Keystone logo

511 BA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BA
  • Liiketalouden opinnot
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (511)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot

Bachelor of Arts (BA) on neljän vuoden koulutusohjelman erityisellä alalla. On olemassa erilaisia ​​tutkimuksen aloilla opiskelijat voivat valita. Jotkut ovat enemmän taiteet liittyviä, ja toiset ovat enemmän tieteellistä painoa. Ohjelmat auttavat valmistaa opiskelijoita tulevat työelämään.

Mikä on BA in Liiketoiminta, kauppatieteet ja hallinto? Tämä on suuri perustutkintoa koulutusohjelma, joka valmentaa opiskelijoita vaatimuksiin nykymaailmassa. Jos päätät jatkaa tämän verran, opit taitoja, joista on voimavara yrityksille kaikkialla maailmassa. Kursseista keskittyy taloudellisista kysymyksistä, suhdetoiminta, hallinto, ja enemmän. On olemassa erilaisia ​​ohjelmia saatavilla kaikkialla maailmassa, joten voit valita yksi, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Kun oikea koulu, voit valmistautua tuleviin koulunkäyntiin ja menestyksekkään uran.

On useita etuja saadakseen BA of Business, Economics, ja hallinto. Yritykset ympäri maailmaa vaativat tämän verran. Siksi sinun on helpompaa saada työtä, kun olet suorittanut koulutuksen. Lisäksi löydät myös se palkitsevaa oppia taitoja, joita voidaan suoraan auttaa sinua työvoimasta.

Hankintakustannukset Bachelor of Arts in Business, Economics, ja hallinto vaihtelee koulussa valitset. Oppia lisää kustannuksia, se on hyvä idea tarkistaa koulussa.

Kun valmistut kanssa BA, sinun tulee olla pätevä työskentelemään toiminnallisia rooleja eri puolilla maailmaa. Useat opiskelijat lopulta jatkaa MBA. Näin ne voivat nousta yritysten tikkaat nopeammin. On kuitenkin olemassa ihmisiä, jotka saavat hyviä työpaikkoja suoraan ulos college ja käyttää työkokemusta rakentaa uransa.

Jos olet kiinnostunut saamaan Bachelor of Arts, niin sinun tulisi tutkia eri ohjelmista. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.