Keystone logo

Suodattimet

 • BA
 • Kestävän kehityksen opinnot
Opintoalat
 • Kestävän kehityksen opinnot (17)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

17 BA Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot 2024

  BA Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot

  Ne haluavat saada perustutkintoa astetta voi olla kiinnostunut Bachelor of Arts (BA) ohjelma, joka kestää yleensä noin neljä vuotta. BA on tutkimus taiteiden, joka sisältää aiheita, kuten musiikki, tanssi, Englanti, viestintää ja enemmän. BA, opiskelijat ovat valmiita löytää ammattiin liittyy yhteen näistä aloista.

  Mikä on BA Sustainability? Tämä ohjelma opettaa opiskelijoille miten valmistautua planeetan nykyisille ja tuleville sukupolville tekemällä kestäviä. Opiskelija oppia haasteet yhteiskunnalle ja ympäristölle ja miten niiden ylittämiseksi. Ne, jotka päättävät jatkaa BA Sustainability voi myös opiskella aiheita, kuten tasa-arvo, ilmastonmuutos ja oikeudenmukaisuutta. Opiskelija voi olla mahdollisuus valita Tutkimuskohteita sisällä suuria.

  Hankkiminen kandidaatin tutkinnon kestävyys voi olla erittäin hyödyllistä.Paitsi että opiskelijat ovat valmiita löytää uran liike-elämässä, mutta ne voivat myös olla tietoja ja taitoja vaikuttaa tulevien sukupolvien elämään.

  Kustannukset menossa kouluun BA Sustainability vaihtelee suuresti. Nämä kustannukset riippuvat yleensä laitos ja maa, jossa opiskelee. Ota hakutoimistoon oman koulun valinta lisätietoja.

  Pääaineenaan kestävyyttä, on olemassa erilaisia ​​uran valita. Opiskelijat voivat saada työtä aloilla, kuten koulutuksen, poliittisen tieteen, tekniikan tai johdon. Koska ammatillinen, sinulle annetaan mahdollisuus hyötyä yhteiskunnalle suorittamalla tehtäviä, kuten säästämällä resursseja, valistaa sidosryhmiä, jotka edistävät ympäristönsuojelua ja luoda uusia teknologioita.

  Jos etsit joustavaa ja ainutlaatuinen oppimiskokemus, sinun pitäisi harkita verkossa kursseja kestävyyttä.Tekemällä niin, voit liikkua omaan tahtiin ja tutkia lähes kaikkialla maailmassa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.