Keystone logo

189 BA Ohjelmat sisään Liikkeenjohto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • BA
 • Liiketalouden opinnot
 • Liikkeenjohto
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (189)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  BA Ohjelmat sisään Liikkeenjohto

  Bachelor of Arts, tai BA, on kansainvälisesti tunnustettu akateeminen tutkinto opiskelijoille, jotka läpäistyään opintonsa tietyn aihealueen. Kandidaatin tutkinto-ohjelmia yleensä kestää kolmesta neljään vuotta, jolloin useimmat valmistuneet harjoittaa joko suurempi kehittynyt tutkinto tai uran oman alan opintoja.

  Juuri mitä on BA in Business Management - BBM? Bachelor of Arts in Business Management on ansainnut jälkeen opiskelija suorittaa kolmen viiteen vuoden perustutkintoa ohjelma, joka kattaa laajan kursseista, jotka liittyvät liiketoiminnan ja yritysmaailmaan. Tyypillisiä aiheita Tutkimusmenetelminä kirjanpito, liiketoiminnan etiikka, rahoitus, henkilöstöhallinnon, markkinoinnin ja taloustieteen, mm.Vaikka suuri osa kursseista käsitellään Bachelor of Arts in Business Management-ohjelma on samanlainen kuin Business Administration-ohjelma, BA liikkeenjohdon asettaa paljon enemmän huomiota johtamiseen ja esimiestyöhön.

  Onnistunut valmistuneet liikkeenjohdon ohjelmat valmistellaan monenlaisia ​​kansainvälisen liiketoiminnan tehtävissä. Opetussuunnitelma ja tosielämän kokemuksen perusteella tyypillinen Bachelor of Arts in Business Management - BBM tietenkin saanut tutkinnon vahvan ryhmähengen luomista ja johtamistaitoja, joita voidaan käyttää sekä sisä-että ammatti ja tosielämässä.

  Kustannukset Bachelor of Arts in Business Management - BBM vaihtelee huomattavasti perustuu useisiin tekijöihin, kuten ohjelman pituuteen ja missä, maantieteellisesti, se otetaan.

  Onnistunut valmistuneet Bachelor of Arts in Business Management - BBM ohjelmat ovat valmiita monenlaisia ​​kantoja globaalin liiketoiminnan ja yrityssektorilla. Jotkut valmistuneet kukkaro yritystoiminnan mahdollisuuksia, kun taas toiset mennä töihin myynnin tai markkinoinnin johtajat, taloudellisia tai liike analyytikot, liike-tai liikkeenjohdon konsultteja, henkilöstöpäälliköiden tai toimitusjohtajia.

  Bachelor of Arts in Business Management on erinomainen vaihtoehto bisneshenkisiä opiskelijat pyrkivät maksimoimaan uransa ja koulutusmahdollisuuksia. Oppia lisää eri mahdollisuuksia on olemassa saamiseksi BA in Business Management - BBM, tutkia laaja hakemisto ohjelmia ympäri maailmaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.