Keystone logo

1 BA Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Käyttäytymistaloustiede sisään Yhdistynyt kuningaskunta varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BA
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Käyttäytymistaloustiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

BA Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Käyttäytymistaloustiede

Käyttäytymistalouden tutkinnoista on tulossa yhä suositumpia, kun yhä useammat ihmiset ymmärtävät, kuinka tärkeää on ymmärtää, kuinka ihmisten käyttäytyminen vaikuttaa taloudellisiin päätöksiin. Käyttäytymistalouden tutkinnon suorittamalla voit saada käsityksen siitä, kuinka ihmiset tekevät päätöksiä ja kuinka nämä päätökset vaikuttavat talouteen.

Käyttäytymistalouden opetussuunnitelma kattaa tyypillisesti aiheita, kuten päätöksenteko epävarmuuden alaisena, rajallinen rationaalisuus, heuristiikka ja ennakkoluulot, peliteoria, tulevaisuudennäkymien teoria ja kokeelliset menetelmät. Se sisältää myös aiheita perinteisestä taloustieteestä, kuten mikrotaloustiede, makrotaloustiede ja ekonometria.

Käyttäytymistalouden tutkinto avaa uramahdollisuuksia rahoituksen, markkinoinnin, julkisen politiikan, konsultoinnin, tutkimuksen ja korkeakoulujen aloilla. Voit työskennellä taloustieteilijänä, talousanalyytikkona tai konsulttina ja auttaa organisaatioita ymmärtämään kuluttajien käyttäytymistä, kehittämään tehokkaita strategioita ja luomaan käytäntöjä, jotka huomioivat inhimilliset ennakkoluulot.

Oletko valmis tutkimaan Behavioral Economicsin jännittävää maailmaa? Selaa alla olevia ohjelmia ja ota ensimmäinen askel kohti palkitsevaa uraa ihmisten käyttäytymisen ymmärtämisessä ja vaikuttamisessa.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinnon (Huk, englanniksi Bachelor of Arts eli BA) suorittaminen on akateeminen saavutus, ja tutkinto-ohjelmat kestävät yleensä 3 - 4 vuotta. Tutkintoa varten voi opiskella lukuisia eri aineita humanististen ja luonnontieteiden sekä taideaineiden aloilla.