä odotetaan taloudellisesti.

  Koska hotelli teollisuus on nopeasti kasvava ympäri maailmaa, hotelli hallinta valmistuneet on monia uramahdollisuuksia valita. Alueet, joilla työpaikkoja löytyy sisältää asiakasrajapintaan tehtävissä lomakohteet ja hotellit, bed and breakfast, matkailu konsulttiyrityksiä, kongressikeskukset, ja yksityiset vieraanvaraisuutta yrityksille. Ne, joilla yrittäjyyttä voi halutessaan avata omia hotelli tai keinona. On myös mahdollista jatkaa loppututkinto saadakseen korkeamman johtotehtävissä ravintola-alalle.

  Jos työskentelevät palvelu- ja matkailualan on kiinnostaa sinua, hotellin johto voi olla teille polku. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.