Keystone logo

72 BA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kansainvälinen liiketoiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BA
  • Liiketalouden opinnot
  • Kansainvälinen liiketoiminta
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (72)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kansainvälinen liiketoiminta

Bachelor of Arts in International Business on hyvä valinta opiskelijoille, jotka haluavat liiketoimintakonsepteja ja haluavat työskennellä maailmanlaajuisesti. Ura kansainvälisessä liike avaa monia ovia ja esittelee jatko monia puolia liikemaailmassa.

Mikä on BA in International Business? Tämä ohjelma vie perusrakenne liiketalouden ja korostaa sen kansainvälisessä ympäristössä. Opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua erityisesti kysymyksiä, jotka liittyvät liiketoiminnan ympäri maailmaa. Tällaisia ​​ovat tilanteet, johtamisen, markkinoinnin, talouden ja politiikan. Esimerkkejä joistakin luokkaa, että opiskelijat suorittavat ansaita BA kuuluvat International Business Law, Operations Management, Financial Accounting, ja kansainvälinen markkinointi.

Niille, jotka haluavat matkustaa ja uppoutua eri kulttuureissa, BA in International Business mahdollistaa opiskelun ulkomailla ja mahdollisuus oppia eri kieliä. Opiskelija kehittää ongelmanratkaisun taitoja, jotka hyödyttävät kaikkia elämänsä alueille, ja he saavat hyvää ymmärrystä ja tietoisuutta nykyisistä globaaleista kysymyksistä. Monet ohjelmat tarjoavat myös harjoittelupaikkoja, jotka auttavat parantamaan työnhaku valmistumisen jälkeen.

Kiinnostuneille ansaita BA monet yliopistot ympäri maailmaa, jotka tarjoavat ohjelmia International Business tutkinto. Kustannukset tutkinnon vaihtelevat melkoisesti riippuen siitä, minkä koulun valitset ja missä maassa haluat opiskella.

BA in International Business, monia uraa saatavilla eri johtotehtäviin.Voit olla sivuliikkeen johtaja ulkomaisen yrityksen, strateginen analyytikko sisällä kansainvälinen yhtiö, projektipäällikkönä sijoittajasuhteet, tai tuotantopäällikkö kansainväliseen toimistoon.

Johtavissa asemissa ovat myös saatavilla muun muassa henkilöresurssien, rahoituksen ja kirjanpidon.

Ansaita BA in International Business on vielä saavutettavissa, kun voit viedä luokat verkossa. Tämä vaihtoehto mahdollistaa enemmän joustavuutta elämässäsi, ja monet kansainväliset koulut tarjoavat verkkokursseja. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.